wieczna-gosia 27.03.03, 19:08 czuje sie jak dwa lata temu )) Wszedzie po kilka postow ) i my odkrywcy ) Odkrywczo pozdrawiam ) Gosia wiecznie mloda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwwo1 Re: wiecie cio? ;)) 27.03.03, 19:18 Dziwne ale niezłe ,strasznie się bałam nie taki diabeł straszny no i logowac się każdy musi więc może unikniemy tego czego się obawaiłyśmy TYlko moja wada wzroku chyba się pogłębi ,lityrki maleńkie Ale emamy takie same i to się liczy Pozdrawiam Iwo1 Odpowiedz Link Zgłoś
electra_edziecko Re: wiecie cio? ;)) 27.03.03, 19:19 Witaj Gosiu Miło Cię widzieć Aga Odpowiedz Link Zgłoś
pumbaa Re: wiecie cio? ;)) 27.03.03, 20:09 To i ja spróbuję... Dwa razy musialam sie logować, bo mnie gdzieś wyrzuciło za pierwszym razem, no i nie widzę postu na który odpowiadam. Ech, trudno... mimo wszystko pozdrawiam w nowym miejscu anuś vel pumbaa PS Oj małe te literki, małe )) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.zg Re: wiecie cio? ;)) 27.03.03, 20:18 mnie wtedy nie było ale teraz jakoś mi tak dziwnie tu na tym forum.............może się przyzwyczaję Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: wiecie cio? ;)) 27.03.03, 21:14 Witajcie emamy, mało postów ale z czasem się zwiększy.Niech tylko inni dołączą. Dziwnie tutaj ale bez edziecka nie mogę żyć, i na gazetę poszłam. pozdrowionka, maria rosa Odpowiedz Link Zgłoś
agulka333 Re: wiecie cio? ;)) 27.03.03, 21:16 Ja też się tak czuję Gosiu. Ale mam nadzieję, że to tylko cisza po burzy i jakoś się to wszystko ułoży. Pozdrawiam Aga mama Pawełka Odpowiedz Link Zgłoś
jl101 Re: wiecie cio? ;)) 27.03.03, 22:04 gosia, a moze z okazji nowego forum powinnas stac sie wietrzna na przyklad :grin: no faktycznie pustawo jakos, ale porzadek. nikt sie nie kloci na razie. ahhhhhhhhh. i wiosna. justyna Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia_uk Re: wiecie cio? ;)) 27.03.03, 23:35 Hi hi dzisiaj sie przymierzalam do napisania dziewiczego postu na "Swiat" - w koncu nie codziennie zdarza sie taki zaszczyt - a tu mnie AgaRN ubiegla!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a_pynia Re: wiecie cio? ;)) 28.03.03, 08:12 Wiecie, na eDziecku bywam od listopada, cały czas czułam się nowa, może dlatego, że głownie czytałam, a mało pisałam. Tutaj czuję się "staro", bo jestem praktycznie od początku! Pusto tu trochę, ale wniosłam cały komplet wypoczynkowy i zapraszam na kawę! Zresztą niedługo przestanie być pusto, jak admini przeniosą wszystkie stare posty! Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
kayaka Re: wiecie cio? ;)) 28.03.03, 08:59 Pozdrawiam wszystkie Odważne Dziewczyny, które nie boja się Nowego,Nieznanego,Wirtualnego w końcu Świata Rodzicielskich Pogaduszek, moje ulubione ostanio zdania: "nie dziwić się, nie oburzać ale ZROZUMIEĆ" i drugie "skromnie przyjmować spokojnie tracić" nie straciły na aktualności. Cytaty pochodzą z książek...? Kayaka Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: wiecie cio? ;)) 28.03.03, 11:59 kayaka napisała: > Cytaty pochodzą z książek...? > Kayaka > mmmm... Musierowicz ? Odpowiedz Link Zgłoś
kayaka Re: wiecie cio? ;)) 28.03.03, 12:37 mika_p napisała: > kayaka napisała: > > > > Cytaty pochodzą z książek...? > > Kayaka > > > mmmm... Musierowicz ? > No pewnie. Brawo!!! Jakie to proste... Kayaka Odpowiedz Link Zgłoś
anika_edziecko Re: wiecie cio? ;)) 28.03.03, 12:42 No to witajcie. Rzeczywiście dziwnie tu jakoś, ale chociaż wy jesteście. mam nadzieję, ze jakoś sie tu zapełni, zwłaszcza że na naszym starym edziecku jakoiś bezruch sie zrobił. No i mamay możliwośc stworzyć cos od podstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
ez_analityk Re: wiecie cio? ;)) 28.03.03, 12:57 Gosiu od razu mi lepiej jak Ciebie zobaczyłam i tyle znanych twarzy. Ciężko mi bo nie ma powiadamiania o nowych postach i innych udogodnień. I jakoś smutno... bo nie wszyscy tu będziemy to pewne Odpowiedz Link Zgłoś
amarina Re: wiecie cio? ;)) 28.03.03, 13:14 Nie było mnie z wami dwa lata temu. Cieszę się, że mogę być teraz Pozdrawiam wszystkich edzieckowa Amarina Odpowiedz Link Zgłoś
miszelina Re: wiecie cio? ;)) 28.03.03, 20:15 nie jest tak źle jak myslłam, chyba uda się nam jakoś przyzwyczać Odpowiedz Link Zgłoś
mika-edziecko Re: wiecie cio? ;)) 28.03.03, 13:29 Nawet o dziwo wbrew temu co mówią dziewczyny o szybkości forum-u mnie chodzi jak burza,pierwsze edziecko nigdy tak szybko u mnie nie chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
aga_rn Re: wiecie cio? ;)) 28.03.03, 15:35 U mnie tez na razie forum chodzi jak blyskawica. I jakos szybciej i latwiej mi sie posty pisze, chociaz "widoku probnego" mi brakuje. Hihi, teraz mamy szanse zostac edzieckowymi weteranami. Bo chociaz forum to samo (inny tylko adres i grafika) to i tak dla wiekszosci z nas to jest NOWE forum. Jakos ciezko tego dzielenia na stare i nowe uniknac. AgaRN Odpowiedz Link Zgłoś
awetom Re: wiecie cio? ;)) 02.04.03, 12:07 Witam wszystkich po nowemu!Po ruchu jaki już tu zapanował, sądzę że najdalej za miesiąc będzie tu już ogrom do czytania.My mamy na szczęście jesteśmy gaduły i szybciutko zapełnimy te puchy!!! Buziaki Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
aronka1 Re: wiecie cio? ;)) 28.03.03, 20:06 Cześć, dziewczyny! Na starym było lepiej, wiadomo. Ale skoro nie ma innego wyjścia... Dobrze chociaż, że tyle znajomych osób! Na starym eDziecku nie byłam od początku, a czułam się tam świetnie. A tutaj będę weteranką! Może znowu stworzymy zgraną paczkę? Pozdrawiam!!! No fakt, brakuje bardzo tego widoku próbnego... (( Odpowiedz Link Zgłoś
goska_mama_kasi_i_gabrysi Re: wiecie cio? ;)) 28.03.03, 21:00 Ja też już polubiłam to forum . Ciekawe, czy Gosia1 dołączy, tak bym chciała. Wiesz wieczna_gosiu, teraz dopiero wiem, o co Ci chodziło, z tym podziałem; jeśli będzie inne forum, to się pogubimy, a szkoda. Pozdrawiam serdecznie /i tu był zawsze ludek, co machał łapką/ Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: wiecie cio? ;)) 28.03.03, 21:06 tez bym chciala Tosiu, ale co zrobic karawana idzie dalej )) O tubke kremu sie zaloze ze dziewczyny tu beda wpadac- te co sie zdeklarowaly ze nie beda- pod innymi nickami, albo tylko poczytac te co sie nie zdeklarowaly- pod swoimi Niech mnie dunder jesli nie mam racji- ja bym tak wlasnie przynajmniej zrobila )) hehe (to smiech lekko ironiczny) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_rn Re: wiecie cio? ;)) 28.03.03, 21:23 Mnie tez zal ze taki rozlam jednak nastapil Dzisiaj sie juz roztroilam, bo zagladalam i na edziecko, i tu, i jeszcze z ciekawosci na te "maluchy". No nic, trzeba sie przyzwyczaic Po paru forach latac nie mam czasu wiec zostaje tutaj. Ciekawe czy jak juz sobie stworzymy fajne forum z klimacikiem to sie te deklarujace "na razie nie" pojawiaja z powrotem i zaszczyca nas swoja obecnoscia. Bo wkurza mnie troche taka postawa "moze przyjde, juz na gotowe" Aga RN Odpowiedz Link Zgłoś
madzia222 Re: wiecie cio? ;)) 28.03.03, 21:39 Jestem przekonana, że skoro dwa lata temu udało nam się stworzyć coś tak fajnego, jak edziecko, to i teraz nam się uda. W końcu liczą się ludzie a nie miejsce. Zawsze można spojrzec na to tak - dostałyśmy drugą szansę. Dziewczyny, głowy do góry, idzie wiosna, wiosna idzie. I tu bym dała :bic: Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: wiecie cio? ;)) 28.03.03, 22:33 Witajcie!! Uff! jakoś udało mi się połapać i dotarłam.Chyba nie taki diabeł straszny jak go malują-da się tu pożyć.Przecież to my-te same-no może trochę skłocone ale pewnie jakoś się ułożyTam byłam nowa- od kilku miesięcy a tu jestem jedną z pionierek hihi!Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
mamatrojaczkow Re: wiecie cio? ;)) 28.03.03, 23:16 Wiwat Madzia 22! Ni ma co kumbinowac tylko zabirac sie do pisania i to juz! Piszcie, piszcie bo jeszcze mozecie miec trojaczki , a wtedy czasu troche mniej... ! Piszcie, piszcie, bo wykonczona ale zachwycona mama trojaczkow musi cos czytac jak tu wpadnie w tzw krotkim miedzyczasie!!! Usmiecham sie do wszystkich super e-mam baaaardzo szeroko! AgaJot mama trojaczkow: Kuby, Lukasza i Misia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sugar_mama_danielcia Re: wiecie cio? ;)) 29.03.03, 00:01 I mi się zdaje, że tak żle nie będzie. To głównie zresztą zależy od nas samych. Sugar Odpowiedz Link Zgłoś
ekanka Re: wiecie cio? ;)) 09.04.03, 23:13 Cześć! Ja na forum eDziecka byłam bardzo nowiutka i się upierałam, że tu nie będę zaglądać. Ale jesteście jak nałóg, raz człowiek spróbuje i żyć bez nie może. Tam byłam Zosieńka. Odpowiedz Link Zgłoś
magenta_k Re: wiecie cio? ;)) 29.03.03, 00:39 Ja się nie wykłócałam... Nie zarzekałam, że nigdzie na "nowe" nie pójdę... Fakt, bałam się zmian, ale widzę, że jesteśmy te same. Może bardziej niepewne, zdezorientowane, z innymi nickami... Ale ja chcę się ich uczyć od nowa!!! Dlatego witam na nowym edziecku!!!!!!!! Magenta Odpowiedz Link Zgłoś
agab51 Re: wiecie cio? ;)) 29.03.03, 14:44 witam i ja się wreszcie tu zjawiłam. tam (na starym forum) wciąż nowa, raczej czytająca i niezbyt często pisząca - bo modem, i brak pewności siebie, że też mogę doświadczeniem dzielić się, doradzać, a przecież wszyscy znają się, a ja ze wsi i na zloty nie jeżdżę. a tu znów nowa, w dodatku nowy adres, login. pozdrawiam serdecznie, dawniej agab5, aktualnie agab51 Odpowiedz Link Zgłoś
madzia222 Re: wiecie cio? ;)) - do agi 29.03.03, 20:21 Aga, no to teraz pisz jak najwięcej, każda z nas jest tu nowa i razem tworzymy coś czego jeszcze nie było. Tylko od nas zależy jakie będzie to nowe forum. Od ciebie także. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barbamama Re: wiecie cio? ;)) 29.03.03, 19:30 Hmm całkiem sprawnie się tu poruszam. Owszem zmieniła się grafika ale sądziłam że bedzie gorzej z wątkami, podforumami i in. Dzięki adminom za zachowanie mozliwie jak najwięcej z edziecka....(wizualnie), ludzie wrócą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewamet Re: wiecie cio? ;)) 29.03.03, 23:23 Dla mnie stanowczo mało przejrzyście ale to pewnie sprawa przyzwyczajenia.Myślę,że wszędzie można stworzyć fajny klimat.tylko te literki takie malutkie.....Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
delfina3 Re: wiecie cio? ;)) 30.03.03, 16:15 Co wy z tymi literkami ? U mnie na starym eDziecku też były małe. ALe może ja coś po prostu w kompie poprzestawiałam. Czy tutaj będą buźki ? Odpowiedz Link Zgłoś
politea25 Re: wiecie cio? ;)) 01.04.03, 20:22 Oj tak Gosiu, tylko, żeby ludzie nie uciekali, a przybywali... -- Pozdrawiam, Politea Odpowiedz Link Zgłoś
murex Re: wiecie cio? ;)) 02.04.03, 00:04 Cześć dziewczyny. Ja też (edzieckowa bonia)trochę się obawiałam zmian zwłaszcza, że nie miałam czasu śledzić dyskusji o zmianach. Ale jak widać jakoś udała się ta cała przeprowadzka. Wiem, że jednym z wątków, który był poruszany przed przeprowadzką była obawa o logowanie się niepowołanych osób. Czasami rzeczywiście zdażają się tu takie sytuacje. A oto przykład: na podforum rówieśnicy jest post zatytuowany "I co u was dzieciaczki", a podpisany macius.lubicz. Zajżałam do tego postu i stwierdzam, że jego treść nie warta jest strzępienia sobie języka. Stąd moja propozycja, żeby tego typu listy ignorować to może niepowołane osoby się od nas odczepią. murex Odpowiedz Link Zgłoś
aptasz Re: wiecie cio? ;)) 02.04.03, 08:37 a wiecie, że ja to Milly? a wiecie, że mi się podoba to, że nie będzie listów-rzeczek, tylko krótkie i konkretne odpowiedzi? a Gosiu Wiecznie Wietrznie Młoda - wiatr niedobrze działa na twarz, zmarszczki, te sprawy, więc nie zakładam się, trzymaj sobie krem na gorsze dni też jestem zdania, że będą przychodzić Pozdrawia Milly Odpowiedz Link Zgłoś
agusssek Re: wiecie cio? ;)) 02.04.03, 09:53 aptasz napisała: > a wiecie, że ja to Milly? CZEŚĆ MILLY > a wiecie, że mi się podoba to, że nie będzie listów-rzeczek, tylko krótkie i > konkretne odpowiedzi? a dlaczego nie będzie listów-rzeczek??????? wymogi jakieś czy co? nie doczytałam I jeszcze ciut się gubię, nie kumam, nie łapię ale się uczę ) i cieszę się, że pionierką niejako ciut będę ))) Będzie dobrze Pozdrawiam, Agusek Odpowiedz Link Zgłoś
gusiak_mama_kacperka Re: wiecie cio? ;)) 02.04.03, 10:59 > > a wiecie, że mi się podoba to, że nie będzie listów-rzeczek, tylko krótkie > i konkretne odpowiedzi? > a dlaczego nie będzie listów-rzeczek??????? wymogi jakieś czy co? nie > doczytałam ja też nie doczytałam? I własnie wysłałam list-rzekę. I się pojawiła, ładuje i można ją przeczytać na Niemowlętach. Więc nie ma obaw - listy rzeki będą, tym bardziej, że ja mam takie tendencje, że zawsze sie rozpiszę Odpowiedz Link Zgłoś
mygda Re: wiecie cio? ;)) 02.04.03, 12:50 Mysle, ze nie bedzie tak zle. A moze i te ,ktore zdecydowanie sie odciely od "agorowego" dziecka przeprosza sie i tu beda pisaly ...???????? Pozdrawiam Magda ( na eDziecku - magdaka) Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: wiecie cio? ;)) 02.04.03, 13:12 rozrusza się, rozrusza... tylko takie jednostki jak ja, które z przyjemnością zaczytywały się na starym pisząc z rzadka, na początku będą miały mniej do czytania, hehe, mąż i dziecko skorzysta na edziecku też byłam prawie od początku a tu to w ogóle czuję się jak pionier Odpowiedz Link Zgłoś
iwarybka_edziecko Re: wiecie cio? ;)) 02.04.03, 13:25 Ja również już dotarłam do was.Pozdrawiam wszystkich wiosennie.Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
ccleo Re: wiecie cio? ;)) 04.04.03, 17:32 Wlasnie to samo pomyslalam choc na razie bylam tu 3 razy- taki spokoj i malo postow ) zupelnie jak za dawnych czasow -marzec 2001- wtedy znalazlam eDziecko.. ) cleo Odpowiedz Link Zgłoś
olinek_edziecko Re: wiecie cio? ;)) 04.04.03, 17:52 Nie narzekajmy za dużo, to szybciej się przyzwyczaimy )) pozdrawiam olinek Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: wiecie cio? ;)) 08.04.03, 16:49 pożyjemy - zobaczymy wierzę,że będzie ok. narazie latam po tym wirtualnym świecie co by kontaktu z mamuśkami nie stracić pozdrawiam ciepło - lea Odpowiedz Link Zgłoś
nusia29 Re: wiecie cio? ;)) 09.04.03, 11:53 Witam ! Jakos bedzie Musze sie przyzwyczaic do nowego , ale w koncu dwa lata z edzieckiem robi swoje . nusia29 , kiedyc - Jabluszko - mama Marysi i Benusia. Odpowiedz Link Zgłoś