panijaga 06.10.06, 09:39 No własnie kupiłycie juz dzieciakom kozaczki. Czy jeszcze czekacie - bo w sklepach mały wybór. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oli_mama Re: Czy kupujecie juz dzieciom kozaczki? 06.10.06, 09:46 Ja już kupiłam. Byliśmy w niedziele z mężem w centrum handlowym i kupiliśmy Oli (17 m-cy) buciki w CCC. Bardzo ładne a i cena przyzwoita (49,99) Odpowiedz Link Zgłoś
trudy77 Re: Czy kupujecie juz dzieciom kozaczki? 06.10.06, 09:47 Wybieram się w sobotę po zakupy- kozaczki, kombinezon itd. Mam nadzieję, że już coś jest w sklepach, bo zupełnie się nie orientuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: Czy kupujecie juz dzieciom kozaczki? 06.10.06, 10:01 Jeszcze nie. Póki co jeszcze jest mały wybór w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
polka79 Re: Czy kupujecie juz dzieciom kozaczki? 06.10.06, 10:07 my mamy juz kupiona kurtke, czapke, szalik ale wlasnie nam brakuje butow zimowych kupujecie rozmiar wieksze, 2 rozmiary??? Odpowiedz Link Zgłoś
oli_mama Re: Czy kupujecie juz dzieciom kozaczki? 06.10.06, 10:11 Ja kupiłam takie że jak dziecko włoży nóżke do buta to mój palec jeszcze wchodzi. To stara zasada jeszcze mojej mamy ale Pani w sklepie też mi tak doradzała. Odpowiedz Link Zgłoś
zojkaojka Re: Czy kupujecie juz dzieciom kozaczki? 06.10.06, 10:35 Zimowe buty dla malca powinny być o 1-2 nr większe od stopy.A metoda na palec nie sprawdza się u dzieci które podwijają palce- np u mojej córy. Najlepiej jest wyjąć wkładkę i postawić na niej nóżkę dziecka. Lub odrysować i wyciąć stopę i wsunąć to w but. Kupiłam już kozaczki, Bartka na przecenie za 45 zł.Mają sporo przecenionych modeli w firmowych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
oli_mama Zojkaojka 06.10.06, 11:20 Gdzie ty mieszkasz że masz takie promocje w Bartku?? ja byłam w Krakowie i buty Bartka (kozaki) były od 139- 189 zł Odpowiedz Link Zgłoś
mamaivcia Re: Zojkaojka 06.10.06, 14:32 ja zwykle w smyku kupuję - kolekcja zeszłoroczna zawsze jest przeceniona Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Czy kupujecie juz dzieciom kozaczki? 06.10.06, 15:04 Córce dziś kupiłam, reszta ma z zeszłego roku. Przy okazji okazało się, że moja drobna i szczupła córka ma problem z włożeniem butów za dużych o 4 numery - cholewka nie da się zapiąc, jest za wąska. Na kogo oni te buty robią??? Odpowiedz Link Zgłoś