beata985 09.10.06, 11:25 rykłam śmiechem wchodzę do sklepu-lidl-a tam stoją czekoladowe,cukierki na choinkę, gałązki choinkowe, i inne gadzety i słodycze. szkoda. że prawdziwych choinek nie przywlekli. uśmiałam się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajlah Re: mikołaje, mikołaje 09.10.06, 11:33 w tamtym roku było to samo, bo ja uśmiałam się wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: mikołaje, mikołaje 09.10.06, 15:57 Eeee...to nic,u mnie juz od miesiaca w wielu sklepach wystawiono regaly z ozdobami i slodyczami swiatecznymi,a w sierpniu(pod koniec) byly juz ozdoby na Halloween. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: mikołaje, mikołaje 09.10.06, 17:59 U nas w LIDLU (Wrocław) także pojawiły się już świąteczne ozdoby. Mój Małżonek, tknięty szczytpą głupawki, zapytał się pani przy kasie, czy jest szansa, że w grudniu będzie można zakupić cukrowe baranki i kolorowe pisanki do zawieszenia pod żyrandolem - pani miałą głupią minę ;DD ;DD ;DD Na Halloween jeszcze nic nie widziałam, a szkoda, bo z tego co wiem, to Piętnastolatka ma w planach mini-party z tej okazji ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: jeszcze jedno! 09.10.06, 18:00 W sklepie NANU-NANA - może i u was jest takowy - pojawiły się już maleńki,e śliczne bombeczki na choinkę, aniołku, kule ze sztucznym śniegiem itd. A na początku sklepu leżą jeszcze jesienne ozdoby, typu świeczki w kształcie jabłek, jelonki z jeżami, korale z liści i żołędzi itd.... ;DD ;DD ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_ja Re: mikołaje, mikołaje 09.10.06, 23:06 ibulka napisała: > U nas w LIDLU (Wrocław) także pojawiły się już świąteczne ozdoby. Mój Małżonek, > > tknięty szczytpą głupawki, zapytał się pani przy kasie, czy jest szansa, że w > grudniu będzie można zakupić cukrowe baranki i kolorowe pisanki do zawieszenia > pod żyrandolem - pani miałą głupią minę ;DD ;DD ;DD Dekoracje(i slodycze)wielkanocne bedzie maz mogl kupic tak gdzies styczen-luty Przynajmniej jesli chodzi o Lidl... Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: mikołaje, mikołaje 09.10.06, 21:19 a ja się dzisiaj zastanawiałam czy gdzieś w marketach lub na wystawach są już gwiazdkowe klimaty. No i proszę, są! Odpowiedz Link Zgłoś