Dodaj do ulubionych

o ludzie.....nowa miss

19.08.06, 22:05
no comments.........prędzej do reklamy pasty colgate...........
Obserwuj wątek
    • kaja5 Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 22:06
      Tragedia!
      Byłam pewna że wygra nr.8, a tu taka niespodzianka sad(
      • karolcia111 Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 22:08
        ja obstawiałam tą blondynkę z nr 2, a tej co wybrali to wogle nie brałam po
        uwagę. Moj mąz powiedział ze wygląda jak kojot z kreskowki disneya co strusia
        ganiał. Normalnie porażka!!!!!!!
        • etna78 Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 22:10
          Ja też byłam za 2. Ale za karę nigdzie nie wyjedzie na miss world.zwiedzi
          Polskę i dobrze jej tak
    • etna78 Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 22:07
      Czuję się obrażona. Jeśli tak wygląda miss polski, to jak wyglądają pozostałe?
      Szczeżuja wstrętna
      • grzanka23 Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 22:08
        Ale pasztet.
        • lila1974 Re: o ludzie.....co za wstyd 19.08.06, 22:22
          tak się o kimś wypowiadać sad
          Jesteś ładniejsza? Czy to Twoja zasługa? Chyba jednak nie. Sprawę załatwia
          natura i nam pozostaje się tylko cieszyć, że nie jesteśmy chodzącym koszmarem,
          prawda?
          • marychna31 Re: o ludzie.....co za wstyd 19.08.06, 22:49
            Ja co prawda nowej miss nie widziałamale z duzym prawdopodobieństwem mogę
            założyć, ze jestem brzydsza i na dokladke to nie moja zasługasmile)))
            Aaaa... i jeszcze humor mam przednismile
            cześć Liluniasmile)
            • lila1974 Maryniu 19.08.06, 22:52
              Nie bądź taka skromna. Jesteś piękną kobietą i jeśli sama tego nie widzisz, to
              będę Ci to przypominać przy każdej okazji smile
              Witaj, dawno się nie czytalyśmy smile
              • wegatka Re: Maryniu 20.08.06, 00:13
                Marychno, bo Ci palcem pogrożę. Określenie "brzydsza" w ogóle do Ciebie nie
                pasuje, zapamiętaj to sobie smile
    • ssabaudia Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 22:14
      może jakiś pikczer bo nie śledzilam transmisji....
    • czarna.perla Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 22:27
      KOSZMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wielkie zęby szczerzące się w sztucznym uśmiechu i równie wielki nochal! Jakie
      ona ma szanse reprezentując nas w innych konkursach............(?)
    • czarna.perla Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 22:51
      zapomniałam napisać, że jednak nowa miss ma jakiś atut, a mianowicie duże,
      ładne piersi.
      • ledzeppelin3 Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 22:53
        Może ma inne walory, na przykład kocha konie i taniec, jest miła, sympatyczna i
        posiada głębię.
        • magda_272 Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 23:05
          I znowu nie mamy szans na miss world sad Jak ona stanie koło jakiejś wenezuelki
          czy argentynki ..... może jak przestanie się tak szczerzyć..... ale fakt, piersi
          ma ładne.
          • joanna266 Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 23:38
            a mozna ja gdzies w necie zobaczyc?bo wlasnie wrociłam od znajomych i nie
            ogladałam konkursu.faktycznie az tak brzydka???
            • etna78 Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 23:44
              na wp wrzuć w wyszukiwarkę miss polonia i tam będą zdjęcia kandydatek w
              aktualnościach.Wygrała 11 ale na tym zdjęciu w necie wygląda o niebo lepiej.
              Jutro w wiadomościach jak zobaczysz to nie poznasz, zupełnie inaczej wyglądała
              na gali.
            • rita75 Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 23:55
              itvp.pl/misspolonia2006/i.tvp/
              • joanna266 Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 00:02
                napewno nie jest najladniejsza z nich wszystkich.ale nazywanie jej "pasztetem"
                uwazam za wysoko przesadzone.mnie najbardziej podoba sie Magda Burak nr 2
              • czarna.perla Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 00:08
                na tym filmie wygląda naprawdę dobrze, o niebo lepiej niż na finale... może
                przez stres tak bardzo te zębiska szczerzyła?
                • joanna266 Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 00:12
                  no napewno nie jest jakiejs cud urody.i sa w polsce ładniejsze dziewczyny od
                  niej.smutne tylko ze to ona bedzie je reprezentowac w konkursie na miss worldwink
                  • umasumak Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 00:23
                    joanna266 napisała:

smutne tylko ze to ona bedzie je reprezentowac w konkursie na miss world;-
                    > )

Mój Boże, a czy to aż tak ważne, kto będzie reprezentował? Czy wy naprawdę się
                    tym ekscytujecie?
                    • joanna266 Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 00:26
                      ja sie raczej nie ekscytuje natomiast wypowiedziałam swoje zdanie na temat ww
                      dziewczyny.jest ona miss 2006?jest.będzie reprezentowac nasz kraj?bedzie.nie
                      jest najladniejsza z kandydatek?wg mnie nie jest.tyle.gdzie tu moja
                      ekscytacja????
                      • umasumak Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 00:32
                        Po prostu dla mnie kto będzie reprezentował nasz kraj w Miss Word, nie ma
                        żadnego znaczenia. Fakt, że będzie to robić pani nr 11 (?) nie napawa mnie ani
                        smutkiem, ani radością smile. Dlatego uważam, że ktoś, kto się smuci z tego
                        powodu, niepotrzebnie się ekscytuje. Ale to moje zdanie smile
                        • zona_mi Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 00:45
                          Tak mówisz, bo jej zazdrościsz, że to nie Ciebie wybrali, chociaż jesteś
                          ładniejsza, zazdrośnico!
                          • joanna266 zona to chyba nie do mnie było;-))))))???? 20.08.06, 00:46

• umasumak Joanno :-) 20.08.06, 00:53
                              To było do m.n.i.e smile, ale Ty pewnie też jesteś ładniejsza smile
                              • zona_mi Re: Joanno :-) 20.08.06, 00:54
                                wink))
                                • joanna266 Re: Joanno :-) 20.08.06, 00:55
                                  no teraz to mi sie głupio zrobilo.ale pewnie tak miało byc;-(
                                  • umasumak Re: Joanno :-) 20.08.06, 01:01
                                    Nie prawda. Nie hciałam ,żeby Ci było głupio. Wbrew pozorom całkiem miła ze
                                    mnie osoba. Pozdrawiam
                                    • joanna266 Re: Joanno :-) 20.08.06, 01:03
                                      to pocieszylas mnie troche bo juz myslałam ze sie anty do mnie nastawiłas???
                                      • zona_mi Re: Joanno :-) 20.08.06, 01:08
                                        Joanno, nie martw się - Uma nawet anty jest miła. Miła inaczej wtedy.
                                        wink
                                        • joanna266 Re: Joanno :-) 20.08.06, 01:10
                                          a to chyba ze tak.bo chyba pierwszy raz mam do czynienia z uma osobiscie.teraz
                                          juz bede wiedziała jak ja czytac by nie zrozumiec opatrzniewink
                                          • umasumak Joanno i Zono :-)))) 20.08.06, 01:20
                                            Teraz przeczytałam mój post, i chciałam sprostować! Nie "hciałam", miało
                                            oznaczać nie "chicałam". To wszystko prze hinkę ;-DDD. Ale o tym innym razem.
                                            Cmok
                                            • umasumak Coraz śmieszniej 20.08.06, 01:24
                                              umasumak napisała:

> Teraz przeczytałam mój post, i chciałam sprostować! Nie "hciałam", miało
                                              > oznaczać nie "chicałam". To wszystko prze hinkę ;-DDD. Ale o tym innym razem.
                                              > Cmok

Oczywiście nie "chciałam" ;-DDD
                                              • joanna266 Re: Coraz śmieszniej 20.08.06, 01:27
                                                spoko jest 01:26 wink))))
                                                • umasumak O nie.. 20.08.06, 01:33
                                                  nie broń mnie, ja pisałam o 01.24 big_grinDD
                                                  • wegatka Re: O nie.. 20.08.06, 01:39
                                                    A może miało być "nie kicałam"? Oj Uma, głupawka o tej porze dopada chyba nie
                                                    tylko Ciebie wink))
                                                  • joanna266 Re: O nie.. 20.08.06, 01:41
                                                    to uma nie kica????
                                                  • umasumak Re: O nie.. 20.08.06, 01:43
                                                    joanna266 napisała:

> to uma nie kica????

Ano nie. Chyba..
                                                  • joanna266 Re: O nie.. 20.08.06, 01:46
                                                    dziewczyny nie wiem jak wy ale ja spierniczam pod kołderke.papapa i kolorowych
                                                    wam zyczewink
                                                  • umasumak Re: O nie.. 20.08.06, 01:52
                                                    joanna266 napisała:

> dziewczyny nie wiem jak wy ale ja spierniczam pod kołderke.papapa i
                                                    kolorowych
                                                    > wam zyczewink

No to kicaj pod kołderkę smile, ja chyba też pokicam smile
                          • kgbx2 Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 09:35
                            na załączonym dwa posty wyżej zdjęciu faktycznie wygląda o wiele lepiej niż na
                            wczorajszych wyborach. Ponieważ nie widziałam jej wcześniej to też wydała mi
                            się fatalna - widać było faktycznie tylko wielki nos i wielkie zęby -może to
                            wina wizażysty i fryzjera albo kamerzysty różnie bywa ...Mam nadzieję ze na
                            wrześniowe wybory lepiej ją zrobią i że przez ten miesiąc trochę się oswoi z
                            publicznymi wystapieniami bo wczoraj w swoich wypowiedziach wydawała mi się b.
                            sztuczna .....
    • umasumak A nie przesadzacie trochę? 20.08.06, 00:05
      Ładna dziewczyna, może są piękniejsze, ale nazywanie jej pasztetem, to już
      przesada.
      • lotos.flower Re: A nie przesadzacie trochę? 20.08.06, 08:12
        rany!!! przesadzacie.
        Zasługuje na swój tytuł, wcale nie ma wielkich zębów ani ogromnego nosa.
        Wszystko u niej jest na miejscu !
    • moofka Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 08:33
      itvp.pl/images/miss2006/foto/11-Marzena-Cieslik.jpg
      o nia chodzi?
      ladna dziewczyna
      wymiary ma idealne i ladny usmiech
      zreszta do finalu dochodza tylko same ladne
      na marginesie oficjalna srona wyborow jest beznadziejna
      nowinki z 2005 roku
      nie mozna czesciej uaktualniac tongue_out
      • mijaczek Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 09:51
        patrze i patrze i nie moge sie nigdzie tego pasztetu dopatrzyc... moze ja jakas
        inna jestem, ale naprawde nie wydaje mi sie, zeby az tak zle z nia bylo... ale
        prawda tez taka, ze innych kandydatek nie widzialam...
        • ledzeppelin3 Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 12:08

Grunt, to mieć ciut zaburzone poczucie estetyki, od razu milej popatrzeć w
          lusterko i na koleżankitongue_out
          • berecik7 Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 12:49
            Ja dla odmiany uważam, że jest bardzo ładna. O wiele lepsza, niże te
            blondyneczki wokół niej. Nie przesadzajcie.
    • kasik751 Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 12:58
      Obejrzalam filmik. Mnie sie podoba, moze mnie reprezentowac smile
    • mathiola Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 13:00
      Moja tesciowa skomentowala wybor jury tak: nooo, moze jakby zamknela ta buzie
      to jeszcze ujdzie...
      Szkoda ze nie bylo tytulu miss uzebienia smile Ale w zasadzie to nie jest brzydka,
      nawet bym powiedziala, ze dosc ladna z niej kobieta (choc kompletnie nie moj
      typ, ja obstawialam ta podobna do Magdy Wojcik smile) i gdybym miala taka
      sasiadke, bylabym nia zachwycona, ale jak na miss... no nie wiem, cos w niej
      jest nie tak. Nie wiem co. Moze faktycznie jakby ta buzie zamknela.. smile
    • ajko Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 13:18
      Jak byłam małą dziewczynką to strasznie bałam się Zdzisławy Sośnickiej,zwłaszcza kiedy się usmiechała i wczoraj znowu koszmary wróciły,brrr.
      • vivyan Re: o ludzie.....nowa miss 24.08.06, 09:46
        łomatkobosko tongue_out Zabilas mnie ta Zdzislawa Sosnicka smile)
    • lidkakn Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 14:01
      Uważam, że były ładniejsze dziewczęta, przynajmniej ze 4. Nie wiem, czym jury
      się kierowało. Może się im przyciski myliły. Nasza miss jest po prostu
      przeciętna. Na wyborach miss świata nie ma żadnych szans, szkoda.
    • agnes123 Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 17:23
      Jak dla mnie to POMYŁKA I to w 100%% było conajmniej kilka o wiele
      piekniejszych dziewczyn od tego paszteta !!!!!
      • rita75 Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 17:40
        było conajmniej kilka o wiele
        > piekniejszych dziewczyn od tego paszteta !!!!!

Mozesz sobie podac rekę z moim mezem- on wlasnie ją tak okreslil, dodajac, ze w
        pierwszym lepszym hipermarkecie , na kasie, znalazloby sie wiele od niej
        ladniejszych dziewczyn. Oczywiscie ja nie jestem az tak kategoryczna w swojej
        ocenie- dla mnie ona jest ladna, na pewno nie jest pasztetem, a zresztą, co
        mnie tam- konkursy tego typu moim zdaniem uwlaczaja godnosci kobiety- cos ala
        targ niewolnikow
        • agnes123 Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 17:47
          Masz rację Rita75 a dodając sądzę iż tego typu konkursy są najzwyczajniej w
          świecie z góry zakładane,która panna wygra,poniewaz jest to dosłownie"handel
          żywym towarem"-która więcej da pieniążki bądź czegoś innego smile ta wygra!! Wiem
          co dzieje się na tego typu imprezach smile)
    • kasik751 To napiszcie, ktora z kandydatek Wam sie podobala 20.08.06, 17:47
      bo widze, ze obecna wybrana miss wylacznie jury i mnie smile)
      Powiedzcie, ktore dziewczyny Wy byscie wybraly, bo to ciekawe, jak sie gusty
      ludziom roznia smile
      Ktos pisal, ze Magda Burak.
      Jeszcze jakies typy?
      • yvonne75 Re: To napiszcie, ktora z kandydatek Wam sie podo 20.08.06, 18:41
        mysle ze to kwestia gustu...przeczytalam wypowiedz obecnej miss...,szczegolnie
        podobal mi sie punkt 8...zreszta poczytajcie same...

itvp.pl/misspolonia2006/popup/11/
        • rita75 Re: To napiszcie, ktora z kandydatek Wam sie podo 20.08.06, 18:56
          " Jaki jest Twój ideał mężczyzny?
          Uczciwy i mądry jak bracia Kaczyńscy, charyzmatyczny jak Marcinkiewicz,
          sprawiedliwy jak Ziobro, odważny jak Wassermann, nieugięty jak Dorn,
          bezkompromisowy jak Wildstein, opiekuńczy jak Religa, przystojny jak
          Olejniczak."

ROTFL ROTFL
          • kasik751 Re: To napiszcie, ktora z kandydatek Wam sie podo 20.08.06, 19:48
            Spryciula big_grin big_grin
            Juz jedna taka probowala w polityce zadzialac, ale cos chyba nie wyszlo crying
            • karolcia111 Re: To napiszcie, ktora z kandydatek Wam sie podo 20.08.06, 21:55
              No własnie, z kim ONA tam działała? z Cimoszewiczem? Moim zdaniem to też była
              wielka pomyłka...
    • izaimonika Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 19:53
      No to się dowiedziałam.... Też mam duże zęby i zawsze byłam z nich dumna.
      Często także się uśmiecham...

MACIE KLASĘ, NIE MA CO...............
      • siasiuszek Nadal uważacie ze jest piękna????????? 20.08.06, 22:26
        wiadomosci.onet.pl/6348,8,0,pokaz.html
        • kasik751 Re: Nadal uważacie ze jest piękna????????? 20.08.06, 23:37
          Mnie sie nadal podoba, choc przyznaje, ze pierwsze ujecie jest niefartowne,
          ale... kazdy ma takie zdjecia, gdzie wyglada niekorzystnie, szczegolnie jesli
          sa to zdjecia spontaniczne, w nieodpowiednim swietle, pod nieodpowiednim kątem
          itd. Kreglicka miala galy wybaluszone i zostala miss swiata przeciez, a gdyby
          dzis startowala i byla pierwsza, pewnie suchej nitki byscie na niej nie
          zostawily smile
        • lila1974 A nie mówiłam, ze ziemie zachodnie 21.08.06, 00:19
          pięknymi dziewczynami obfite?
          A tak, tutaj jeszcze nie mówilam - no to mówię.
          Całkiem całkiem a w dodatku prawie krajanka ... do Wolina rzut beretem smile
    • oxygen100 Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 20:04
      heheh przy Was to nawet Miss Universum to pasztet tak??? smile)
    • monia145 Re: o ludzie.....nowa miss 21.08.06, 01:01
      Nie ogladałam wprawdzie wyborów do końca, ale widzę, ze mój mązz typowaniem
      trafił w dziesiatkę. Ta dziewczyna z numerem 11 była jego faworytką od początku.
      Usmiech ma oszałamiajacy, mozna pozazdrościć zębów. Ja nie uważam, ze są za
      duże tylko uśmiech troche sztuczny, jak u każdej z nich-
      plastikowy,przyklejony. To budzi uczucie sztuczności, chociaz dziewczyna jest
      piekna.
      Moim typem była panna Burak, ale przez to nazwisko wydało mi sie raczej
      nieprawdopodobieństwem, aby została misssmile)))))))
    • lila1974 Dziś nowa miss odwiedziła swój rodzinny gród 23.08.06, 22:12
      Wolin.
      Właśnie przed chwilką obejrzalam ją sobie w TVP 3 Szczecin.
      Piękna dziewczyna i wydaje się sympatyczna.

Aż mi się łza w oku zakręcila, jak zobaczyłam z jaką pompą witano ją na
      lotnisku w Goleniowie. Do Wolina zaś zostala odwieziona super bryką i w asyście
      ochroniarzy na motorach, czyli jak na królową przystało miała karetę i orszak smile

A na spotkanie z nią przyszło w Wolinie kilka tysięcy osób. Zostala przebrana w
      strój białogłowy z czasów słowiańskich i zapowiedziano, że jeśli ktoś będzie ją
      chcial odbić silą, będą bronić orężem i przekupić się tez nie dadzą, choć już
      padla propozycja dwóch wozów pełnych srebra smile

A na koniec pokazano na rękach taty, małą dziewczynkę, która za kilka lat
      zapewne tez będzie miala szansę w wyborach, bo była śliczna smile

Pięknymi dziewczynami Wolin stoi smile
      • lajlah Re: Dziś nowa miss odwiedziła swój rodzinny gród 24.08.06, 09:19
        Moimm skromnym zdaniem bardzo ładna. Ma ten typ urody, ktory mi się podoba.
      • monia145 Re: Dziś nowa miss odwiedziła swój rodzinny gród 24.08.06, 09:23
        Lila, a jak wygladała ta mała dziewczynka na rękach taty, bo cos mi krazy po
        głowie...smile)))))))
        • lila1974 Moniu :) 24.08.06, 09:32
          A nie, nie ... pudło.
          Gdyby to byla moja Koniczyna, to bym nie pisala, ze ma szansę tylko, że
          zostanie miss na bank smile
    • michalina7 A mnie się ona podoba... 24.08.06, 09:31
      i już
    • melka_x Re: o ludzie.....nowa miss 24.08.06, 09:35
      O matko... Nie wiedziałam, że na forum roi się od absolutnych piękności. No bo
      skoro ta dziewczyna jest brzydka czy choćby nie jest ładna, to muszę Wam
      pogratulować wyjątkowej urody. Tyle pięknych kobiet tutaj ho ho...

Ja tam uważam, że dziewczyna jest piękna. Za to jej wypowiedź o ideale
      mężczyzny (mądry jak Kaczyńscy, sprawiedliwy jak Ziobro, odważny jak Wasserman,
      nieugięty jak Dorn itd) świadczy o tym, że Pan Bóg jest sprawiedliwy, nie można
      dostać wszystkiegowink
      • melka_x p.s. 24.08.06, 09:36
        p.s. odważny jak Wasserman walczący ze staruszkami che che
        • monia145 Re: p.s. 24.08.06, 09:40
          Jak ja bym była w komisji to za ta wypowiedz na pewno bym jej nie wybrała na
          misssmile A widziałam, że w jury był Wildstein. Jakim trzeba być zadufanym w sobie
          typem, zeby stwierdzić, że ona mówiła prawdęsmile Dla mnie to była drwina dajaca
          po oczach. A może sie mylę, może właśnie ktoś wzniósł sie ponad własne
          przywary?
      • lila1974 melko_x 24.08.06, 09:38
        Nie oglądalam wyborów, jesteś pewna, ze ona na serio?
        Zresztą kiedyś słyszałam, że te wypowiedzi są reżyserowane.
        • melka_x Re: melko_x 24.08.06, 09:40
          Wyborów nie oglądałam, TVN24 doniosło, dziewczyna potwierdzała swoją wypowiedź.
          No chyba, że jest nie tylko piękna, ale ma talent komika opowiadającego dowcipy
          z kamienną twarzą... To by oznaczało, że nie ma sprawiedliwości na tym świeciewink
          • lila1974 Re: melko_x 24.08.06, 09:44
            Zaczynam żałować, ze mnie TV nie interesuje, dusza by mi podszepnęla, czy ona
            tak serio, czy dla jaj smile
      • rita75 Re: o ludzie.....nowa miss 24.08.06, 09:56

> O matko... Nie wiedziałam, że na forum roi się od absolutnych piękności. No
        bo
        > skoro ta dziewczyna jest brzydka czy choćby nie jest ładna, to muszę Wam
        > pogratulować wyjątkowej urody.

nie rozumiem, jak sie ma jedno do drugiego?

kazdy ma w sobie jakis tam zmysl estetyczny podlug ktorego ocenia- niezaleznie
        od wlasnego wygladu.
        • melka_x Re: o ludzie.....nowa miss 24.08.06, 10:00
          Skoro ta dziewczyna ma być brzydka, a oceniające ją w ten sposób foremki nie są
          absolutnymi pięknościami, to jak muszą oceniać własne odbicie w lustrze
          (zakładając, że oceniając siebie są równie surowe)?
          • rita75 Re: o ludzie.....nowa miss 24.08.06, 10:03
            sadze, ze ocenily patrzac na inne kandydatki- i na tym tle miss jawi im sie
            jako pasztet ktory wygral...nota bene takiej oceny dokonal moj maz

zaznaczam, ze ja do miss nic nie mam
          • malomi Re: o ludzie.....nowa miss 24.08.06, 10:06
            Mi też się miss nie podoba. A patrzę na nią przez pryzmat innych finalistek,
            których uroda bardziej trafiała w moje gustasmile
            • melka_x malomi! 24.08.06, 10:13
              Malomi ja Cię trzasnęwink. Właśnie rozwijałam w poście tezę, że im ładniejsza
              kobieta tym przychylniej wyraża się o urodzie innych (nie musi reperować swoich
              kompleksów), a Ty mi tu wyskakujesz z czymś takim. (Bo musicie wiedzieć, że
              znana mi z reala Malomi jest wyjątkowo ładną kobietą)

p.s. a serio - nie widziałam innych kandydatek, rozumiem, że mogły być zdaniem
              wielu ładniejsze, ale nazywanie tej brzydką czy pasztetem hmmm...
              Jakoś jestem dziwnie przekonana, że gdyby autorkom określenia 'pasztet' dobra
              wróżka zaproponowała zamienienie się wyglądem z owym pasztetem, to te nie
              wahałyby się ani chwilitongue_out
              • cocollino1 Re: malomi! 24.08.06, 10:16
                Jakoś jestem dziwnie przekonana, że gdyby autorkom określenia 'pasztet' dobra
                > wróżka zaproponowała zamienienie się wyglądem z owym pasztetem, to te nie
                > wahałyby się ani chwilitongue_out
                hehehhee no pewnie, ze taksmile
                Ja tam bym sie zamienila pewnie z prawie kazdasmile bo sliczne prawie wszystkie i
                zgrabne!!!
                • rita75 Re: malomi! 24.08.06, 10:18
                  > Ja tam bym sie zamienila pewnie z prawie kazdasmile bo sliczne prawie wszystkie
                  i
                  > zgrabne!!!

a ja nie ;p, ale ja to zadufana w sobie jestem wink
                  • cocollino1 Re: malomi! 24.08.06, 10:22
                    no ja zadufana tezsmile a jakzesmile ale jakby dawali mi cos ladniejszego niz ja mam
                    to czemu niesmile
                  • monia145 Re: malomi! 24.08.06, 10:25
                    Ja też z wiekszością bym sie nie zamieniła. A to dlatego, ze na dzień dzsiejszy
                    pewnie nie odrózniłabym 3/4 finalistek. Uroda niektórych to była uroda
                    dziewczyn , jakich setki chodza po ulicach. Nie piszę tego przez złośliwość,
                    moje subiektywne odczucia tylko uzewnętrzniamsmile
                    Daleko mi do miss, ale moja uroda jest charakterystyczna i to mnie cieszysmile))))
                    • lila1974 Moniu 24.08.06, 10:31
                      Tu się zgodzę.
                      Dwie vicemiss wyglądają jak siostry bliźniaczki. Może dlatego własnie ta
                      wygrala, bo wyróżniała się na tle "rasowych blondynek"?
                  • koralik12 Re: malomi! 24.08.06, 10:38
                    Ja bym się nie zamieniła z nią na wygląd. Nie uważam że jestem ładniejsza ale
                    ona też mi się nie podoba, to po co taka zamiana? Do swojego wyglądu jestem
                    przynajmniej przyzwyczajona ;P
                • pade Re: malomi! 24.08.06, 10:21
                  ja bym się zamieniła...ale wzięłabym tylko figurę, twarz może sobie zostawić
                  przykro mi to pisać, ale ona ma naprawdę za dużą szczękę i niezbyt zgrabny,
                  duzy nos, czyli ideałem urody nie jestsad
                  pamiętacie może jak się nazywa modelka, która gra/grała w Złotopolskich?
                  obecna miss jest odrobinkę do niej podobna...

kurczę, nie jestem patriotką, mnie się podobają wenezuelkismile))
                  • cocollino1 Re: malomi! 24.08.06, 10:23
                    no ja tez figure bym najchetniej wzielasmile
                    a wenezuelki sa pieknesmile)))))))))))))
                • lila1974 coco 24.08.06, 10:24
                  To teraz ja, wzorem melki, trzasnę Ciebie smile
                  Niech Ci nawet do glowy nie przychodzą takie pomysly.
                  Jestes piękną kobietą! I w takich wyborach zapewne tez z powodzeniem byś mogla
                  wystąpic - o!
                  (mam świadków, że nie jestem osamotniona w tym poglądzie)
                  • cocollino1 Lila:) 24.08.06, 10:30
                    Dzieki kochana za komplementasmile Juz zem czerwona na licusmile Ale jednak ta figure
                    to bym z checia przyjela od misseksmile

Moze nie wszystkie tam dziewczyny sa klasycznymi pieknosciami, ale wszystkie sa
                    ladne, zgrabne, zadbane, mlodesmile no pasztetami to bym nie nazwalasmile
                    • lila1974 Coco 24.08.06, 10:33
                      a przyslać Ci moją fotkę w kostiumie kąpielowym? smile)
                      Docenisz to co masz smile
                      • cocollino1 Re: Coco 24.08.06, 10:38
                        Lila a przyslac Ci moja jak mialam 20 lat? A wtedy narzekalam ze cos nie tak ze
                        mnasad
                        buuuuuuuuuuuuu
                        • lila1974 Re: Coco 24.08.06, 10:40
                          Nie wiem, czy pamiętasz, ze mi obiecałaś fotkę z nowym kolorem.
                          Dawaj, możesz mi pocztę swoimi zdjęciami zasypac, lubię patrzec na piękne
                          kobiety smile
              • malomi Re: malomi! 24.08.06, 10:23
                Nie mówię że jest brzydka, ani że jest pasztetem, po prostu coś w jej urodzie
                mi przeszkadza, chyba układ szczękismile nie mówiąc o poglądach politycznych,
                (jeżeli to co powiedziała to nie był inteligentny żarciksmile

zresztą tak naprawdę chyba o to chodzi, że spodziewamy się po wyborach miss
                szeregu naprawdę pięknych kobiet i czujemy się rozczarowani kiedy ta wybrana
                nie odpowiada naszym oczekiwaniom.
                Myślę że większość z nas nigdy nie miało aspiracji, żeby brać udział w takich
                konkursachsmile
                • lila1974 Zawsze mnie to bawiło 24.08.06, 10:29
                  "Najpiękniejsza Polka"

No, kurcze, przecież tam siedzą ludzie, ktorzy mają swoje upodobania,
                  oczekiwania itp. Jak można obiektywnie wybrać najpiękniejszą pośród tylu
                  pięknych?
                  Kiedyś oglądałam finał "Łabędziem być" z moją Koniczyną. Jakaż ona byla
                  zdegustowana, gdy to nie jej kandydatka wygrała. I tutaj między nami foremkami
                  jest podobnie - niektore z nas nie mogą przebolec, że nie wygrala ich
                  kandydatka smile
                  • ledzeppelin3 Re: Zawsze mnie to bawiło 24.08.06, 10:41
                    Proponuję niech każda wystawi swoją fotę i zrobmy nasze własne małe wybory.
                    Tak, jak pryszczate nastolatki w przebieralni na basenie porównują, który ma
                    większego....
                    • lila1974 Re: Zawsze mnie to bawiło 24.08.06, 10:48
                      Oj, dane mi było się przekonać, ze nie brak na tym forum pięknych kobiet ...
                      • ledzeppelin3 Re: Zawsze mnie to bawiło 24.08.06, 13:47
                        Może więc niech oceni to bardziej obiektywne oko?
                        • koralik12 Re: Zawsze mnie to bawiło 24.08.06, 13:51
                          ledzeppelin3 proponujesz zrobić forumowy konkurs piękności? tongue_out
                          • joanna266 mało kto zamiescił w wizytówce swoja fotke;-( 24.08.06, 15:25
                            szkoda bo lubie wiedziec z kim rozmawiamwinkale od czegóz wyobrazniawink)))
                        • kasik751 Re: Zawsze mnie to bawiło 24.08.06, 16:05
                          A czyje oko jest obiektywne?
                          • joanna266 Re: Zawsze mnie to bawiło 24.08.06, 16:09
                            a no własnie czyje????wink))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka