fedex2 08.08.06, 22:15 zdjęcie - a raczej cos w stylu aktu, nago...dla swojego faceta, wiedzac, ze bardzo mu się to spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna266 Re: Czy zrobiłybyście to dla swojego faceta...??? 08.08.06, 22:25 takie prezenicki mam juz za soba)) Odpowiedz Link Zgłoś
hony Re: Czy zrobiłybyście to dla swojego faceta...??? 08.08.06, 22:34 Kiedyś zrobiłam wszystko i bardzo tego żałuję. Teraz dla męża nie zrobię wszystkiego co zapragnie, cóż człowiek uczy się na błędach... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Czy zrobiłybyście to dla swojego faceta...??? 08.08.06, 22:42 wszystkiego to nawet dla męza robic sie nie powinno Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 do autorki postu 08.08.06, 22:43 a ty sie nie wahaj .jesli lubisz swoje cialo to fotki napewno wyjda super)) Odpowiedz Link Zgłoś
fedex2 Re: hony 08.08.06, 23:04 fotki juz są...tak tylk pytam kobietki co myślicie. Dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: hony 09.08.06, 10:43 Ach fotki już są! A kto ci robił? domowe warunki czy ui fachowca w studio byłaś Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Czy zrobiłybyście to dla swojego faceta...??? 08.08.06, 23:04 jasne ja robilam... i byly to zdjecia bardziej hardcorowe niz delikatne akty Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 sowa witaj dawno cie nie bylo;-))) 08.08.06, 23:15 a tu takie tematy kochana,takie tematy)) Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Czy zrobiłybyście to dla swojego faceta...??? 08.08.06, 23:22 jessuu sowa gdzieś Ty byłą Odpowiedz Link Zgłoś
elena70 Re: Czy zrobiłybyście to dla swojego faceta...??? 08.08.06, 23:21 mój o tym marzy, a ja się zastanawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
headonshoulders Re: Czy zrobiłybyście to dla swojego faceta...??? 08.08.06, 23:50 zrobilam, seksy ale nie calkiem nago - podwiazki, sepia, troche biustu )) mamy 3 postery takie ogromne wisza w sypialni tak ze jak ktos to widzi to nie ma wielkiego halo. Bardzo sexy ale nic nie pokazujac. Swietna pani fotograf z krakowa, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamarazydwa1 Re: Czy zrobiłybyście to dla swojego faceta...??? 09.08.06, 07:51 Mąż mi robił takie zdjęcia. A z nocy poślubnej to mamy zdjęcia w bieliźnie z bitej śmietany Kiedyś zrobiłam sobie zdjęcia w bardzo skapym kompleciku jaki mi kupił po pierwszym porodzie (po 4 m-cach ważyłam mniej niż przed ciążą) i wysłałam mailem do pracy. Nieźle go zaskoczyłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia A gdzie robicie... 09.08.06, 08:16 ...te fotki? Same w domu czy na sesji u fotografa? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Czy zrobiłybyście to dla swojego faceta...??? 09.08.06, 08:28 oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
lidkakn Re: Czy zrobiłybyście to dla swojego faceta...??? 09.08.06, 08:49 Tak, kiedyś robiliśmy takie zdjęcia, raczej bez szczegółów, odrobinę ciałka,nawet ładnie wyszły. Mąż robił sam w domu i wrzucił na mały formacik. Jakiś czas nosił sobie w portfelu, potem schował w nibyskrytce. Niestety, ostatnio remontowaliśmy pokój i zdjęcie wpadło w łapki naszej prawie ośmioletniej córki. Przyszła do mnie bardzo rozbawiona z pytaniem- co to jest mamusiu i kto to robił? Zgłupiałam po prostu, odpowiedziałam że mamusia,a zdjęcia robił tatuś, ale to jest raczej dla dorosłych. Jeszcze parę godzin się dziwnie uśmiechała, ale potem chyba zapomniała, nie wracamy do tego tematu. A mąż "dostał po uszach" za tę skrytkę. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_bianca dlaczego nie? 09.08.06, 09:45 widzę że zdania są podzielone... pytanie do dziewczyn które mówią NIE: dlaczego? ciekawa jestem po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Czy zrobiłybyście to dla swojego faceta...??? 09.08.06, 10:32 ja tez mam to za soba nie tylko akty ale i filmy Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: Czy zrobiłybyście to dla swojego faceta...??? 09.08.06, 10:40 Normalka!!!! A bo to raz? W ciąży byłam jak pojechał daaaleko, oj etedy to mi przyjaciółka fotki robiła takie że mniam mniam, a ten sie tam pocił jak oglądał Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Czy zrobiłybyście to dla swojego faceta...??? 09.08.06, 14:06 fotki jak najbardziej.mam bardzo duzo zdjec.a moj małz lubi mi je pstrykac nie tylko erotycznenatomiast co do filmow nie mam jakos przkonania.maz namawiał mnie juz wielokrotnie a to zebym striptis zrobiła a to zeby moze seksik nagrac.ja sie do tego przekonac nie moge i juz.jednak mam zachamowania)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Czy zrobiłybyście to dla swojego faceta...??? 09.08.06, 14:10 mojemu pewnie by się spodobała-szkoda ,że do jutra nie zdąże ale gdzie robiłyście te fotki??? sesję można zrobić samemu ale wywołać to juz sama nie dam rady. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Czy zrobiłybyście to dla swojego faceta...??? 09.08.06, 14:15 kilka fajnych fotek takich z gatunku professional zrobil mi moj kolega ktory jest fotografem.ale nie sa to raczej zdjecia erotyczne.resztę robił mi mąz wiekszosc zgrywam na płytki te najciekawsze wywyołuje.uwielbiam zdjecia czarno_białe i sepii. Odpowiedz Link Zgłoś
endzi11 Re: Czy zrobiłybyście to dla swojego faceta...??? 09.08.06, 22:51 Ja sama jestem fotografem więc mam taką sesje zrobioną przez przyjaciółke (też fotograf)w studio,w zakładzie w którym pracowłyśmy po godzinach,więc nikogo nie było oprócz nas i mojego mężaZdjęcia cz-b,gra światło-cień,więc sesja jest zrobiona ze smakiem,nic wulgarnego.Jestem bardzo z nich zadowolona,choc długo sie na nie nie mogłam zdecydowac.Mąż był zachwycony i dumny Oczywiście sama sobie wywołałam Odpowiedz Link Zgłoś