be.em Re: po czym poznałaś, że to NIE atak terr? 11.10.06, 21:43 doczytałam w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka12 Re: samolot walnął w budynek na manhatanie 11.10.06, 21:43 A ja kurde mieszkam w Stanach. Pamietam 11 wrzesnia, po atakach terr. maz zadzwonil z pracy i mi mowi, zebym wlaczyla wiadomosci, bo jakis samolot sie rozbil o World Trace Center w noeym yorku. Treaz wlasnie przed chwila maz z pracy dzwoni i mowi, ze mam wlaczyc wiadomosci, bo samolot walnal w budynek w NY. Kurczeeeeeee mi to dopiero serce stanelo. Doslownie jak pare lat temu..... Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: samolot walnął w budynek na manhatanie 11.10.06, 21:44 bozenka12 napisała: > A ja kurde mieszkam w Stanach. Pamietam 11 wrzesnia, po atakach terr. maz > zadzwonil z pracy i mi mowi, zebym wlaczyla wiadomosci, bo jakis samolot sie > rozbil o World Trace Center w noeym yorku. Treaz wlasnie przed chwila maz z > pracy dzwoni i mowi, ze mam wlaczyc wiadomosci, bo samolot walnal w budynek w > NY. Kurczeeeeeee mi to dopiero serce stanelo. Doslownie jak pare lat temu..... bardzo Ci współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
tiramisu.tort Re: be.em 11.10.06, 21:44 Ale to nie jest takie pewne..niby na jakiej podstawie w portalach tak piszą - że to nie atak terr.? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: be.em 11.10.06, 21:45 tiramisu.tort napisała: > Ale to nie jest takie pewne..niby na jakiej podstawie w portalach tak piszą - > że to nie atak terr.? nie no nie wiem cytuję portale... ale chłód był na info w CNN Odpowiedz Link Zgłoś
tiramisu.tort Re: bozenka 11.10.06, 21:46 Wczoraj oglądałam World Trade Center - film Oliviera Stone'a z Nicolasem Cagem.. świadomość, że to film na kanwie prawdziwych historii dwóch policjantów z zarządu portu..odbija pietno.. nawet sobie nie wyobrażam, co w sercach i umysłach tych, którzy byli bezpośrednio dotknięci.. Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: bozenka 11.10.06, 21:48 tiramisu.tort napisała: > Wczoraj oglądałam World Trade Center - film Oliviera Stone'a z Nicolasem > Cagem.. świadomość, że to film na kanwie prawdziwych historii dwóch policjantów > > z zarządu portu..odbija pietno.. > > nawet sobie nie wyobrażam, co w sercach i umysłach tych, którzy byli > bezpośrednio dotknięci.. no właśnie nie wiem czy pójdę...boję się przyznaję bez bicia.. jak ostatnio słuchałam puszczone nagranie kobiety z WTC, która płakała że umiera to nie mogłąm spać Odpowiedz Link Zgłoś
tiramisu.tort Re: bbc 11.10.06, 21:51 Piszą, że "nie powiązany z terrorystami".. to mówi FBI... ale też piszą, ze pod budynkiem chaos, ulice blokują woy straży pożarnej, policji i ambulanse.. Przeciez to koszmar dla tych, którzy już to przezywali.. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka12 Re: bozenka 11.10.06, 21:49 Ogladalam ten film... Wiesz tu w Usa ladnych pare tyg po atakach to byl koszmar. Totalna zaloba, strach o przyszlosc, przygnebienie. Moj sym mial wtedy niecaly rok. Bardzo sie balam wojny. Jejku mam nadzieje, ze to nie kolejny atak terrorystyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka12 Re: samolot walnął w budynek na manhatanie 11.10.06, 21:52 Ogladam wiadomosci, mowia, ze jedna ofiara smiertelna (jak na razie) i ze to byl maly samolot. Odpowiedz Link Zgłoś
tiramisu.tort Re: samolot walnął w budynek na manhatanie 11.10.06, 21:52 a nie heliokopter (tak piszą na bbc..) Odpowiedz Link Zgłoś
florydka Re: samolot walnął w budynek na manhatanie 12.10.06, 05:09 11 wrzesnia mieszkalismy w New York... wybralam sie na zakupy niedaleko "blizniakow" ale jak na kobiete w 6 miesiacu ciazy zmienilam zdanie i zatrzymalam sie najpierw u znajomych na ciastko... dzieki Bogu...maz szalal z rozpaczy na Brooklyn o mnie bo telefony nie odpowiadaly.. nie da sie tego opisac . NArugi dzien rozpacz ludzi ktorzy pytaja sie o bliskich.Wyprowadzilismy sie do Miami bo czuje sie bardziej pewnie ,dzis ogladalam wiadomosci i pal szesc czy samolot czy helikopter ale bylabym w stachu tym bardziej ze nigdy nie wiadomo czy powiedziano prawde czy nie zeby nie bylo paniki...kurcze ale sie porobilo na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: samolot walnął w budynek na manhatanie 12.10.06, 07:20 e tam, mnie tez dotknelo 9/11 i tak jak tamtego dnia dzisiaj maz zadzwonil zebym wlaczyla TV i... nie ruszylo mnie, po pieciu minutach przelaczylam na przerwany film "Poszukiwany-poszukiwana." Sama jestem w szoku na swoja reakcje ale the life must go on Odpowiedz Link Zgłoś