pani.dobrodziejka 14.09.06, 21:28 porzadek? czy balagan? ja mam wszystko ladnie poukladane na biezaco a wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes123 Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 14.09.06, 21:30 U mnie jest porządek - naprawdę rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 14.09.06, 21:32 Hmm...tak naprawdę WSZYSTKO masz POUKŁADANE w ........? Odpowiedz Link Zgłoś
eola793 Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 14.09.06, 21:44 Poukładane? A w życiu!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 14.09.06, 21:44 Ja nie miewam szafy, kochana, tylko GARDEROBY. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.czarodziejka Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 08:33 ledzeppelin3 napisała: > Ja nie miewam szafy, kochana, tylko GARDEROBY. Ooo, ja też.... ale co w nich masz? Zresztą, czegobyś nie miała, jest tam zapewne czarodziejsko...sama nie wiem co lepsze, artystyczny nieład, nieziemski ład, czy też burdel... Odpowiedz Link Zgłoś
daria_nowak Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 13:38 Najlepszy jest burdel, w każdym znaczeniu! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 14.09.06, 22:24 Jeszcze by tego brakowało, żebym musiała porządki w szafach czy garderobie robić! Od tego jest gosposia. Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 06:59 Witaj Anna-pia!Cus nieczesto Cie tu widze ostatnio.Choraś,nie daj Boze?! Warto by moze bylo wszczac jakas spektakularna polemike,coby forum przewietrzyc i przy okazji wywiac stad tego trolla?Zmiluj sie i chociaz Ty go nie dokarmiaj! Pozdrowienia W. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.czarodziejka Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 08:35 Nie szukaj sojusznika w tak podstępny sposób.... to nieładnie.... a Anna_pia to moja koleżanka, czarujemy razem od jakiegoś czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 11:14 Takie tam szpargały.... Zepsute wibratory, lateksowe wdzianko (lateks jest już passe), środki wczesnoporonne, stare kasety z niemieckimi filmikami z lat 80- tych (skarby dla koneserów), kolekcję zużytych prezerwatych, których nie mam serca wyrzucić (nadmierny sentymentalizm, cóż, każdy ma jakieś niedoskonałości), obcięte penisy kochanków i inne nieciekawe drobiazgi Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 11:16 A w ogóle to trącisz mało subtelnym humorem mruczka vel zony_mi, której fota straszyła już kiedyś na emamie (i oby nie straszyła już więcej) Odpowiedz Link Zgłoś
pani.czarodziejka Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 12:19 Nie trafiłaś Kasiu . Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Subtelna led 15.09.06, 15:18 ledzeppelin3 napisała: > (i oby nie straszyła już więcej) Wystarczy poprosić złodzieja z nnjn, żeby więcej się nie brał za włamywanie do prywatnych albumów na zamkniętych forach i nie linkował ich na ogólnych. Inaczej istnieje szansa, że mnie jeszcze kiedyś zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
pani.czarodziejka Re: Subtelna led 15.09.06, 15:55 A może on niechcący tam wszedł? I wcale nie jest złodziejem? Nie można tak zaraz człowieka osądzać... Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana25 Re: Subtelna led 15.09.06, 16:03 zona_mi napisała: > > Wystarczy poprosić złodzieja z nnjn, żeby więcej się nie brał za włamywanie do > prywatnych albumów na zamkniętych forach Z tego co mi wiadomo to musiałaby m.in. samą siebie poprosić. I pewnie by odmówiła Odpowiedz Link Zgłoś
pani.czarodziejka Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 12:17 ledzeppelin3 napisała: stare kasety z niemieckimi filmikami z lat 80- > tych (skarby dla koneserów), Czyżby z Terską O ;-D? kolekcję zużytych prezerwatych, których nie mam > serca wyrzucić (nadmierny sentymentalizm, cóż, każdy ma jakieś > niedoskonałości), Wiesz, że ja też przechowuje? Ale nigdy nie pomyślałam, że to nadmierny sentymentalizm... myślałam, że to normalne, tak jak suszenie róż z bukietów od wielbicieli.... obcięte penisy kochanków Czy one z czasem nie zmieniają wyglądu? Z ciekawości pytam, bo sprawdzać empirycznie nie mam jakoś serca... Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 12:21 burdel na kółkach a w garderobie kochanka) Odpowiedz Link Zgłoś
rafia Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 17:50 pani.czarodziejka napisała: > > obcięte penisy kochanków > > Czy one z czasem nie zmieniają wyglądu? Z ciekawości pytam, bo sprawdzać > empirycznie nie mam jakoś serca... Mam podejrzenia, że te obcięte penisy kochanków po jakimś czasie zaczynają przypominać wycięte hemoroidy i dlatego Kasia je przechowuje w szafie, ups przepraszam - w garderobie. Takie małe zboczonko zawodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 12:23 > obcięte penisy kochanków i inne nieciekawe drobiazgi przyznaj się nie kochanków tylko podprowadzone z muzeum patologii akademii medycznej w krakowie do zainteresowanych: takie nie zmieniają kształtu ni koloru. moczą się w formalinie. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 kosheen;-))) 15.09.06, 12:28 a skoro to muzemum patologii to pewnie te formalinowe penisy sa wielgachne albo takie tyci tyci????mozesz podac blizszy namiar na to muzeum.moze kiedys jak bede struszka to rozpoznam tam jednego z moich kochankow))zaliczal sie do tej pierwszej grupy Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: kosheen;-))) 15.09.06, 12:35 joanna266 napisała: > a skoro to muzemum patologii to pewnie te formalinowe penisy sa wielgachne albo muzeum dostępne jest jedynie dla pracowników naukowych/studentów, ewentualnie dla posiadaczy znajomości bardziej od penisów zainteresowałby mnie widok różnych deformacji oraz gigantyczny kołtun - co innego oglądać to na zdjęciach a co innego osobiście - mam obiecany wstęp kiedy się koleżanka zdoktoryzuje Odpowiedz Link Zgłoś
pani.czarodziejka Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 12:33 kosheen4 napisała: > > obcięte penisy kochanków i inne nieciekawe drobiazgi > > przyznaj się > nie kochanków tylko podprowadzone z muzeum patologii akademii medycznej w krako > wie > > do zainteresowanych: takie nie zmieniają kształtu ni koloru. moczą się w formal > inie. > Czyli że co? Kasia trzyma je tam w formalince? W tej szafie? Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 12:37 pani.czarodziejka napisała: > Czyli że co? Kasia trzyma je tam w formalince? W tej szafie? a co? wyobraźni nie starcza żeby sobie wyobrazić jak wygląda preparat formalinowy? Odpowiedz Link Zgłoś
pani.czarodziejka Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 12:44 kosheen4 napisała: > > a co? wyobraźni nie starcza żeby sobie wyobrazić jak wygląda preparat formalino > wy? Starcza, starcza, tylko, że to troszkę smutny widok... takie penisy w formalinie... > Odpowiedz Link Zgłoś
pani.dobrodziejka Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 13:07 ledzeppelin3 napisała: > Takie tam szpargały (...)i inne nieciekawe drobiazgi nie pytalam co masz tylko porzadek czy balagan, ale dziekuje za wypowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 16:05 A jak leki? Zapasik jeszcze jest, czy się już kończy? W razie co, w przypływie dobrego humoru znów służę poradą. Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 12:20 Ja mam bałagan - poproszę panią dobrodziejkę lub czarodziejkę niech coś z tym zrobi bo wkurza mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.czarodziejka Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 12:33 elag3 napisała: > Ja mam bałagan - poproszę panią dobrodziejkę lub czarodziejkę niech coś z tym > zrobi bo wkurza mnie to. Pokochaj go... Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 12:51 Bywa że mam okropny bałagan ale akurat teraz jest w miarę porządnie, jak na moje standardy. Odpowiedz Link Zgłoś