elena70 04.05.06, 22:46 Rzadko tu zaglądam, ale czegoś brakuje na tym forum.... Brakuje Lipcowej nie uważacie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shady27 sorry pomylilam Lipcowa z 4luty.....Lipcowa przepr 04.05.06, 22:50 aszam...ach te "miesieczne" nicki Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Nudno bez Lipcowej! 04.05.06, 22:52 No dokładnie ...też mi Lipcowej brak ... Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 potrzebujecie kogoś 04.05.06, 22:56 kto będzie wam mówił że jesteście idiotkami? a nie lepiej nastroić męża? nie rtzeba będzie płacić za internet. Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: potrzebujecie kogoś 04.05.06, 22:58 mnie to tam wszystko jedno, bo nie czytalam jej postow, ale odpisalam bo pomylilam ja z 4luty....ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
elena70 Re: potrzebujecie kogoś 04.05.06, 23:19 Kosheen, ale ona potrafiła tak podgrzać atmosferę, że się chciało tu wchodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: potrzebujecie kogoś 05.05.06, 00:33 zgadzam sie,nie cierpiałam baby,ale obojetności zachować nie potrafiłam.Choć są inne "mądralińskie"to nikt tak nie drażni ludzi jak Lipec Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: potrzebujecie kogoś 05.05.06, 01:08 dzoaann napisała: > zgadzam sie,nie cierpiałam baby,ale obojetności zachować nie potrafiłam.Choć są inne "mądralińskie"to nikt tak nie drażni ludzi jak Lipec DD Mnie nie drażni. Może dlatego, że większość poglądów mamy, o dziwo, wspólne (bijcie, bijcie, przyznaję się, że zgadzam się z Lipcową!). Tyle, że Lipcowa nie przebiera w środkach DD Ech, w sumie mogłaby się pojawić , nudą wieje chwilami... Odpowiedz Link Zgłoś
squaw1 Re: Nudno bez Lipcowej! 05.05.06, 10:26 Owszem brakuje, lubilam czytac jej posty i z wieloma sie zgadzalam Odpowiedz Link Zgłoś
4luty shady27 05.05.06, 12:30 cos mnie sie tak uczepiła? na kzdym forum ciagle mnie zaczepiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: shady27 05.05.06, 17:26 4luty napisała: > cos mnie sie tak uczepiła? na kzdym forum ciagle mnie zaczepiasz ______________________________________________________________________________ Heheheheheh trafila kosa na kamień Moje dzieciaczki Moje nowe miejsce na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak heh, znacznie lepsza od niej była 05.05.06, 12:54 Kopiec Arleta, która występowała również pod nickami Joanna Naturalny, Rzeczywistość, Lisovva itd Ta to dopiero potrafiła wywołać burzę ;-D. Niestety większość jej wątków nie do odzyskania, bo wylądowały na oślej niestety ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Stawiam na Kopiec;) 05.05.06, 17:07 A gdzie Ty się Umka ostatnimi czasy podziewasz, hę? A co do Kopiec to powiem więcej. Czasem dostarczała naprawdę przedniej rozrywki i była chyba jedyną, która robiła to świadomie, trudno powiedzieć kto się śmiał ostatni. W dodatku dla zmylenia przeciwnika nie zawsze bredziła tak zupełnie od rzeczy (vide inkwizycja) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_jumbo Re: heh, znacznie lepsza od niej była 05.05.06, 19:53 > Kopiec Arleta, która występowała również pod nickami Joanna Naturalny, > Rzeczywistość, Lisovva itd Boska była to fakt)). Szkoda, że jej kariera forumowa skończyła się po występie u Drzyzgi jako Miss Ziemi Śląskiej, czy jakoś tak. Ale w nauce jazdy (taki program na TVN) była bezkonkurencyjnie bezkonkurencyjna Mam nadzieję, że to forum jeszcze przywita prawdziwe indywidualności Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: heh, znacznie lepsza od niej była 05.05.06, 21:10 Oooo, nie wiedziałam, że była taka sławna. Uwielbiałam jej pogawędki z Umą Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Coś jednak wygrzebałam ;-P 05.05.06, 13:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=19366654&a=19366654 Odpowiedz Link Zgłoś
psylwia Re: Coś jednak wygrzebałam ;-P 05.05.06, 13:17 a ja tam za nią nie tęsknię Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Coś jednak wygrzebałam ;-P 05.05.06, 20:36 Co do Lipcowej...drażnił mnie jej sposób pisania listów,a nie poglądy.Często się z nią zgadzałam,ale często też okazywało się,że coś tam zmyśliła i sie przejechała na tym.Chodziło mi o to ,że drażniła ludzi,pobudzała ich do myślenia,do odpisywania,podtrzymywała wątki jakos w ten sposób Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Coś jednak wygrzebałam ;-P 05.05.06, 20:55 tez macie za kim tęskinć...pewnie nas tu podczytuje i sie nabija )))) Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 nie brakuje 05.05.06, 21:51 za kazdym razem jak widzialam wpis lipcowej, niemal w kazdym watku to cisnienie mi sie podnosilo - aferzystka jedna i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: nie brakuje 06.05.06, 15:48 najfajniejsze było, że miała jedynie słuszne zdanie na kazdy temat. nie poparte niczym oprócz tego, że było jej Odpowiedz Link Zgłoś