joanna266 11.10.06, 13:49 a my jestesmy szaleni))))))i baaaaardzo happy))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liwilla1 Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 13:50 aska, jestes w ciazy?? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 13:50 yes yes yes yestem))))) Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 hahaha :PPPPP gratulacje szczesciaro!!!! 11.10.06, 13:52 kurcze, ciesze sie jakbym to ja byla... a bylam jeszcze kilka miesiecy temu. Aska, jeszcze raz najszczersze gratulacje i duuuuuzo zdrowka (bo szczescia masz pod dostatkiem jak mniemam) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 oszalałaś 11.10.06, 14:11 dlatego tak mało bywałaś bo dziecię produkowaLaś Odpowiedz Link Zgłoś
demonii OJ ASIA !!!!!! 11.10.06, 15:53 )))))))))) Aż MI PALUSZKI SZALEJą!!!! GRATULACJE KOCHANA!!!! sorki za capsa ale to z emocji Odpowiedz Link Zgłoś
be.em o dzizes joanno!!!! 11.10.06, 15:59 joanna266 napisała: > yes yes yes yestem))))) Siostro najmilejsza!!!!! Cieszę się!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! Jeny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Mezulka uściskaj, powiedz że prawdziwy chłop z niego z jajami Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: beem 11.10.06, 16:04 joanna266 napisała: o tak robic dziecito moj ogier potrafi;-0000 bo lubi Cię w ciąży strasznie masz fajnie ja Cię strasznei lubię i wszytskie Twoje dzieci lubię i męża też Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: beem 11.10.06, 16:06 i ja oczywiscie z wielka wzajemnoscia cie lubie moj maz tez bo twierdzi ze seksistowska babka z ciebie))a moje dzieci lubia wszystkich tych co i my lubimy))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: beem 11.10.06, 16:07 joanna266 napisała: > i ja oczywiscie z wielka wzajemnoscia cie lubie moj maz tez bo twierdzi ze > seksistowska babka z ciebie))a moje dzieci lubia wszystkich tych co i my > lubimy))) i stworzymy niedługo sektę seksistowską tylko czekaj muszę sobie trochu dzieci dorobić Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: beem 11.10.06, 16:09 rób,rób.no teraz to juz wszyscy mysla ze my tylko sie seksimy i sie zabezpieczac nie umiemy.no sredniowiecze nie ma co))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: beem 11.10.06, 16:10 joanna266 napisała: > rób,rób.no teraz to juz wszyscy mysla ze my tylko sie seksimy i sie > zabezpieczac nie umiemy.no sredniowiecze nie ma co))) olej co myślą! zazdroszczę Ci odwagi, siły i radości życia i będę sobioe z Ciebie czerpać czasem Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: beem 11.10.06, 16:12 no fakt ale w mojej rodzinie to juz sie wszyscy w glowe pukaja ze chyba nam na mozgi padlo z tym przedszkolem.ale my po prostu kochamy miec dzieci i dzieci;- )))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: beem 11.10.06, 16:12 joanna266 napisała: > no fakt ale w mojej rodzinie to juz sie wszyscy w glowe pukaja ze chyba nam na > mozgi padlo z tym przedszkolem.ale my po prostu kochamy miec dzieci i dzieci;- > )))) pięknie naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: beem 11.10.06, 16:14 a ledwo co sie zdązyłam w moje rozmiary miescic i wreszcie miałam C a nie DD;- ))))i znowu))) Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Aska, a mnie lubicie?;-( 12.10.06, 22:59 be.em to wszyscy lubia, a ja??? Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 15:52 no własnie!!! jesteś??? zaraz doczytam resztę hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Joasia 11.10.06, 16:07 o fakt malpa ze mnie.wybacz edyciu koffffana))))) Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Joasia 11.10.06, 16:15 a wez jam rozumiem żeś zajęta robieniem potomka no ale wiesz ( trza było skropbnąć no ale ściskam Cie mocno kofana Ty moja droga ) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 tylko co my teraz robic bedziemy;-))) 11.10.06, 16:18 chciałam iśc do nieba ale w piekle tylu znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: tylko co my teraz robic bedziemy;-))) 11.10.06, 16:19 zazdroszcze Ci ale z drugiej strony ja bym się nie nadawała..pozostane na jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 13:51 dla mnie osobiscie to SZALENSTWO ale przeciez szaleni ludzie tez musza byc na swiecie wiec sie ciesze Asiu razem z Wami szalenczo..... ps: to juz pewne,ze bedzie 4? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 13:51 pewne na 100%))) Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 13:52 ło matko urocze szalenstwo tylko upierdliwe chyba troche momentami DD gratuluje serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: jeszcze jedno 11.10.06, 13:53 ja mam szalonych rodzicow bo maja 5 dzieci GRATULUJE Odpowiedz Link Zgłoś
masumi2006 Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 13:52 Asiu Twoje dzieci chyba przesypiają całe noce,skoro decydujecie się(albo samo zadecydowało,że z Wami zamieszka na kolejnego potomka.Ja na samą myśl o kolejnym(a mam jedno+jedna ciąża poroniona) mam drgawki,brr... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus2006 Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 13.10.06, 15:47 jeśli Was stać w porfelach i sercach to nie widzę w tym rzadanego szaleństwa - bombowo będzie.Gdybym ja zdecydowała się na trzecie to pod każdym względem byłoby to szaleństwo,ale ciesę się z Twojej ciąży,pozdrawiam,buziaczki no i sakramentalne DBAJ O SIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
masumi2006 Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 13:53 I nie mogli się wibratorem bawić dalej,no... Gratulacje Mamuśka Odpowiedz Link Zgłoś
edelka Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 13:54 Asiu aczemu cały czas mrugasz?? ))) Ale jeśli faktycznie będziecie miec czwarte i tego chcecie i się cieszycie, to ja razem z Wami Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 13:58 zawsze mrugam to moj znak rozpoznawczy))ale teraz żartow sobie nie robie Odpowiedz Link Zgłoś
edelka Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 13:59 No się tylko cieszyć, że chcecie, możecie i jesteście z tego powodu szczęśliwi Gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 14:07 kochana jak ja Cie podziwiam, alez Ty musisz byc silną babką!ja bym sobie strzeliła w łeb z nieporadnosci poprostu za cienka jestem z jedym ledwo co daje rade fizycznie no i jest jeszcze jeden problem ktory spedza mi sen z powiek w dzisiejszych czasach w naszej Polsce cholernie trudno utrzymac rodzine,my jestesmy dobrze wykształceni mąz ma prace dodatkowe chałtury a i tak sie nie przewala choc model rodziny 2+1, w tym kraju ciezko jest miec duzo dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 14:11 kochana jak ja Cie podziwiam, alez Ty musisz byc silną babką!ja bym sobie strzeliła w łeb z nieporadnosci poprostu za cienka jestem z jedym ledwo co daje rade fizycznie no i jest jeszcze jeden problem ktory spedza mi sen z powiek w dzisiejszych czasach w naszej Polsce cholernie trudno utrzymac rodzine, mąz ma prace dodatkowe chałtury a i tak sie nie przewala choc model rodziny 2+1. Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 14:11 a sory serwer mi kucnoł i zdublowałam post)))) Odpowiedz Link Zgłoś
karin.dsi Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 14:14 Gratulacje. Duże rodziny śa fajne. Wszystkiego dobrego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marta.kunc Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 14:26 aska, ciebie stac, lubisz to, to tylko gratulowac dzieci to szalenstwo jak sie mieszka katem u rodzicow i zyje z zasilkow. w twoim przypadku? idz i sie rozmnazaj. przynajmniej ladnych geb bedzie wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
mamamonika Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 14:27 Witamy w elitarnym klubie (albo na oddziale, jak wolisz ) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 14:27 Joanno, wieeelkie gratulacje!! To już teraz wiem, skąd była ta burza hormonów hehehehe Cieszę się bardzo razem z Wami! Choć w pupę powinnaś dostać za długie nieodpisywanie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 14:35 Jeśli Cie stać jestes szczęśliwa to nic tylko gratulować Czy Ty pracujesz jestes aktywna zawodowo, czy zamierzasz pozostawac w domu wiele lat? Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 14:41 A tak BTW juz Ci to kiedyś pisałam śliczna kobitka z Ciebie jak Ty przy takiej gromadce znajdujesz czas dla siebie chocby na hobby dopieszczanie urody? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 nadja;-) 11.10.06, 15:59 małz powiedział ze jak sobie odpuszcze dbanie i zaczne mu lazic w rozciapacianych dresach i stane sie gruba jak beka to sobie z przyczyn natyuralnych robienie dzici odpusci))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.fiorella Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 14:28 gratuluje! musicie byc super rodzinka!!! ja marze o drugim ale brakuje mi 600 zł, licze calymi dniami i wciaz brakuje mi 600 zł...po prostu nie mam na opiekunke jak po macierzynskim wroce do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 14:34 maj gudnes... GRATULUJE!ile razy patrze na Twoje zdjecie to wierzyć mi sie nie chce ze masz trojke.A teraz 4...Pięknie.Jestes dla mnie zaprzeczeniem stereotypów.Podziwiam Cie.I męża.Pogratuluj Mu udanego strzału Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 14:36 Ja sobie nie wyobrazalam. Ludzie ktorzy mieli 4 dzieci to byli dla mnie nie tyle nawet szalency co idioci, ktorzy z braku znajomosci zakopali sie po uszy w pieluchy, obiadki, nocniki i potworny zamet. Zero przyjemnosci wlasnych, tylko poswiecenie dla stada dzieci... A teraz sama mam 3 dzieci i... mysl o 4 nawet mnie nie przeraza. Kto wie???? Moze jak odchowam troche blizniaki...??? )) A wiec gratuluje szczesliwym rodzicom ) Odpowiedz Link Zgłoś
judytak jeszcze nie wiem 11.10.06, 14:43 ale jeszcze w tym roku się dowiem... pozdrawiam Judyta Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 14:48 przypuszczam że jeśli nie ma kłopotów finansowych a dzieci nie są lekarstwem na spojenie związku, to może być całkiem fajne. zwłaszcza za parę lat przy stole wigilijnym Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaaa Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 14:49 Joanno, wiesz, że ja to Ci szczególnie gratuluję, prawda?)) Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaaa Re: maaadzia ty pierwsza wiedziałas o staraniach; 12.10.06, 11:33 no wiem, wiem ))) I się czuję zaszczycona )))) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 15:10 ładna liczba dzieci na początek a jesteś pewna, że to nie bliźniaki? ) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: jedno napewno;-)))) 12.10.06, 11:47 _na_pewno_ to się przy porodzie dowiesz ;p Odpowiedz Link Zgłoś
eni.s Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 15:20 gratulacje a pozostala 3 ile ma lat? Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 15:57 szczerze zazdroszczę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
demonii kochana Szalona :-))) 11.10.06, 16:00 kurcze, nie mogę spowstrzymać ))) Witaj w klubie Słoneczko ))) Bardzo Wam gratuluję, bo wiem że chciałaś )) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: demonie mowiłam ze cie dogonie;-))))) 11.10.06, 16:03 no tak czułam ))) ale fajniutko czytałaś privka? Odpowiedz Link Zgłoś
anik801 Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 16:03 Gratuluję!Moja mama urodziła czworo dzieci i mówi,że gdyby teraz była trochę młodsza i mój tata byłby zdrowy chciałaby jeszcze jedno.To piękne chwile,gdy w rodzinie pojawia się dziecko!Moja siostra też właśnie zaszła w ciążę-przeżywam jakbym to ja była.Też bym chciała się odważyć na następne dziecko,ale jakoś nie mogę!Boję się,że znów będę większość ciąży leżeć w szpitalu!Zazdroszczę Ci tej odwagi!Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: na busa:) 11.10.06, 16:10 miły moj wczesniej samochod obmyslił niz dziecie zrobił))) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 16:08 joanna266 napisała: > a my jestesmy szaleni))))))i baaaaardzo happy))) My póki co mamy trójkę. Póki co piszę, bo piątka to minimum i jednocześnie największe marzenie zarówno moje, jak i mojego męża ) Pozdrawiamy Szaleńców! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 16:17 Moje serdeczne gratulacje! Zawsze czytam na tym forum że kobiety nie chcą nawet drugiego dziecka a tu czwarte i taka radość. Super! Cieszę się z Tobą. A ja nie mogę się jakoś na trzecie zdecydować... Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta11113 Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 16:14 Gratuluje jak ci zazdroszcze.Zawsze marzyłam o takiej dużej kochającej się rodzinie wow,aż przez twój post zachciało mi się drugiego (mały ma teraz 7 miesięcy).A masz dziewczynki,chłopców czy to i to?? jeszcze raz ci gratuluje. Pozdrawiam Dużo zdrówka dla ciebie i fasolki. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: dwóch chłopakow i dziewczynke;-))) 11.10.06, 16:17 a chcesz jeszcze jedną królewnę?? )) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: Wiem że... 11.10.06, 16:19 Wiem że nie pracujesz zawodowo, ale czy masz jakąś pomoc w postaci babci czy opiekunki? Tak pytam z ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Wiem że... 11.10.06, 16:20 babcie na wezwanie prawie zawsze)).ale teraz bierzemy pod uwage opiekunke .jesli nie dam sobie rady ofkors)) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: dwóch chłopakow i dziewczynke;-))) 11.10.06, 16:18 królewne musowo)) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: dwóch chłopakow i dziewczynke;-))) 11.10.06, 16:19 i bedzie po równo, jak u nas ))) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: dwóch chłopakow i dziewczynke;-))) 11.10.06, 16:21 musi byc po rowno bo inaczej to mnie zywcem wezma Odpowiedz Link Zgłoś
mamamonika Re: dwóch chłopakow i dziewczynke;-))) 11.10.06, 19:02 U nas jest trzech chłopaków i jedna dziewczynka, najmłodszy synek też miał być kobietą Na razie trzymamy się z córą dzielnie Z samochodem faktycznie nie jest już łatwo - rozsądne wielkościowo dla 6 osób są ze 3 modele... Odpowiedz Link Zgłoś
ememka1 Re: dwóch chłopakow i dziewczynke;-))) 11.10.06, 16:30 Oj szczęściara.........i odważna do tego!!!!!!!! Ja mam trzy damessy (jak o sobie mówią). Jak nas widzą to chyba myślą:"biedny gościu, próbował, ale nie wychodzi". Może by i facet był... gdyby ktoś próbował)))A to tak samo z siebie, no i jest BOSKO!!!! Samochód trzeba było wymienić bo się trzy foteliki z tyłu niemieściły Ha,Ha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Rewelacja!Gratuluje! 11.10.06, 18:51 W jakim wieku masz dzieci,Asienko??? .-))) Odpowiedz Link Zgłoś