michiko 10.07.06, 13:03 żeby nie było nieporozumień jakiego nazewnictwa można uzywac na forum pisząc o narzadach płciowych kobiety i mężczyzny? medyczne okreslenia poleciłay, kolokwialne- nie wulgarne też. To przepraszam ja to cos nzaywać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxygen100 Re: chce zapytać 10.07.06, 13:04 moze tak jak sie nazywa u dzidziusia?? no wlasnie ale ja nie wiem jak bo nie mam dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: chce zapytać 10.07.06, 13:07 dawaj siusiaczka bedziemy cysiac?? a tak mozna nazwac obciaganko??) Odpowiedz Link Zgłoś
escape5 Re: chce zapytać 10.07.06, 13:09 No od biedy można,ale chyba lepiej powiedzieć "daj mi monia" Odpowiedz Link Zgłoś
michiko no nie... bez żartów 10.07.06, 13:07 na 40 letniego f... pisac siusiak. bez żartów poprosze przyjmuję same poważne oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: no kochane więcej inwencji wykażcie 10.07.06, 13:15 a może być fiutek?? Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: no kochane więcej inwencji wykażcie 10.07.06, 13:17 to raczej neiprzejdzie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Babka-Ty wykaż wiecej inwencji,fiutka to każd 10.07.06, 13:34 eee tam mojego Fiutka tylko ja znam Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Cóż za dyplomatyczna odpowiedz:)) 10.07.06, 13:40 Jem obiad nie denerwuj mnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
michiko ja też wieć żadnych gadek na co sperma dobrze robi 10.07.06, 13:42 bo obrzygam sobie kompa Odpowiedz Link Zgłoś
escape5 Odżywcza maseczka na włosy 10.07.06, 13:55 Żółtko sperma z jednego ejakulatu(może byc wiecej) kilka kropli nafty kosmetycznej Wymieszać,nałożyc na włosy,owinąć foliowym czepkiem głowe i połozyc sie spać. Nastepnego dnia układac włosy jak zwykle. NIE SPŁUKIWAĆ! Maseczka gwarantuje piekny połysk i zapach! Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: chce zapytać 10.07.06, 13:07 tak chyba tez zle bo profanujemy mleko Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: marzyciel?? 10.07.06, 13:34 Na organy kobiece, proponuję zgodnie z zalecanym podręcznikiem do "Wychowania w rodzinie" dla liceów - "zdrój zapieczętowany". W naszym wypadku - rozpieczętowany chyba przejdzie. O organach męskich dobrze wychowane byłe dziewice nie piszą w ogóle! Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: marzyciel?? 10.07.06, 13:57 > O organach męskich dobrze wychowane byłe dziewice nie piszą w ogóle! a myśleć chociaż mogą? wspominając owo rozpieczętowywanie?... Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Rodem z "Wyznań gejszy" 10.07.06, 13:42 tam jest używany "węgorz" oraz "jaskinia" (dla węgorza - w domyśle). Ładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
escape5 Jaskinia hehe,dobrze że nie Morze Sargassowe 10.07.06, 13:47 to miejsce tarła węgorzy,płyną tam raz w życiu,aby odbyć tarło i umrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Re: Jaskinia hehe,dobrze że nie Morze Sargassowe 10.07.06, 13:49 Idąc tym tropem, raz w miesiącu proponuję zmianę nomenklatury na Morze Czerwone... Odpowiedz Link Zgłoś
ewazak3 Re: Oj,oby tylko nie Martwe:) 10.07.06, 14:05 swego czasu mowilo sie u nas Wacek i Kaśka, ale czemu to nie mam pojecia a swoja droga ciekawe czy jak powiem mezowi "wplyn wegorzu do mej jaskini" to zalapie Odpowiedz Link Zgłoś
escape5 Re: Oj,oby tylko nie Martwe:) 10.07.06, 14:12 Heheh myśle że nieAle mogę sie mylić,kto ich tam wie Ja powiem;"zapraszam kapłanie do mej swiątyni":0) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Oj,oby tylko nie Martwe:) 10.07.06, 14:17 > Ja powiem;"zapraszam kapłanie do mej swiątyni":0) ...byś uchylił rąbek wielkiej tajemnicy, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
escape5 Re: Oj,oby tylko nie Martwe:) 10.07.06, 14:22 i poznał bezmiar jej bogactwa) Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: chce zapytać 10.07.06, 14:55 nie rozumiem Michiko po co to wciąz roztrząsasz pisz jak chesz byleby wulgarnie nie było a to,że kutas kiedyś był tam zwykłym zwotem to przeszłośc, teraz jest uważany za niesmaczne słowo wręcz wulgaryzm, jakoś nie widze powodu aby musieć używac tego słowa jak dla mnie jest ordynarne, nie lepiej nazywac rzeczy po imeiniu jak penis, łechtaczka , pochwa czy odbyt? po co zakładać kolejny wątek na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
michiko oo kochana bardzo sie mylisz na tym forum 10.07.06, 15:03 nazywanie rzeczy po imieniu może razić oczęta coraz bardziej wrażliwej moderatorki. nawet medyczne określenia ja drażnia Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: oo kochana bardzo sie mylisz na tym forum 10.07.06, 15:07 moze nie chodziło o słowa a o coś innego i słowa pretekstem były? jak dla mnie penis to zwykłe słowo natomiast kutas to jednak ordynarne jest Odpowiedz Link Zgłoś
fiola1 Re: oo kochana bardzo sie mylisz na tym forum 10.07.06, 16:48 to już się nudne robi dziewczyno!mnie tez smieszy ten wykasowany watek,ale walkowanie tego w nieskończoność jest męczące! Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: chce zapytać 10.07.06, 18:05 tak jakby nie mozna było wątków na inne tematy zakładać... Odpowiedz Link Zgłoś
michiko ale przeszkadzają ci wątki nt. seksu?? 10.07.06, 19:42 przecież nie sa obraźliwe, a tylko mają na celu pobudzić wyobraźnię.Zupełnie nie rozumiem takich tekstów. jesli cos mnie drażni, razi, obraża to poprostu nie czytam, unikam konfrontacji i po kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: ale przeszkadzają ci wątki nt. seksu?? 10.07.06, 21:35 nie przeszkadzaja mi. Pewnie dlatego nie rozmyslam jak kobiece narządy nazwać. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: ale przeszkadzają ci wątki nt. seksu?? 10.07.06, 21:42 ja tam też ich nie nazywam, ja je tylko używam... Odpowiedz Link Zgłoś