Dodaj do ulubionych

skad sie biora takie matki????????????????

20.08.06, 15:26
www.maluchy.pl/forum/viewtopic.php?t=35487
Obserwuj wątek
    • luxure [...] 20.08.06, 15:42
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • moofka Re: skad sie biora takie matki???????????????? 20.08.06, 15:50
      no jak sie ma piatke w domu to faktycznie regularnie mozna pie..a dostawac
      szkoda tylko, ze akurat z jednego sobie kozla ofiarnego zrobila
      • moofka Re: skad sie biora takie matki???????????????? 20.08.06, 15:50

niewinne slowo pier.dolca mi wykropkowalo tongue_out
        • wenus2006 Re: skad sie biora takie matki???????????????? 20.08.06, 16:05
          no nie przesadzajcie,nie widzicie ile w tym wszystkim jest "złej chwili",
          zmęczenia ,frustracji?sztuką jest się do tego przyznać i powiedzieć głośno.Ja
          mam córkę i syna i coś o tym wszystkim wiem.Z małym jest trudno, trudno...Kocham
          go jak cholera ale Bóg mnie często opuszcza jak nie wiem którędy do dzikusa
          dotrzeć...Z córką też było ciężko, ale inaczej, łagodniej,spokojniej,a z Małym
          zwyczajnie sobie nie radzę
      • galia29 Re: skad sie biora takie matki???????????????? 25.09.06, 18:37
        Wieczna Gosiu!Toż Ty zawsze mój ideał byłaś jako supermama!!Ale przy piątce to
        ja rozumiem...ja mam dwóch chłopców- kocham nad życie ale czasem ..też ich nie
        rozumiem.A pozostałym poczucia humoru życzę
    • mika_p Re: skad sie biora takie matki???????????????? 20.08.06, 16:03
      Cóż, kto nie miał morderczych myśli wobec dwulatka niech pierwszy rzuci
      kamieniem. Ergo, pogadamy za jakies trzy lata, jak będziesz miała za sobą bunt
      dwulatka w całej wielomiesięcznej krasie.

Dla scisłości, owa matka nie zbiła dziecka.
      • wenus2006 Re: tak mika pione przybij 20.08.06, 16:06
        n/t
      • izabela_741 Re: skad sie biora takie matki???????????????? 21.08.06, 11:11
        Myśle tak jak Mika. Kobieta jest przemeczona, ma chwilowo dosc wszystkiego.
        Kazdy tak ma. Nie kazdy sie glosno przyzna.
    • kra.kra Biorą się zewsząd;) 20.08.06, 16:13
      Podziwiam siłę spokoju i cierpliwości coniektórych rodzicielek, ale zawsze
      składam to na karb genów takich jakiś niemrawych. Mnie casem krew przy dwójce
      zalewa, a co dopiero 5 !!! Jeżeli chłopak jest najmniejszy, a dziewczynki
      spokojniejsze, to wbrew rozsądkowi mamusię szlag trafia. Przejdzie jej. Jak
      chłopak za ok 20 lat z domu się wyprowadzi.
      • beata-38 Re: Biorą się zewsząd;) 20.08.06, 16:20
        A ja mam trójkę: dwóch chłopców (16 i 2 lata) i jedną dziewczynkę. A wkurza mnie
        właśnie mała( prawie 15 lat i wyższa ode mnie o 6 cm). Ze starszym synem się
        dogaduję, dwulatek oczywiście daje w kość.
        • mamaadama4 Re: Biorą się zewsząd;) 20.08.06, 16:25
          dodkowska-a o co ci dokładnie chodzi? Bo ja tam nic gorszącego nie widzę.
          Mogłabyś jaśniej - co cię w tym wątku zbulwersowało?
          • twarz2 Re: Biorą się zewsząd;) 20.08.06, 16:57
            > dodkowska-a o co ci dokładnie chodzi?

Chodzi o to, że niedwano urodziła, hormony i instynkt macierzyński szaleją w
            pełnej krasie. Jak dziecko trochę podrosnie i zacznie dawac w kość będzie
            bardziej wyrozumiała.

A ja mam chłopaka i nie zamieniłabym go na dziewczynke - przynajmniej teraz, jak
            pojechal z tatusiem do dziedków i mam trochę spokoju big_grin
    • aaniagdynia Re: skad sie biora takie matki???????????????? 20.08.06, 17:11
      czepiasz się . Faktycznie chyba jakaś depresja poporodowa , albo może sposób na dowartościowanie się, co Dodkowska?
      • ochotka69 Re: skad sie biora takie matki???????????????? 20.08.06, 17:23
        Tez nie widze nic gorszącego w tej wypowiedzi. Widze ze to u nas takie matki
        polki, tam jakos to zostalo normalniej przyjete. Dziewczyna ma dola chciala sie
        wygadać i tyle. Chlopak pewnie najbardziej broi i na nim sie skupia.
      • aleksandrynka Re: skad sie biora takie matki???????????????? 20.08.06, 18:32
        depresja poporodowa? To dziecko zaczyna mówić...
        • a.nancy Re: skad sie biora takie matki???????????????? 20.08.06, 18:46
          > depresja poporodowa? To dziecko zaczyna mówić...

to raz.
          a dwa - autorka nie napisała, dlaczego dziecko ją wkurza
          napisała, że wolałaby mieć same dziewczynki
          nie opisała żadnego problemu wychowawczego, nic, co mogłoby wskazywać na to, że
          dziecko jest WYJĄTKOWO niegrzeczne
          wręcz przeciwnie - argumenty są takie: "zla jestem ze jest, zla jestem ze byl
          chory, zla jestem ze chce mleko/ kanapke, zla jestem ze zaczyna mowic, zla
          jestem ze wrzszczy, zla jestem ze rozwala" - no litości. był chory, chce kanapkę
          - to faktycznie powód do złości? bunt dwulatka???
          może to dziecko jest faktycznie nieznośne, ale na podstawie tego, co napisała,
          trudno to stwierdzić. BRZMI to tak, jakby po prostu go nie chciała, bez powodu.
          a nie znając tej pani i jej sytuacji mogę oceniać tylko to, co napisała, a co
          brzmi faktycznie dziwacznie.
          • thaures Re: skad sie biora takie matki???????????????? 20.08.06, 19:14
            Bez przesady. Kocham moje dzieci najmocniej na świecie, ale nieraz mam ochotę
            je osobiście zakneblować i wynieść z zasięgu mojego wzroku. Być może syn
            autorki tekstu zrobił coś, co po prostu przelało czarę goryczy-napisała to
            niefortunnie, ale nie sądzę, że nie kocha synka.
          • aaniagdynia Re: skad sie biora takie matki???????????????? 21.08.06, 07:32
            depresja poporodowa dodkowską ogarneła, a nie ą matke piątki dzieci
      • ewis Re: skad sie biora takie matki???????????????? 20.08.06, 20:20

Ze zdumienia wyjść nie mogę, do jak absurdalnych wniosków mozna dojść po
        przeczytaniu jednego postu na innym forum smile))))
    • gia.m2 Re: skad sie biora takie matki???????????????? 20.08.06, 19:56
      Dla mnie idiotyzmem jest kopiowanie wątków z innego forum, gdzie jak widać po
      ilości postów ludzie znają się bardzo dobrze i post był skierowany do
      uczestników tamtejszego forum, więc nie rozumiem tej krytyki.
      Jak widać na tamtejszym forum mają inny styl rozmowy i poczucie humoru, którego
      tutaj brakuje. Natomiast zazdrości tutaj nie brakuje tongue_out

• headonshoulders Re: skad sie biora takie matki???????????????? 20.08.06, 20:29
        he he he, no wiecznej gosi sie oberwalo smile)))
        • mama007 Re: skad sie biora takie matki???????????????? 20.08.06, 20:45
          headonshoulders napisała:

> he he he, no wiecznej gosi sie oberwalo smile)))
          >
          >

nooooo, i to naprawde zajefajne jak ktos pisze o kims, ze jest kretynka czy
          nienormalna i psychiczna po tym jak przeczyta jednego posta, nawet nie czytajac
          dyskusji jaka jest ponizej... sic!
          szkoda gadac w ogole smile
          fajna podpucha, tragiczne tylko jest to, ze wypowiedzi co niektorych swiadcza o
          poziomie jaki prezentuje TO forum.
          chyba nie bede tu tak czesto zagladac... uncertain
          • wieczna-gosia mama ale luzik :)))) 20.08.06, 20:53
            heads popsula mi piekna zabawe, naprawde heads, jak moglas.....

ogolnie mamakarolinki, czyli dodkowska jest ponizej poziomu- starczy sobie jej
            posty przeczytac.

Dostalam OPSESJI smile i turam sie ze smiechu smile

musze tylko wyjasnic pare przeklaman smile

1. nie mam depresji porodowej
            2. wiem co to jest antykoncepcja
            3. moj syn mowi a nie probuje
            4. kocham go, wrecz w watku napisalam to WYRAZNIE.
            5. nie walnelam go- poniewaz nie bije swoich dzieci- ale sama mozliwosc
            doprowadzenia mnie na krawedz jest dosc dolujaca.
            6. nie mam zadnych konkretnych zarzutow do niego- po prostu caloksztalt mnie
            przerosl. Nawet nie sadze by chodzilo o jego chlopiectwo- raczej o fakt ze jest
            malutki i nie samoobslugowy jak reszta a ja jestem w zupelnie innym moemencie
            zycia niz bylam majac 4 dzieci.

watek prowadzi mnie do ciekawych wnioskow socjologicznych, chyba se bloga zaloze
            normalnie smile))
            • wenus2006 Re: mama ale luzik :)))) 20.08.06, 21:01
              o co tu chodzi-oświećcie mnie
            • aleksandrynka Re: mama ale luzik :)))) 20.08.06, 21:18
              rozumiem gosiu, że to Ty pisałaś na tamtym forum, tak?
              No to:
              > > musze tylko wyjasnic pare przeklaman smile
              > 3. moj syn mowi a nie probuje.
              A kto powiedział, że próbuje? Nikt. Ja za to napisałam, że zaczyna i są to
              dokładnie Twoje słowa z tamtego postu. No to mówi czy zaczyna (bo wiemy, że nie
              próbuje)? Hehehehe, mam Cię smile))
              Pozdrawiam
              • wieczna-gosia Re: mama ale luzik :)))) 20.08.06, 21:20
                aleksandrynka prawde mowiac zdziwilo mnie ze nikt nie skojarzyl matki 5 dzieci w
                tym 4 dziewczynek i najmlodszego synka smile

wtedy kurcze moze zaczynal. Teraz gada jak karrrrabin.
                • mika_p Re: mama ale luzik :)))) 20.08.06, 22:37
                  Bogusia przed drugim synem tongue_out
                  Jedna znajoma mojej matki przed najmłodszą córką tongue_out

Ty myślisz, Wieczna, ze tylko ty masz 4 córki i syna ? smile
                  • falka32 Re: mama ale luzik :)))) 22.08.06, 13:58
                    ale dziewczyny w tamtym wątku zwracają się do autorki per Gosiu albo Wieczna big_grinDDDD
                    ja się nie musiałam długo domyślać smile
    • kawad Re: skad sie biora takie matki???????????????? 20.08.06, 20:57
      Ja też mam czasem ochotę związać moich 2 chłopaków, zakneblować i mieć chwile
      spokoju ale kocham ich najbardziej na świecie i nie złoszczą mnie ich choroby,
      mówienie itp. Swoją drogą jeśli ktoś tak bardzo preferuje jedną płeć, że z
      drugiej robi kozła ofiarnego to może lepiej zastanowić się czy mieć dzieci bo
      jak do tej pory nie wymyślono 100% środka na dziecko konkretnej płci. Albo chce
      się mieć po prostu dziecko albo niech sobie psa kupi (oczywiście określonej
      płci). A po ostatnie juz to kto komu kazał mieć 5 dzieci? Wiadomo że im więcej
      dzieci tym większe zamieszanie i trudniej o spokój, nie?
    • oxygen100 Re: skad sie biora takie matki???????????????? 20.08.06, 21:02
      plywaja w rynsztokach???
      • wenus2006 Re: oxygen 20.08.06, 21:05
        kim Ty jesteś?ten Twój wulgaryzm,brak kultury i wyczucia zaczyna mnie zdumiewać...
        • ledzeppelin3 Re: oxygen 20.08.06, 21:21
          Takie macie dzieci, jakie sobie wychowałyście. Niestety, nie tylko margines za
          swoje nieudacznictwo obwinia dzieci i na nich się wyładowuje. A najbardziej
          śmieszą mnie mamcie typu " mój dwulatek właśnie przechodzi okres buntu, bo
          zdemolował klawiaturę komputera i pomalował całą ścianę na zielono". Tyle, że
          aby to zrobić, potrzebował co najmniej pół godziny. Skoro zostawia się tak małe
          dziecko na pół godziny samo i to jeszcze z dostępem do
          komputera/flamastrów/telewizora itp. to trzeba być upośledzonym, żeby nie można
          było przewidzieć, że ciekawy świata dzieciak zechce zrobić z tych rzeczy użytek.
          • ledzeppelin3 [...] 20.08.06, 21:22
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • wieczna-gosia Re: oxygen 20.08.06, 21:27
              dobrze led pomysle o tym smile
              • kra.kra Re: oxygen 20.08.06, 21:29
                hi...hi...umarłamwinktak trzymaj gosia
                • wieczna-gosia tylko wiesz led.... 20.08.06, 21:32
                  po pierwsze to nielegalne
                  po drugie- przy piatym dziecku to po ptokach.
                  po tzrecie mialam kiedys papuge i zwiala przez okno wiec z tym kanarkiem masz
                  racje smile
                  • ledzeppelin3 Re: tylko wiesz led.... 20.08.06, 21:37
                    > po drugie- przy piatym dziecku to po ptokach
                    Zużyły się??
                    • wieczna-gosia Re: tylko wiesz led.... 20.08.06, 21:38
                      > > po drugie- przy piatym dziecku to po ptokach
                      > Zużyły się??

big_grinDD
                      a co z ta piatka zrobic> Rozdac czy wytopic?
              • ledzeppelin3 Re: oxygen 20.08.06, 21:33
                > dobrze led pomysle o tym smile
                O kanarku? Lepiej już nie.
        • oxygen100 Re: oxygen 20.08.06, 21:37
          hehe poki co w tym kraju obowiazuje ustawa o ochronie danych osobowych tak ze
          pozwol ze nie bede sie przedstawiac bo i po co?? Dyg!! zegnam sie unizenie
        • kra.kra Re: oxygen 20.08.06, 21:50
          Przemyślałam to i doszłam do wniosku,że oxygen, dzieci na stanie nie mając,
          przybywa w celach rozrywkowo-egoistycznych, tzn. "zobaczę, że inni mają gorzej".
          Muszę być szczera, czasem jej zazdroszczę ;P
          • oxygen100 Re: oxygen 20.08.06, 21:51
            dlaczego egoistycznych?? ze w rozrywkowych to sie zgodze?? edukuje sie na
            przyszlosctongue_out
            • kra.kra Re: oxygen 20.08.06, 22:08
              Egoistycznych, bo tylko Tobie dobrze i nawet nie wesprzesz matek wielodzietnych
              dobrym słowem natchnionym, np:"a pamiętacie jak tych nóżek tupiących nie było,
              tak pusto, cicho, i spać można było do południa...". To egoistyczne...tongue_out
              • oxygen100 Re: oxygen 21.08.06, 10:30
                coz... no moge powiedziec tylko jedno: dzieci nigdy nie za wielesmile)
    • wenus2006 Re: skad sie biora takie matki???????????????? 20.08.06, 21:30
      Tak, tak , bo matka to nie człowiek tylko automat,zawsze zadowolona i wypoczęta,
      zawsze szczęśliwa, bo ma dzieci.Ha skąd ten obraz?Bądźmy ludzcy i normalni,
      społeczni i niezakłamani.
    • bea.bea odpowiedx jest prosta.. 20.08.06, 21:31
      połaczenie komórki jajowej i plemnika.....
      ciąża 9 miesięcy...
      i poród....
      i jest.....a potem.....dorasta i....
    • mathiola Re: skad sie biora takie matki???????????????? 20.08.06, 21:47
      Poczytalam i nie rozumiem - to ja mam jakiegos nienormalnego chlopca albo sama
      jestem nienormalna. Bo on mi nie daje w kosc.
      To znaczy oczywiscie meczy mnie jak cholera, bo mu sie buzia nie zamyka i
      czasem jeszcze nawet na chwile sie nie zatrzymuje, balagani, biega, krzyczy,
      czesto sie nie slucha... ale jest kochany i moj pierwszy, pierworodny i ja nie
      wiem o co chodzi, no przeciez chcialam miec dzieci i wiedzialam ze one nie
      siedza tylko w jednym miejscu, bo jakby tak bylo to by znaczylo ze mam dzieci z
      porcelany. Przeciez wiadomo, ze dzieci biegaja, krzycza, mowia za duzo, nie
      sluchaja sie, balagania... No bo sa dziecmi. I co to za odkrycie i rozpacz, ze
      sie takie cos ma w domu?
      Chyba ze te dzieci robia cos jeszcze bardziej strasznego i dlatego daja w kosc,
      no to wtedy faktycznie... Tylko dlaczego moj jakis taki nienormalny, spokojny
      na tyle, zebym sie nie wieszala??

PS. Przy trojce dzieci czasem jednak mam ochote wyjsc i zamknac za soba drzwi.
      I uwazam ze nie jest to straszne dopoki potrafi sie czlowiek do tego przyznac i
      jedynie na obietnicach sie konczy. Kazdy moze miec slabszy dzien. A juz
      szczegolnie kiedy tych dzieci ma sie 5. A ze ten piaty jest piaty, to na nim
      wszystko sie skupia, cala zlosc matki. Nie dlatego wcale ze jest chlopcem.
      Tylko dlatego ze jest piaty. Bo jakby byl pierwszy to by byl kochanym urwisem...
      • marghe_72 Re: Head, Gosia.. trza było siedzieć cicho ;) 20.08.06, 22:54
        a tak ..
        big_grin
      • demarta Re: skad sie biora takie matki???????????????? 20.08.06, 23:07
        mój boże, jedna chwila słabości, parę zdań wyrzuconych z siebie w dobie
        nerwowego załamania, a tu dyskusje rodem z radia maryja, nooo!

zrozumcie matki polki, że nie każdy ma w sobie tę zakłamaną
        pseudochrześcijańską cierpliwość i poprostu stać go na szczere wyładowanie
        swojej frustracji, a w ypowiedzi tej chodziło o to żeby dać ujścia emocjom, a
        wy się za każde półsłówko jak te hieny cmentarne łapiecie.

zmówcie zdrowaśkę za TEGO PIĄTEGO i po kłopocie będzie, a i dobry uczynek wam
        na koncie przybędzie.
    • judytak Re: skad sie biora takie matki???????????????? 21.08.06, 07:51
      o co ci chodzi, nie widzisz, że ta kobieta woła o pomoc?
      jest zmęczona, jak cholera, tak pod koniec wakacji, kiedy nawet tej chwili
      spokoju nie ma, że co niektóre dzieci są w szkole czy przedszkolu...

pewnie, że powinna wszystkie swoje dzieci nie tylko kochać, ale też lubić, ale
      czasami to nie jest tak łatwo
      przełożyła tego dwulatka przez kolano, i nawet_klapsa_nie_dała, takiego znów
      potwora z niej nie róbcie ;o)

ona potrzebuje odpoczynku, potrzebuje jakiejś możliwości oderwania się czasami
      od domowego "kieratu", potrezbuje kogoś z kim mogłaby spokojnie porozmawiac,
      wyrzucić z siebie te wszystkie złe odczucia, oczyścić się, uspokoić się...
      psychologa, pracownika socjalnego, księdza spowiednika, przyjaciółkę,
      kogokolwiek, aby mądrego...

pozdrawiam
      Judyta
      • judytak Re: skad sie biora takie matki???????????????? 21.08.06, 07:53
        ooo, tu chodziło o gosi? no więc... dziewczyna wygadała się na forum, i sprawa
        załatwiona... czyli w sumie to rację miałam :o)

pozdrawiam
        Judyta
    • twinmama76 Re: skad sie biora takie matki???????????????? 21.08.06, 09:35
      ło matko, to już macie kogo sie czepiać, zaraz padne ze śmiechu hehehe

pozdrowionka dla Piranii smile)))
      trzymaj sie matka smile))
    • melka_x Re: skad sie biora takie matki???????????????? 21.08.06, 11:45
      A co to za zwyczaj kopiować cudzy wątek z innego forum? I też mi dramat,
      widzieliście... Wy nigdy nie pomyślałyście/powiedziałyście o swoim dziecku, jak
      ono mnie cholernie wkurza? Może jakieś niemrawe te Wasze dzieci?wink))tongue_outPP
      • demarta Re: skad sie biora takie matki???????????????? 21.08.06, 11:46
        nooo dodkowskiej dziecię jeszcze nietomne i nie gada, zapytaj ją za 2 lata.
        • melka_x Re: skad sie biora takie matki???????????????? 21.08.06, 12:26
          Moje też jeszcze nie gada, kocham je ślepo i nieprzytomnie, a i tak czasem tak
          mnie wkurza gad maływink)). Niektórzy mają wizję macierzyństwa z reklam pampersów
          i matką, co jest święta. A później zdziwienie jak u Chylińskiej, że dziecko nie
          przypomina lalki ze szkoły rodzeniawink
          • wieczna-gosia calkiem po ludzku zal mi dodkowskiej :))) 21.08.06, 12:40
            siedzi teraz jak mysz pod miotla od wczoraj.

no dobra.... tak srednio mi jej zal smile))))

ja po pierwszych odpowiedziach otworzylam wino po prostu i napawalam sie
            uczuciem jak to jest byc z..ym- szczegolnie ze ja jakos nie mam kompleksow
            bycia zla matka- mam ogolnie mega dola, jestem zmeczona, przepracowana, mam
            calkiem normalnego dwulatka, ktor nic specjalnego nie broi bo go pilnuje- ale
            samo pilnowanie mnie wykancza. Ostatnio z pelna premedytacja pozwolilam mu
            unicestwic jakies papiery i dokladnie wysmarowac siebie plakatowka czarna bo to
            mi dalo pol godziny olewania potomka. Niedomyty chodzi do dzisiaj bo powiek mu
            pumeksem nie przejade przeciez- wyglada wiec jak gothic child smile niewielka cena smile
            ale w sobote wyjezdzam, maz dostal urlop, ja dostalam urlop, biore gitare,
            walizke ksiazek, nie biore rozgrzebanego doktoratu.
            • figrut Re: calkiem po ludzku zal mi dodkowskiej :))) 21.08.06, 12:56
              Wieczna, ja uwielbiam posty dodkowskiej. Zakochałam się w nich od kiedy
              przeczytałam jej wątek o "nocy poślubnej" na CiP-ie. Od tamtej pory śledzę ją w
              celach rozrywkowych smile))))
              • demarta alez figrut.... 21.08.06, 13:01
                dodkowska była gwiazdą "CiP" jak amatorki jej wątków cię przeczytają, to
                ufffffff, pójdziesz w drzazgi !!! wink)))
                • figrut Re: alez figrut.... 21.08.06, 13:09
                  Mam nadzieję, że tak źle nie będzie. W razie czego poprę moją wielką miłość do
                  dodkowskiej moim postem z niemowlaka napisanym kilka dni temu, w którym stoi, że
                  dodkowska jest moją idolką smile)))))
                • luxure Re: alez figrut.... 21.08.06, 19:05
                  na "CiP" jest lepsza gwiazda, dodkowska jej do pięt nie sięga (swoją drogą nie
                  wiem co chcecie). To co przed chwila przeczytałam rozwaliło mnie na łopatki a
                  podobno głupich pytań nie ma....
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=47199169
                  Geniusz, co??
              • wieczna-gosia oszsz kurcze 21.08.06, 13:19
                a ja sobie ci.. odpuscilam, po tym jak pojawilo sie niwe pokolenie kobuiet
                nienacietych smile

a szkoda jak widze smile
            • berek_76 He he he 22.08.06, 14:20
              Ale Ci się dostało, patologio Ty pięciodzietna!

Uwaga, prywata:
              a przed wyjazdem nie mogłabyś się odstresować telefonem do mnie? Kompa nie mam,
              szlag mi trafił, z pracy teraz piszę uncertain

Badanie socjologiczne pt. "dokładność wizerunku tworzonego przez media
              elektroniczne" masz wykonane. Może zmień temat doktoratu? big_grin

-----------------------
              Berek, mama Żaby (11.06.2002) i Dasi (19.03.2005)
    • vibe-b Re: skad sie biora takie matki???????????????? 21.08.06, 19:54

A po co az szesnascie zmakow zapytania w temacie? Zeby napiecie wzroslo?
    • gosika78 Re: skad sie biora takie matki???????????????? 22.08.06, 09:42
      Żeby podkreślić święte oburzenie big_grin
      • antyka Re: skad sie biora takie matki???????????????? 09.09.06, 18:41
        dodkowska ma swoj fan club na wygodnych ciezarowkach
        pojawil sie po tym, jak napisala na Cipie, ze jej "smierdzi z cipci"
        i ze "zle obciaga narzeczonemu"
        • antyka Re: skad sie biora takie matki???????????????? 09.09.06, 18:42
          aaa i to nie jest fan-club byle jaki
          mamy skarbnika, tylko jakos prezesa nie mozemy sie dochrapac...
    • kosheen4 Re: skad sie biora takie matki???????????????? 25.09.06, 15:57
      eee
      a co w nich dziwnego?
      każdy potrafi wkurzyć
      ty dodkowska masz ołtarzyk na którym stoją twoje dzieci? smile
      • sineira Re: skad sie biora takie matki???????????????? 25.09.06, 21:27
        Nieee, ona tylko z pokorą dźwiga swój krzyżwink
        Zawsze miałam ochotę założyć wacik pt. "skąd się biorą takie matki" i opisać
        taką jedną znajomą, która nigdy, przenigdy się nie zdenerwowała, nigdy w życiu
        nie zaklęła, nigdy nie rzuciła talerzem o podłogę, a o dzieckiech mówi
        wyłacznie "moje skarbulki". I nawet prana po gębie przez trzylatka mówiła
        słodkim głosikiem "Krzysiulku, nie powinieneś bić mamusi".
        Ale nie założę takiego wątku, bo mnie Dodkowska zjewink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka