Dodaj do ulubionych

nie dam Wam spokoju:-)

16.05.06, 18:26
KOCHANE FORUMOWICZKI BARDZO WAS PROSZĘ O POMOC, poszukuję kobiet, które miały
problemy z zajściem w ciążę, a teraz są już szczęśliwymi mamusiami. Błagam
Was dziewczyny pomóżcie mi... prowadzę badania na ten temat i potrzebuję
około 50 takich kobiet, które mogłyby wypełnienić anonimową ankietę (przez
maila) na ten temat. Błagam pomóżcie. Mój adres:elfra@gazeta.pl
Pozdrawiam. Elfra.

------------------------------------------------------------------------------
--
Obserwuj wątek
    • czajkax2 Re: nie dam Wam spokoju:-) 16.05.06, 18:27
      No to i ja nie dam ci spokojusmile
      Wycinek z Netykiety:
      Nie spamuj - nie zamieszczaj tej samej informacji w wielu miejscach.

Pozdarwiam
    • shamsa Re: nie dam Wam spokoju:-) 16.05.06, 20:29
      no i info od życzliwej:
      tak sformułowana prośba nie budzi zaufania i uczestnictwo w Twoich badaniach
      jest raczej spalone na dzień dobry
      oto zwrot, który budzi zaufanie (dla przykładu):
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25239&w=41799133
    • wredna_ja Re: nie dam Wam spokoju:-) 16.05.06, 23:13
      A na forum "dziecko-info" nikt Ci nie odpowiedzial? Wiesz,dziewczyny moga nie
      miec zaufania do osoby,ktora wlasnie dopiero zarejestrowala sie na forum...

Pozdrawiam
      - wredna_ja
      • elfra Re: nie dam Wam spokoju:-) 17.05.06, 13:44

Twój login mówi sam o Tobie, zarejestrowałam się wczoraj bo dopiero wczoraj
        wpadłam, że mogę przeprowadzić ankietę przez Internet, ale takie osoby ja TY
        utrudniają mi przeprowadzenie takich badań... Pozdrawiam elfra. Jeśli nie
        miałaś takich problemów to po co komentujesz? Nie szukam rozrywki w formie
        korespondencji z taką osbą jak Ty. Szukam kobiet do badań ankietowych...z
        problemami o których napisałam wcześniej. Może zajmij się czymś pożytecznym a
        nie sprawdzaniem kto jak długo jest zarejestrowany. Pozdrawiam

• mystie Re: nie dam Wam spokoju:-) 16.05.06, 23:17
      zgłaszam się, urodziłam dziecko po kilku latach leczenia

ale to ja poproszę na maila gazetowego szczegóły tych badańsmile
      • elfra Re: nie dam Wam spokoju:-) 17.05.06, 17:04
        w takim razeie bardzo Cię proszę napisz do mnie maila. Bardzo dziękuję za
        pomoc. Pozdrawiam.
    • elfra Re: nie dam Wam spokoju:-) 17.05.06, 13:31
      Rozumiem Wasze obawy, ale ankieta jest anonimowa i wyniki będą opracowane
      grupowo... Potrzebuję kobiet, które mogą mi pomóc a nie utrudniać, więc proszę
      oszczędźcie sobie komentarze typu: moje ogłoszenie nie budzi zaufania czy
      powtarzam wiadomość... Nie chcesz pomóc... to nie ale nie komentuj i nie
      utrudniaj mi dalszej pracy. Piszę pracę i zależy mi na znalezieniu odpowiedniej
      próby kobiet...Nie ma tu żadnego podstępu. Dziękuję dziewczynom,które wysłały
      do mnie odpowiedź i dzisiaj wieczorem otrzymają ode mnie ankietę z gorącą
      prośbą o zwrot wypełnionej. Dziewczyny te pozytywnie nastawione dziękuję Wam
      bardzo za ZAUFANIE. A tym nieufnym życzę większej wiary w siebie...
      • wredna_ja Elfra.... 17.05.06, 23:02
        ...dziewczyny maja racje - arogancka i niegrzeczna jestes...
        Jesli odebralas moja odpowiedz tak negatywnie swiadczy to o Tobie,ze to Ty
        jestes nieufna i napewno nie pozytywnie nastawiona.Odbierasz tak proste kilka
        slow jako atak na Twoja osobe...zakompleksiona jestes czy co?
        A co do mojego nicku....BRAWO! Zgadlas! Jestem wreeeeednaaaaa!!!!!
        • elfra Re: Elfra.... 18.05.06, 12:13
          Jesteś mało oryginalna...nie stać Cię na inne epitety? Czy znasz tylko swój?:-
          )) Pozdr
          • wredna_ja Ech,Elfra..... 18.05.06, 14:37
            ...arogancka to dla Ciebie epitet? Czy prawda w oczy kole? wink Bo widzisz,ja
            przynajmniej potrafie sie przyznac,ze wredna jestem wink
            Glupia d... jestes i tyle..... no,teraz masz juz epitet ;-P
            Znalazlas sobie tutaj "kroliki doswiadczalne",ze piszesz o badaniach? Niezbyt to
            wielkie slowo dla Twojej(podobno)ankiety?
            • elfra Re: Ech,Elfra..... 18.05.06, 15:39
              Dziecko epitet a komplement bo to chyba miałaś na myśli smile) to dwie różne
              sprawy...ale widać, że nie skończyłaś nawet podstawówki a te
              ubliżania...zachowaj dla siebie, bo one do Ciebie pasują. Nie będę się zniżała
              do Twojego poziomu... ech co ja mówię Ty nawet nie reprezentujesz sobą żadnego
              poziomu....
              • wredna_ja Re: Ech,Elfra..... 18.05.06, 15:56
                Babciu(bo chyba moge sie do Ciebie tak zwracac skoro ja jestem dziecko ;-P)to
                jakie ja szkoly skonczylam to nie Twoj problem...problemem jest Twoj poziom wink)
                • elfra Re: Ech,Elfra..... 18.05.06, 15:59
                  Wiesz w drzewie genealogicznym jest jeszcze ktoś taki jak matka... nie
                  powiedziałam do Ciebie wnuczko... I nie powtarzaj moich wypowiedzi... bo nie
                  rozumiem, co do mnie piszesz... wiesz inna kultura... ale czy Ty wiesz, co to
                  jest kultura? raczej nie... smile I nie wyśilaj się z ripostami... bo ich nie
                  rozumiem...
                  • wredna_ja Re: Ech,Elfra..... 18.05.06, 16:05
                    I nie wyśilaj się z ripostami... bo ich nie
                    > rozumiem...
                    I to wlasnie swiadczy o Twoim poziomie wink
                    • elfra Re: Ech,Elfra..... 18.05.06, 16:06
                      bez komentarza...
                      • wredna_ja Re: Ech,Elfra..... 18.05.06, 16:08
                        Alez czemu??? Skomentuj,no,prosze,skomentuj! Moze czegos sie naucze od tak
                        inteligentnej badaczki jak Ty?
                        • elfra Re: Ech,Elfra..... 18.05.06, 16:16
                          bu ha ha ha ha hasmile))))))))))))))))
                          • wredna_ja Re: Ech,Elfra..... 18.05.06, 16:20
                            To tyle? Zawiedziona jestem sad Spodziewalam sie czego bardziej intelektualnego...
                            • elfra Re: Ech,Elfra..... 18.05.06, 16:26
                              bu ha ha haa
                              • wredna_ja Re: Ech,Elfra..... 18.05.06, 16:32
                                ???
                                • elfra Re: Ech,Elfra..... 18.05.06, 16:33
                                  Masz rację ..zadaj sobie pytanie co z Tobą jest nie tak?
                                  • wredna_ja Re: Ech,Elfra..... 18.05.06, 16:34
                                    ????????
        • elfra Re: Elfra.... 18.05.06, 13:13
          "Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i
          krytykowanie..." Hej zajrzyj do Netykiety napisali o Tobie tylko inaczej się
          nazywasz...
          • iwles Re: Elfra.... 18.05.06, 16:39
            O! Komuś jedak forum pomogło. Ktoś zaczął czytać regulamin, netykietę... i
            zaczął je rozumieć.

• elfra Re: Elfra.... 18.05.06, 16:52
              no co Ty serio?
    • lenka_13 Re: nie dam Wam spokoju:-) 17.05.06, 14:09
      Dziewczyno zastanów się co i jak piszesz , bo to Ty potrzbujesz pomocy a nie
      my-mamy Twojej.
      Prowadzisz rozmowę w bardzo arogancki sposób i na wstępie zniechęcasz do siebie
      rozmówców.
      Troszkę więcej kultury i samokrytycyzmu.
      Mimo wszystko życzę Ci sukcesów.
      • elfra Re: nie dam Wam spokoju:-) 17.05.06, 14:21
        Moja droga Leniu czy jak Ci tam...to Ty zastanów się, co piszesz ja potrzebuję
        kobiet, które zechcą wziąć udział w badaniach, a nie takich, które z nudów będą
        komentować moje ogłoszenie. Przejrzyj sobie odpowiedź od Wrednej i nabierz
        zapału, żeby ją skomentować....skoro Ci się nudzi...Pozdrawiam Cię serdecznie
        • iwles Re: nie dam Wam spokoju:-) 17.05.06, 14:35
          W wypowiedzie Wrednej - nie widzę nic wrednego.

Poza tym, powinnaś się cieszyć, że padają tu jakiekolwiek odpowiedzi, bo dzięki
          temu wątek twój jest u góry. Inaczej spadłby niżej i zgubiłby się pomiedzy
          innymi.

Dobra rada - chcesz by jak najwięcej osób dotarło do twojej prosby - dbaj, by
          wątek był ciągle na górze.
          • shamsa Re: nie dam Wam spokoju:-) 17.05.06, 14:37
            no teraz to juz nikt sie chyba nie zglosi po tych impertynencjach
            • elfra Re: nie dam Wam spokoju:-) 17.05.06, 14:45
              Komentarz zbędny.
          • elfra Re: nie dam Wam spokoju:-) 17.05.06, 15:00
            dziękuję za radę. pozdrawiam.
    • polka33 Elfra jesteś nieuprzejma 17.05.06, 15:17
      Na forum niczego się takim tonem nie zdobywa...zwyczajnie bądź spokojna i miła
      i nie obrażaj nikogo, wówczas na pewno znajdziesz tu kobiety, które zechcą Ci
      pomóc...
      Przyhamuj odrobinkę, oj przyhamujsmile
      • elfra Re: Elfra jesteś nieuprzejma 17.05.06, 15:22
        Myślę, że kobiety, które miały mi pomóc, już się odezwały... ponieważ podałam
        im maila. A te osoby, które teraz odpisują na tym forum szukają rozrywki.
        Pozdrawiam Wszystkie Nieuprzejmesmile)))Ale dzięki za radę mówisz jak moja mama:-
        ))) Przyhamujsmile)) (oczywiście jak jedziemy samochodemsmile))Pozdrawiam.
    • polka33 A Czajka jest tu moderatorką i pilnuje tu porządku 17.05.06, 15:19
      Więc Twój komentarz pod jej wypowiedzią jest ciut od czapysmile
      • dazzle Elfra 17.05.06, 15:26
        właśnie do Ciebie pisałam na gazetowego. ALe wiesz co? Jesteś niemiła,
        arogancka i nie budzisz zaufania. Wycofuję się.
        • elfra Re: Elfra 17.05.06, 15:30
          jasnesmile pozdrawiam.
      • elfra Re: A Czajka jest tu moderatorką i pilnuje tu por 17.05.06, 15:27
        nie wiem o czym mówisz nie znam takich słów "od czapy". pozdrawiam.
    • onika27 Re: nie dam Wam spokoju:-) 17.05.06, 15:31
      Elfra szukaj pomocy na innym forum tu jej nie znajdziesz na pewno tu można
      zreszta pisać tylko o teściowych a i to nie zawsze bo ci powiedza że to ty
      jesteś wredna to forum naprawde jest bardzo niezyczliwe zreszta widać po
      odpowiedziach smilenie wiem w którym momencie twoj poczatkowy post był niegrzeczny
      ale tu kazde słowo jest niegrzeczne no chyba ze pisze je lipcowa smile)
      • elfra Re: nie dam Wam spokoju:-) 17.05.06, 15:39
        Pozdrawiam Cię serdeczniesmile
        • niepytana Re: nie dam Wam spokoju:-) 17.05.06, 16:37
          Hej,

Mi rowniez przykro ze zostalas tu tak potraktowana sad Moze to poprostu jakies
          nieporozumienie i nieodpowiednio dobrane slowa. Ja wiem ze te "nie dam wam
          spokoju" mialo sie do tego ze Ci wczesniej wycieto watek. Tez zreszta nie wiem
          po co. Moze niektore dziewczyny to zle odebraly. W kazdym razie jezeli jeszcze
          tego nie zrobilas poprobuj na edziecko, niemowle i ciaza i porod, a moze na
          niektorych prywatnych dzieckowych forach za pozwoleniem moderatorek. Niestety
          osobiscie nie nadaje sie do ankiety ale zycze Ci powodzenia.
          • elfra Re: nie dam Wam spokoju:-) 17.05.06, 17:00
            "Nie dam Wam spokoju"- ten tytuł tyczył się pierwszego mojego ogłoszenia... na
            ten sam temat...smile ale wtedy nikt nie odpisywał. Bardzo Ci dziękuję za miłe
            słowa, przywracasz wiarę, że na tym Forum są też ludzie życzliwi. Pozdrawiam
            Cię serdecznie...
            • elfra Re: nie dam Wam spokoju:-) 17.05.06, 19:23
              Nie wiedziałam jakie macie zasady. Przepraszam i pozdrawiam
              • iwles Re: nie dam Wam spokoju:-) 17.05.06, 20:56
                ha, ha........
                czysty dowód na to, że zaznaczasz "akceptuję regulamin" a nawet go nie
                przeczyatałs.
                pamiętaj - najważniejsze jest zawsze małym druczkiem i na końcu. I z a w s z e
                uważaj, co podpisujesz i na co wyrażasz zgodę. Bo potem, niestety, musisz się
                do tych zasad dostosować.

• elfra Re: nie dam Wam spokoju:-) 18.05.06, 12:10
                  W przeciwieństwie do Ciebie nie siedzę całymi dniami w Internecie. Pozdrawiam
                  • iwles Re: nie dam Wam spokoju:-) 18.05.06, 12:53
                    Ależ nie trzeba siedzieć całymi dniami w Internecie, żeby nauczyć się
                    odpowiedzialności.
                    • elfra Re: nie dam Wam spokoju:-) 18.05.06, 13:06
                      Nie byłam na kursie szybkiego czytania... Odpowiedzialność ... jeszcze
                      zdziwiłabyś się jaka jestem odpowiedzialna...A może nauczysz mnie swojej
                      opowiedzialności... Mistrzu...
                      • iwles Re: nie dam Wam spokoju:-) 18.05.06, 13:39
                        Moja droga, akurat twoja odpowiedzialność lub jej brak - nie jest dla mnie
                        powodem do zdziwienia, bo mnie po prostu nie interesuje.

Jeśli zaś chodzi o to, że szczycisz się tym, że nie siedzisz całymi dniami w
                        Internecie - to akurat mam zupełnie odwrotne zdanie na ten temat. Wystarczy
                        popatrzeć na ilość twoich wpisów. Dosyć pokaźna .... i nieproduktywna, bo zdaje
                        się nie uzyskałaś tu takiej pomocy, jakiej oczekiwałaś ?
                        • elfra Re: nie dam Wam spokoju:-) 18.05.06, 13:43
                          I tu zdziwiłabyś się moja droga. Niedługo się pożegnamy a wtedy Ty nadal
                          będziesz pisała na forum o swoich problemach... łezka się w oku kręci...
                          • iwles Re: nie dam Wam spokoju:-) 18.05.06, 13:48
                            Nigdy na forum nie pisałam o swoich problemach.

Niedługo się pożegnamy ? Oj - nie powiem, że czekam z utęsknieniem, ale obawiam
                            się, że tego nawet nie zauważę.

Mam wrażenie, że sztucznie podnosisz swój wątek.
                            • elfra Re: nie dam Wam spokoju:-) 18.05.06, 13:51
                              Ty go sztucznie podtrzymujesz, dzięki Tobie żyje .... ten mój wątek jak to
                              okrśliłaś....
                            • lila1974 Iwles 18.05.06, 13:52
                              hihi ... przy twoim skromnym współudziale smile
    • czajkax2 Re: nie dam Wam spokoju:-) 17.05.06, 18:37
      Po raz ostatni proszę zebys zaprzestała spamowania i nie zakładała tego samego
      wątku na kilku forach. Jest to niezgodne z Netykietą. Pozostałe watki zostały
      usunięte.
      • michiko ło matko czajka daj kobiecie pożyć 17.05.06, 19:34

• babka71 Re: nie dam Wam spokoju:-) 17.05.06, 23:18
      i nie dawaj ale sie skasuj!!!!!!!!!!!!!!!!
      • elfra Re: nie dam Wam spokoju:-) 18.05.06, 12:21
        pięknie napisane, masz polotsmile Pozdrawiam.
    • lila1974 Elfra - masz takie niezłe wejście, że ... 18.05.06, 12:25
      z powodzeniem możesz zastąpić etatową prowokatorkę, niejaką pannę Lipiec.
      Tęsknią tu za nią dziewczyny przeokrutnie - wykaż się dobrą wolą, podejmij
      wyzwanie smile))
      • elfra Re: Elfra - masz takie niezłe wejście, że ... 18.05.06, 12:59
        Tu się możesz wyżalić, poradzić, pośmiać, pogadać o kłopotach ze sobą, z mężem,
        teściową, szefem.
        Moderuje: czajkax2, lila1974
        TY jesteś drugą moderatorką...? smile Tym razem doczytałam....Prowokacja nie jest
        w moim stylu, ale nie lubię kobiet, które używają obraźliwych epitetów typu
        arogancka... itp. Weszłam na to forum nie dla rozrywki... Mam cel i chcę go
        osiągnąć a nie dyskutować z kimś kto ma tylko pojęcie co oznacza słowo
        arogancka i nieuprzejma... Niejaki Lipiec mnie nie interesuje teraz mamy MAJ:-
        ))
        • lila1974 Re: Elfra - masz takie niezłe wejście, że ... 18.05.06, 13:03
          No to się niektóre dziewczyny zmartwią, jeśli nie będziesz kontynuowała sad
          Ja nie, mniej roboty smile
          • elfra Re: Elfra - masz takie niezłe wejście, że ... 18.05.06, 13:17
            Ty jesteś ok, ptaki nie.
            • lila1974 Re: Elfra - masz takie niezłe wejście, że ... 18.05.06, 13:21
              Pochopny i przedwczesny wniosek.
              Nie daj się ponieść tłumowi smile
              • elfra Re: Elfra - masz takie niezłe wejście, że ... 18.05.06, 13:23
                w takim razie Ty nie jesteś ok, ptaki są ok.
                • lila1974 Re: Elfra - masz takie niezłe wejście, że ... 18.05.06, 13:37
                  A może pobądź z nami dłużej, choć Twoja inicjacja do przyjemnych nie należała,
                  a za jakis czas pokusisz się o wnioski?
            • czajkax2 Re: Elfra - masz takie niezłe wejście, że ... 18.05.06, 13:29
              Elfro,jezeli nie masz nic mądrego do napisania to sugeruję nic nie pisac. Nie
              chcesz chyba zeby watek przerodzil sie w pyskówkę i wylądowal na Oslej Ławce?
              A na chwilę obecną do tego zmierzasz.

Pozdrawiam
              • elfra Re: Elfra - masz takie niezłe wejście, że ... 18.05.06, 13:33
                Droga Czajko wydaje mi się, że masz trochę złe podejście do swoich
                Forumowiczek, nie chciałabym powtarzać słów koleżanek... ale może mogłabyś
                zmienić chociaż odrobinę ton... Żle wypadniesz na ocenie...smile
                • czajkax2 Re: Elfra - masz takie niezłe wejście, że ... 18.05.06, 13:36
                  Droga Elfro Jak ty zmienisz ton to i ja go zmieniesmile

A szkoły dawno juz pokonczylam,tak wiec oceny mi nie straszne.
                  • elfra Re: Elfra - masz takie niezłe wejście, że ... 18.05.06, 13:40
                    Widać że szkoły ukończyłaś, natomias pracy nie zaczęłaś... może drobne
                    praktyki..Pozdrawiam.
                • cocollino1 Re: Elfra - masz takie niezłe wejście, że ... 18.05.06, 13:46
                  a mowilas elfro, ze nie masz czasu na czytanie forum
                  a jednak znalazlo sie chwil kilka na przeczytanie forumowych spraw, typu
                  problemy moderatorek
                  czyli jednak ciekawosc byla silniejsza
                  • elfra Re: Elfra - masz takie niezłe wejście, że ... 18.05.06, 13:55
                    I tu się mylisz, czysta dedukcja... forum - Tu się możesz wyżalić, poradzić,
                    pośmiać, pogadać o kłopotach ze sobą, z mężem, teściową, szefem.
                    Chyba nie sądzisz, że chciałoby mi się to wszystko czytać... smile
                    • cocollino1 Re: Elfra - masz takie niezłe wejście, że ... 18.05.06, 13:58
                      Nie sadze ze wszystko, natomiast co nieco juz sie podczytalo, widac to po
                      twoich postach- czysta dedukcja z mojej stronysmile)))
                      Skoro wiesz jakie problemy sa na forum zwiazane z moderatorkami, wnioskuje ze
                      jednak to i owo przeczytalas.
                      • elfra Re: Elfra - masz takie niezłe wejście, że ... 18.05.06, 14:03
                        tak masz rację ciągle czytam "TO" -czyli odpowiedzi na mój wątek.... a "OWO"
                        to np. wiadomość o dublowaniu wątków... ot tyle mojego czytania...Nie mam czasu
                        prowadzę badania...smile
                        • cocollino1 Re: Elfra - masz takie niezłe wejście, że ... 18.05.06, 14:05
                          Taaa wlasnie widzesmile)))
                          Do widzeniasmile))
                          • elfra Re: Elfra - masz takie niezłe wejście, że ... 18.05.06, 14:10
                            Jesteś miła więc żegnam Cię z łezką w okusmile Pozdrawiam.smile
                          • elfra Re: Elfra - masz takie niezłe wejście, że ... 18.05.06, 14:18
                            ale zachęciłaś mnie do przeczytania problemów Moderatoreksmile) Może napiszę na
                            ten temat książkę... Czajka będzie tym złymsmile))
                            • lila1974 Re: Elfra - masz takie niezłe wejście, że ... 18.05.06, 14:25
                              Widzisz, szkoda, ze nie weszłaś na forum zanim zdecydowalłaś się na wybór
                              tematu do swojej pracy smile

A od Czajki prosze się odstosunkowac, bo pokażę kły uncertain
                              • elfra Re: Elfra - masz takie niezłe wejście, że ... 18.05.06, 14:30
                                Bo to pewnie Twoja druga twarz co?smile) Czajka coś zamilkła... Jak Ty
                                wchodzisz... to jej nie ma, dziwna sytuacja... Może bierze coś na
                                uspokojenie... smile Nie ważne...mam nadzieję jednak że w Tobie jednak nie płynie
                                Czajkowa krew.. Twoje życzenie jest do spełnienia... nie musisz pokazywać
                                kłów..Nie przeżyłabym tego...smile)
    • polka3 A zatem..nie interesują Cię sprawy kobiet 18.05.06, 15:25
      piszących na forum, ich problemy z mężami, tesciami ,dziećmi itd.Nie obchodzą
      Cię ludzie, bo -jak sama napisałaś- nie masz ochoty, czasu i w ogóle zajmujesz
      sie poważnymi sprawami-badaniami..takie tam bzdety wypisywane przez kobiety na
      forum nie przystają do Twojej pracy badawczej-Kobieto co zatem tu robisz? Czego
      oczekujesz od kobiet na tym właśnie forum...bijesz się własną pięścią..naprawdę
      czas już zakończyć temat i poszukać matek w zupełnie innym miejscu..albo zająć
      sie np. patrzeniem dalej niz na czubek własnego nosa-proponuję na początek
      zajrzec poniżejsmile
      Pozdrawiam....

pomóż jeśli możesz
      serce dla Julci
      • elfra Re: A zatem..nie interesują Cię sprawy kobiet 18.05.06, 15:43
        Problemy z mężami, teściami czy dziećmi...to błahe problemy. To problemy dla
        kobiet, które szukają problemów.. Wiesz co to jest poważny problem? To problem
        ze zdrowiem, jak masz chore dziecko albo nie możesz go mieć wcale...To Ty
        spójrz dalej niż czubek swojego nosa i zacznij dostrzegać poważne problemy.
        • cocollino1 Re: A zatem..nie interesują Cię sprawy kobiet 18.05.06, 15:48
          A jak ktos ma zdrowe dziecko, a maz bije i zdradza, to co??? Miec to gdzies???
          W koncu to nie jest powazny problem??? Dziwne rozumowanie.
          • elfra Re: A zatem..nie interesują Cię sprawy kobiet 18.05.06, 15:56
            Mąż bije i zdradza... to nie mąż to rzecz .. trzeba zmienić na lepszy model.
            Bycie z takim człowiekiem, to porażka...ale nie problem. Porażkę kończysz i
            zaczynasz budować coś nowego. Wiesz tak sobie myślę, czy taka kobieta jest w
            stanie znaleźć u takich osób współczucie i dobrą radę? Chyba żartujesz... Skoro
            ja grzecznie poprosiłam o pomoc a dostałam w zamian grad obelg, to myślisz, że
            taka bidulka..... dostanie tu wsparcie...
            • cocollino1 Re: A zatem..nie interesują Cię sprawy kobiet 18.05.06, 16:04
              Mąż bije i zdradza... to nie mąż to rzecz ..
              Wspolczuje mezowi zatem-skoro tak o nim mysliszsmile
              A jesli chodziloby o problemy wychowawcze z dzieckiem??? Czy to juz problem?
              Czy tez rzecz?? W/g twojej swoistej klasyfikacjismile

Wiesz tak sobie myślę, czy taka kobieta jest w
              > stanie znaleźć u takich osób współczucie i dobrą radę? Chyba żartujesz...
              Skoro
              >
              > ja grzecznie poprosiłam o pomoc a dostałam w zamian grad obelg, to myślisz,
              że
              > taka bidulka..... dostanie tu wsparcie...
              A to juz inna sprawa. Ja nie pisalam o forum tylko generalnie co mze byc
              problemem. A czy na forum znajdzie porade??? Czasem tak, czasem nie. A ze szuka
              porady na forum??? Nie kazdy potrafi taki problem rozwiazac we wlasnym
              zakresie, niektore kobiety potrzebuja tego. Wiesz? Rozni ludzie sa swiecie-
              nie tylko tacy jak ja cz Ty.

A co do gradu obelg-hmmm Ty taka mila i symaptyczna a one takie niegrzeczne???
              Tak to bylo? Napewno?
              • elfra Re: A zatem..nie interesują Cię sprawy kobiet 18.05.06, 16:16
                Jak można nazywać rzecz, która krzywdzi drugą osobę, znęca się nad nią
                fizycznie i psychicznie, zdradza...mężem?! Wiesz, ja nie pisałam o moim mężu...
                tylko o tym o którym wspomniałaś wcześniej o takim, który bije i
                zdradza..czytaj uważniej...(sama ten wątek poruszyłaś). I odejdźmy od spraw
                prywatnych, zachowaj współczucie dla siebie i swoich bliskich. Jeśli chodzi o
                to że różni ludzie są na świecie, to wiem doskonale. Na forum widać doskonale
                przekrój społeczeństwa..
                • cocollino1 Re: A zatem..nie interesują Cię sprawy kobiet 18.05.06, 16:19
                  Oj widacsmile
            • polka3 Re: A zatem..nie interesują Cię sprawy kobiet 18.05.06, 16:06
              To prawda, róznie bywa z tym wsparciem,ale przeważnie nikt się tu z pazurami
              nie rzuca na kobiety,które nie prowokują egzaltacją,nerwowoscią i
              buńczucznością.

serce dla Julci
        • polka3 Re: A zatem..nie interesują Cię sprawy kobiet 18.05.06, 15:54
          Czy w związku z tym, że świetnie znasz się na życiu i rozumiesz problemy matek
          które mają chore dzieci- jesteś gotowa nieść pomoc, np.mamie Małej Julci?
          Jeśli tak - chylę czoła...

A problemy sa zawsze subiektywne i to jakie sa naprawdę najlepiej wie osoba
          której one dotyczą, bagatelizowanie spraw związanych z męzami ,teciami i
          dziecmi na pewno nie zblizy Cię do zrozuminia kobiet i nie ułatwi Ci uzyskania
          od nich pomocy...

serce dla Julci
          • elfra Re: A zatem..nie interesują Cię sprawy kobiet 18.05.06, 16:05
            Możesz zacząć chylić czoło... jak to napisałaśsmile...Masz rację, dla każdej
            kobiety jej problem jest najważniejszy...Tylko czasami warto zadać sobie
            pytanie czy moje problemy są najważniejsze....? Doceń to co masz, bądź
            zrezygnuj z tego...
            • polka3 Re: A zatem..nie interesują Cię sprawy kobiet 18.05.06, 16:09
              Chylę zatem... przed kazdym kto przybliży Juleńkę do zdrowia i życiasmile
              • zibi62 Re: A zatem..nie interesują Cię sprawy kobiet 19.05.06, 21:46
                moge wypełnic ankietę, podaj sczegóły na priwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka