Dodaj do ulubionych

30 urodziny

25.09.06, 13:23
Czy świętowałyście w jakiś szczególny sposób 30 urodziny? Moje się zbliżają i tak się zastanawiam...
Obserwuj wątek
    • zonazona Re: 30 urodziny 25.09.06, 14:01
      Ja zrobiłam imprezke dla najbliższych koleżanek. A że przyszły z dziecmi, ubaw
      był, i owszem, ale dla dzieci tongue_out.
      • endzi11 Re: 30 urodziny 25.09.06, 14:07
        Ja zrobiłam imprezke w pubie,zaprosiłam najbliższych znajomych,świetnie sie
        bawilismysmile
        • tysia77 Re: 30 urodziny 25.09.06, 15:43
          Ja zastanawiam się nad zaproszeniem samych koleżanek na kolację do jakiejś knajpy,mam jeszcze trochę czasu(ur.w styczniu)smile
          • luna333 Re: 30 urodziny 25.09.06, 15:46
            zrobiłam sobie zielono-niebieski tort wink i rodzinka była bo znajomi na wakacjach crying ech te urlopy
    • oxygen100 Re: 30 urodziny 25.09.06, 16:21
      30-tke swietowalam sama bo bylam wtedy w Stanach. Najsamprzod spotkaly mnie
      przykrosci i stresy zwiazane z awaria w mieszkaniu, poznije zadzwonila do mnie
      kolezanka ktora wowczas przebywala w Texasie i upilysmy sie przez telefon.
      Wczesniej umowilysmy sie ze kupimy sobie wino i opijemy moje urodziny
      • gemmavera Re: 30 urodziny 08.10.06, 23:05
        oxygen100 napisała:

> zadzwonila do mnie
        > kolezanka ktora wowczas przebywala w Texasie i upilysmy sie przez telefon.

Oj tak, nie ma to jak się upić przez telefon. smile)
        To prawie tak samo fajne, jak wirtualny seks hehe ;P
    • demarta Re: 30 urodziny 07.10.06, 21:04
      ja mojej trzydziestki nie zapomnę....
      kompletnie nie chciałam jej obchodzić, aż do dnia urodzin.... postanowiłam
      pójść na żywioł i wymyślec coś idiotycznego, taki spontan.
      no i wyszła impreza nad stawem za miastem. hasło przewodnie było "obciachowo,
      nie - trendy, jakościowo poniżej krytyki". i był nie grill a ognisko, nie
      kiełbaski, a zwykła kaszanka, nie soki, a najtańsza woda moneralna marki tip,
      nie tacki i widelczyki, a łapą do buzi, nie dipy, a zwykła musztarda sarepska,
      a trunkiem wyskokowym była nie schłodzona wódeczka, nie browarek, a najtańszy
      ruski szampan (4,99 zł), po dwie butelki na łebka (od tamtej pory nie mogę
      patrzeć nawet na najlepsze francuskie pólwytrawne szampanywink)). acha, zamiast
      porządnej muzy było regionalne radio samochodowe (musiałam zaparkować przy
      samym stawie, co było nie lada wyczynem). i powiem ci, że nigdy w życiu ani
      wcześniej, ani później nie przezyłam imprezy jednocześnie tak obciachowskiej w
      swej oprawie i tak fantastycznej w klimacie, humorach, pomysłach, wrażeniach. a
      gośćmi specjalnymi były dwa łabądki, które przypłynęły z ciekawości, chłopcy
      wyciągnęli je z wody i popstrykaliśmy sobie z nimi super zdjęcia.
      no a dzień później w prezencie urodzinowym niezamierzonym dostałam plemnika,
      który nieźle wyrósł i właśnie słodko śpi w swoim łóżeczku wink))))
      • joanna266 demarta bosko i cudnie;-)))))) 07.10.06, 21:58

• agastrusia Przeszły bez echa ;) 08.10.06, 11:49

• agamamaani Re: Przeszły bez echa ;) 08.10.06, 21:53
        moje niestety też sad
        • tiramisu.tort Re: Będą super ;-) 08.10.06, 21:57
          Wzięłam wolne z pracy na ten jeden dzień!

Idę do kina - tak daaawno nie byłam, a uwielbiam!

Wezmę aparat i pójdę do mojego ukochanego parku - poszukam jesieni (zamówiłąm
          juz słońce!)
          • oda100 Re: Będą super ;-) 08.10.06, 22:57
            zawsze robilam imprezy urodzinowe, na 30 kupilam wiecej alkoholu, choc liczba
            gosci nie byla duzo wiekszasmile
    • alfama_1 Re: 30 urodziny 08.10.06, 23:17
      Rodzina i znajomi wykupili seans w kinie z moim ulubionym filmem, zaprosili
      dużo osób a potem była impreza.
      Robili to w wielkiej tajemnicy a ja udawałam, że nie wiem że coś się święci wink)
      Przyznaję, że kina jednak nie przewidziałam wiedziałam tylko, że coś knują i że
      będzie siurpryza.
      • bella41 Re: 30 urodziny 09.10.06, 01:27
        ja tez mam w styczniu
        pomysl z wolnym w pracy b. mi sie podoba, chyba wykorzystam
    • agucha12 Re: 30 urodziny 09.10.06, 08:45
      A ja 30-te urodziny spędziłam na sali porodowej i urodziłam drugą córeczkę smile))
      • ggmadzik Re: 30 urodziny 09.10.06, 10:58
        Moje urodziny wypadają we Wszystkich Swiętych ( 01 listopada). Wolne w pracy,
        to napewno ( z racji tego, że święto) a co dalej jeszcze mie wymyśliłam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka