Dodaj do ulubionych

zakupy w sieci

11.10.06, 10:36
czy robicie zakupy w sieci? Mam na myśli ciuchy, biżu itp oczywiście dla
siebie? Czy to jest w ogóle bezpieczne, czy zamówienia dochodzą? Przyznam, że
jako młoda matka generalnie nie mam czasu na buszowanie w realu a nigdy nie
robiłam zakupów w ten sposób. Pomóżcie
Obserwuj wątek
    • gosionica Re: zakupy w sieci 11.10.06, 12:00
      Ja dziś pierwszy raz kupiłam na Allegro obraz. Mam nadzieję, że będzie O.K.
      Moja siostra bardzo często kupuje w sieci. Perfumy, wyposażenie domu na Allegro.
      Kupowała też AGD w sklepach internetowych. Jest zadowolona. Sklepy internetowe
      raczej są bezpieczne, a na Alegro tylko kupuje od osób, które mają dużo "Pozytywów"
      • i_zabela Re: zakupy w sieci 11.10.06, 17:14
        Wyposażenie domu na allegro? Ale to chyba jakieś tam drobizagi a nie np sofę?
        Mi brakuje odwagi z allegro, tym bardziej, że tyle złych rzeczy się słyszy. Ale
        życzę jak najlepiej i czekam na info pozytywne.
        • endrzi Re: zakupy w sieci 24.10.06, 13:46
          Ja kupiłam na Allegro cały komplet do pokoju, czyli dwie sofy i fotel za 3000.
          Jak sama odbierasz to w najgorszym wypadku kiedy towar jest niezgodny z opisem
          po prostu nie dochodzi do transakcji. Ja miałam z dostawą do domu i gdyby cos
          byłoby nie tak odmówiłabym zapłaty. W końcu negatyw jest lepszy niz utopienie
          3000 pln. Kupuje czasami kosmetyki, buty głównie dla dzieci (nowe)ale tylko
          sznurowane lub na rzepy czyli takie gdzie istnieje regulacja dostosowania do
          nóżki dziecka. Kupiłam juz dwa dywany. Oczywiście, że trafiłam na buble. Raz
          wózek PP z dziurami (koszmar) ale udało się oddać - oczywiści nie obeszło się
          bez postraszenia policją. No i podróbki bo skusiłam się na taniochę i dostałam
          po uszach.
          Ogólnie Allegro polecam ale trzeba czytac komentarze i patzrec kto kupuje czy
          tylko sami z 5-10 kmentarzami czy pomarańczowe gwiazdki tez sa i co piszą.
          Endrzi
    • maja234 Re: zakupy w sieci 12.10.06, 12:23
      ja jestem fanką kupowania na allegro. Wpadłam w sidła.
      jak na raziejestem bardzo zadowolona i nie zostałam oszukana.
      • gosionica Re: zakupy w sieci 18.10.06, 12:51
        Siostra kupowała kabinę prysznicową, wannę i baterie łazienkowe w sklepie
        internetowym. Wszystko było OK.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka