Dodaj do ulubionych

przeceny/wyprzedaże

15.09.06, 11:14
Wczoraj kupiłma dla Oli kozaczki za ... 29 zł. Były przecenione z 89 zł i
tylko dlatego, że są z ubiegłego sezonu. Dla mnie nie ma to znaczenia czy są z
tego czy z ubiegłego sezonu a tym bardziej dla mojej 3 latki. Przecież nie
można dać się zwariować.
A swoją drogą to ile te buty kosztuja u producenta, skoro w sklepie opłąca im
się aż taka obniżka ceny.
Obserwuj wątek
    • kejtka1 Re: przeceny/wyprzedaże 19.09.06, 12:57
      Nie mam pojęcia ile może kosztować wyprodukowanie butów ale tak na marginesie
      mój wujek prowadząc sklep z butami kupił sobie z salonu renaulta megana po roku
      dokupił toyotę yaris, telewizor plazmowy i laptopa a oprócz tego wyjechali na
      wczasy do Libii więc chyba się opłaca taki interessmile To było humorystycznie
      odnośnie butów a odnośnie przecen i wyprzedaży to czy mnie się wydaje czy tak
      jest w rzeczywistości, że wyprzedaże robią pod koniec miesiąca jak już nie mam
      kasy? Trafia mnie jak koleżanka mi mówi, że tu czy tu jest wyprzedaż a ja nie
      mam zbędnego grosza. Raz tylko mi się udało kupić Jasiowi kurtkę na zimę w C&A
      za 100zł. przecenioną ze 150.

Małpki w kąpieli
    • natallay Re: przeceny/wyprzedaże 22.09.06, 13:33
      Wczoraj byliśmy w Faktory na zakupach ale dla Leny tylko skarpetek i rajstopek nakupiłam. Sobie kupiłam np spódnice za 19 zł która kosztowała wczesniej 119 zł. Fajnie mieć nową rzecz i zaoszczedzone 100 z smile
    • 5aga5 Re: przeceny/wyprzedaże 22.09.06, 14:05
      Ja kupiłam w tym roku buty za 50 zł. dla siebie. Przed przeceną kosztowały 100.
      Rzadko trafiam na coś bo też nieczęsto łażę po sklepach.
      Zazwyczaj jeżdżę na zakupy z Małą no i wiadomo że z nią to nawet dobrze nie
      zobaczę nie mówiąc o przymierzeniu czegokolwiek.
    • kejtka1 Re: przeceny/wyprzedaże 22.09.06, 16:52
      Kupiliśmy Natalce na urodziny księżniczkę Alexę za 86zł. a była przeceniona ze
      170. To nie to samo co ubrania ale też coś.

Małpki w kąpieli
      • ana_mama_patrycji oszuści i nic więcej 02.10.06, 13:46
        Pamiętam jedno zdażenie kiedy mój mąż chciał kupić garnitur. Miał wypatrzony od
        dłuższego czasu, czekaliśmy aż będzie przecena i wtedy sobie kupi. I jest
        przecena!!! Idziemy do sklepu garnitur kosztuje nadal tyle samo tylko cena
        skreślona jest o wiele wyższa od pierwotnej i tak kupiliśmy garnitur w końcu po
        cenie z przed miesiąca, rzekomo promocyjnej.

Lubie robić zakupy na przecenie w Zarze, tam nie oszukują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka