tysia77 25.09.06, 13:23 Czy świętowałyście w jakiś szczególny sposób 30 urodziny? Moje się zbliżają i tak się zastanawiam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zonazona Re: 30 urodziny 25.09.06, 14:01 Ja zrobiłam imprezke dla najbliższych koleżanek. A że przyszły z dziecmi, ubaw był, i owszem, ale dla dzieci . Odpowiedz Link Zgłoś
endzi11 Re: 30 urodziny 25.09.06, 14:07 Ja zrobiłam imprezke w pubie,zaprosiłam najbliższych znajomych,świetnie sie bawilismy Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: 30 urodziny 25.09.06, 15:43 Ja zastanawiam się nad zaproszeniem samych koleżanek na kolację do jakiejś knajpy,mam jeszcze trochę czasu(ur.w styczniu) Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: 30 urodziny 25.09.06, 15:46 zrobiłam sobie zielono-niebieski tort i rodzinka była bo znajomi na wakacjach ech te urlopy Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: 30 urodziny 25.09.06, 16:21 30-tke swietowalam sama bo bylam wtedy w Stanach. Najsamprzod spotkaly mnie przykrosci i stresy zwiazane z awaria w mieszkaniu, poznije zadzwonila do mnie kolezanka ktora wowczas przebywala w Texasie i upilysmy sie przez telefon. Wczesniej umowilysmy sie ze kupimy sobie wino i opijemy moje urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: 30 urodziny 08.10.06, 23:05 oxygen100 napisała: > zadzwonila do mnie > kolezanka ktora wowczas przebywala w Texasie i upilysmy sie przez telefon. Oj tak, nie ma to jak się upić przez telefon. ) To prawie tak samo fajne, jak wirtualny seks hehe ;P Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: 30 urodziny 07.10.06, 21:04 ja mojej trzydziestki nie zapomnę.... kompletnie nie chciałam jej obchodzić, aż do dnia urodzin.... postanowiłam pójść na żywioł i wymyślec coś idiotycznego, taki spontan. no i wyszła impreza nad stawem za miastem. hasło przewodnie było "obciachowo, nie - trendy, jakościowo poniżej krytyki". i był nie grill a ognisko, nie kiełbaski, a zwykła kaszanka, nie soki, a najtańsza woda moneralna marki tip, nie tacki i widelczyki, a łapą do buzi, nie dipy, a zwykła musztarda sarepska, a trunkiem wyskokowym była nie schłodzona wódeczka, nie browarek, a najtańszy ruski szampan (4,99 zł), po dwie butelki na łebka (od tamtej pory nie mogę patrzeć nawet na najlepsze francuskie pólwytrawne szampany)). acha, zamiast porządnej muzy było regionalne radio samochodowe (musiałam zaparkować przy samym stawie, co było nie lada wyczynem). i powiem ci, że nigdy w życiu ani wcześniej, ani później nie przezyłam imprezy jednocześnie tak obciachowskiej w swej oprawie i tak fantastycznej w klimacie, humorach, pomysłach, wrażeniach. a gośćmi specjalnymi były dwa łabądki, które przypłynęły z ciekawości, chłopcy wyciągnęli je z wody i popstrykaliśmy sobie z nimi super zdjęcia. no a dzień później w prezencie urodzinowym niezamierzonym dostałam plemnika, który nieźle wyrósł i właśnie słodko śpi w swoim łóżeczku )))) Odpowiedz Link Zgłoś
tiramisu.tort Re: Będą super ;-) 08.10.06, 21:57 Wzięłam wolne z pracy na ten jeden dzień! Idę do kina - tak daaawno nie byłam, a uwielbiam! Wezmę aparat i pójdę do mojego ukochanego parku - poszukam jesieni (zamówiłąm juz słońce!) Odpowiedz Link Zgłoś
oda100 Re: Będą super ;-) 08.10.06, 22:57 zawsze robilam imprezy urodzinowe, na 30 kupilam wiecej alkoholu, choc liczba gosci nie byla duzo wieksza Odpowiedz Link Zgłoś
alfama_1 Re: 30 urodziny 08.10.06, 23:17 Rodzina i znajomi wykupili seans w kinie z moim ulubionym filmem, zaprosili dużo osób a potem była impreza. Robili to w wielkiej tajemnicy a ja udawałam, że nie wiem że coś się święci ) Przyznaję, że kina jednak nie przewidziałam wiedziałam tylko, że coś knują i że będzie siurpryza. Odpowiedz Link Zgłoś
bella41 Re: 30 urodziny 09.10.06, 01:27 ja tez mam w styczniu pomysl z wolnym w pracy b. mi sie podoba, chyba wykorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
agucha12 Re: 30 urodziny 09.10.06, 08:45 A ja 30-te urodziny spędziłam na sali porodowej i urodziłam drugą córeczkę )) Odpowiedz Link Zgłoś
ggmadzik Re: 30 urodziny 09.10.06, 10:58 Moje urodziny wypadają we Wszystkich Swiętych ( 01 listopada). Wolne w pracy, to napewno ( z racji tego, że święto) a co dalej jeszcze mie wymyśliłam... Odpowiedz Link Zgłoś