Dodaj do ulubionych

samolot walnął w budynek na manhatanie

11.10.06, 21:33
słyszałyście?
Obserwuj wątek
    • demonii żartujesz? 11.10.06, 21:34
      • be.em Re: żartujesz? 11.10.06, 21:34
        wiadomosci.onet.pl/1416828,12,item.html
      • be.em śmigłowiec 11.10.06, 21:35
        na szczęście nie atak terr.
        • demonii Re: śmigłowiec 11.10.06, 21:39
          na szczęście
          • be.em Re: śmigłowiec 11.10.06, 21:40
            ale na moment serce mi stanęło
        • tiramisu.tort Re: po czym poznałaś, że to NIE atak terr? 11.10.06, 21:43
          • be.em Re: po czym poznałaś, że to NIE atak terr? 11.10.06, 21:43
            doczytałam w interneciewink
    • bozenka12 Re: samolot walnął w budynek na manhatanie 11.10.06, 21:43
      A ja kurde mieszkam w Stanach. Pamietam 11 wrzesnia, po atakach terr. maz
      zadzwonil z pracy i mi mowi, zebym wlaczyla wiadomosci, bo jakis samolot sie
      rozbil o World Trace Center w noeym yorku. Treaz wlasnie przed chwila maz z
      pracy dzwoni i mowi, ze mam wlaczyc wiadomosci, bo samolot walnal w budynek w
      NY. Kurczeeeeeee mi to dopiero serce stanelo. Doslownie jak pare lat temu.....
      • be.em Re: samolot walnął w budynek na manhatanie 11.10.06, 21:44
        bozenka12 napisała:

> A ja kurde mieszkam w Stanach. Pamietam 11 wrzesnia, po atakach terr. maz
        > zadzwonil z pracy i mi mowi, zebym wlaczyla wiadomosci, bo jakis samolot sie
        > rozbil o World Trace Center w noeym yorku. Treaz wlasnie przed chwila maz z
        > pracy dzwoni i mowi, ze mam wlaczyc wiadomosci, bo samolot walnal w budynek w
        > NY. Kurczeeeeeee mi to dopiero serce stanelo. Doslownie jak pare lat temu.....

bardzo Ci współczuję...
        • tiramisu.tort Re: be.em 11.10.06, 21:44
          Ale to nie jest takie pewne..niby na jakiej podstawie w portalach tak piszą -
          że to nie atak terr.?
          • be.em Re: be.em 11.10.06, 21:45
            tiramisu.tort napisała:

> Ale to nie jest takie pewne..niby na jakiej podstawie w portalach tak piszą -
            > że to nie atak terr.?

nie no nie wiemsmile cytuję portale... ale chłód był na info w CNN
      • tiramisu.tort Re: bozenka 11.10.06, 21:46
        Wczoraj oglądałam World Trade Center - film Oliviera Stone'a z Nicolasem
        Cagem.. świadomość, że to film na kanwie prawdziwych historii dwóch policjantów
        z zarządu portu..odbija pietno..

nawet sobie nie wyobrażam, co w sercach i umysłach tych, którzy byli
        bezpośrednio dotknięci..
        • be.em Re: bozenka 11.10.06, 21:48
          tiramisu.tort napisała:

> Wczoraj oglądałam World Trade Center - film Oliviera Stone'a z Nicolasem
          > Cagem.. świadomość, że to film na kanwie prawdziwych historii dwóch
          policjantów
          >
          > z zarządu portu..odbija pietno..
          >
          > nawet sobie nie wyobrażam, co w sercach i umysłach tych, którzy byli
          > bezpośrednio dotknięci..

no właśnie nie wiem czy pójdę...boję się przyznaję bez bicia.. jak ostatnio
          słuchałam puszczone nagranie kobiety z WTC, która płakała że umiera to nie
          mogłąm spać
          • tiramisu.tort Re: bbc 11.10.06, 21:51
            Piszą, że "nie powiązany z terrorystami".. to mówi FBI... ale też piszą, ze pod
            budynkiem chaos, ulice blokują woy straży pożarnej, policji i ambulanse..

Przeciez to koszmar dla tych, którzy już to przezywali..
        • bozenka12 Re: bozenka 11.10.06, 21:49
          Ogladalam ten film...
          Wiesz tu w Usa ladnych pare tyg po atakach to byl koszmar. Totalna zaloba,
          strach o przyszlosc, przygnebienie. Moj sym mial wtedy niecaly rok. Bardzo sie
          balam wojny. Jejku mam nadzieje, ze to nie kolejny atak terrorystyczny.
    • bozenka12 Re: samolot walnął w budynek na manhatanie 11.10.06, 21:52
      Ogladam wiadomosci, mowia, ze jedna ofiara smiertelna (jak na razie) i ze to
      byl maly samolot.
      • tiramisu.tort Re: samolot walnął w budynek na manhatanie 11.10.06, 21:52
        a nie heliokopter (tak piszą na bbc..)
        • florydka Re: samolot walnął w budynek na manhatanie 12.10.06, 05:09
          11 wrzesnia mieszkalismy w New York... wybralam sie na zakupy
          niedaleko "blizniakow" ale jak na kobiete w 6 miesiacu ciazy zmienilam zdanie i
          zatrzymalam sie najpierw u znajomych na ciastko... dzieki Bogu...maz szalal z
          rozpaczy na Brooklyn o mnie bo telefony nie odpowiadaly.. nie da sie tego
          opisac . NArugi dzien rozpacz ludzi ktorzy pytaja sie o
          bliskich.Wyprowadzilismy sie do Miami bo czuje sie bardziej pewnie ,dzis
          ogladalam wiadomosci i pal szesc czy samolot czy helikopter ale bylabym w
          stachu tym bardziej ze nigdy nie wiadomo czy powiedziano prawde czy nie zeby
          nie bylo paniki...kurcze ale sie porobilo na swiecie
    • edytkus Re: samolot walnął w budynek na manhatanie 12.10.06, 07:20
      e tam, mnie tez dotknelo 9/11 i tak jak tamtego dnia dzisiaj maz zadzwonil zebym wlaczyla TV i... nie
      ruszylo mnie, po pieciu minutach przelaczylam na przerwany film "Poszukiwany-poszukiwana." Sama
      jestem w szoku na swoja reakcje ale the life must go on surprised

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka