agnes123 12.09.06, 13:04 Dziewczyny jakie stroje na codzień preferujecie - sportowe czy bardziej eleganckie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: Codzienny ubiór... 12.09.06, 13:07 spodnie, obcisla bluzeczka, kurtka drelichowa, buty na plaskim obcasie. To jaki to styl? Nie sportowy ale i nie elegancki. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Codzienny ubiór... 12.09.06, 13:20 najbardziej lubie chodzic w spodnicach i tych krotkich i tych dluzszych,chetnie dzinsowych,w sukienkch rowniez.bluzki obcisle raczej z dekoltem))nie pogardze tez dzinsami,buty najchetniej na wysokim obcasie.generalnie nie jest to raczej styl spotrowy ale tez nie sa to garsonki.te zakładam raczej rzadko.lubie wygladac seksi))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: Codzienny ubiór... 12.09.06, 13:22 szerokie spodnie z kancikiem, obcisły sweter lub też nieco luźniejszy sweter z dekoldem a pod spodem bluzka, buty na płaskim obcasie Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Codzienny ubiór... 12.09.06, 13:23 Ja też lubię elegancko wyglądać..przeważnie buty na ciut wyższym obcasiku,spodnie z kancikiem i bluzeczka z dekoltem..ot taki mój styl,choć czasami np. po zakupy wychodze w sportowych spodniach i bluzie ) Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka.1 Re: Codzienny ubiór... 12.09.06, 18:25 wygodne, sportowe. Ja w ogóle nie lubię kostiumów itp...w pracy mam mundur- koszula, krawat wystarczy. Na codzień luz. tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060626/k/f974/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Codzienny ubiór... 12.09.06, 18:46 Bojówki, dżinsy, bluzeczki raczej obcisłe, sportowe buty. Tak ogólnie - lubię to, w czym wypada wszędzie usiąść [na ławce, na schodach, na trawie w parku], w razie potrzeby można wskoczyć w tych ciuchach na rower, założyć rolki bez przebierania, pozwiedzać niedostępne miejsca z dzieciakami. Odpowiedz Link Zgłoś
mamka_klamka Re: Codzienny ubiór... 13.09.06, 10:28 Dżinsy, martensy, lekko dopasowany T-shirt. Raczej spotrowo, byle nie dresy. Odpowiedz Link Zgłoś