sowa_hu_hu 28.10.06, 00:51 o odebranie poczty jesli kogos pominełam to przepraszam - prosze sie wprosić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysienka44 Re: moje wszystkie forumowe koleżanki proszone są 28.10.06, 00:54 Odebrałam, dzieki, dzięki. Teraz ja czekam na odp. Narka! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: moje wszystkie forumowe koleżanki proszone są 28.10.06, 01:10 a może jakaś definicja forumowej koleżanki? Chociaż pewnie zainteresowane wiedzą, o kogo chodzi )) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Wpraszam sie! No,chyba,ze nie jestem kolezank 28.10.06, 01:18 ty zboku , sprawdź poczte im wiecej zboków tym lepej Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: Wpraszam sie! No,chyba,ze nie jestem kolezank 28.10.06, 01:23 no ja jako zbok się na emamie nie wyjajam, że tak powiem, ale kto wie... A póki co mam pytanie - czy to będzie forum otwarte czy docelowo zamknięte (dbam o reputację )??? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Wpraszam sie! No,chyba,ze nie jestem kolezank 28.10.06, 01:30 na pewno nie ukryte (jak na razie) raczej zamknięte - bo nie chcemy żeby sie jakieś tuki wpisywały ,ale czytać będą mogli wszyscy... alex nie przejmuj sie tak reputacją noooo Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: Wpraszam sie! No,chyba,ze nie jestem kolezank 28.10.06, 01:33 no jakżesz ja mam się nie przejmować. Ja mam misję Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka44 Re: Wpraszam sie! No,chyba,ze nie jestem kolezank 28.10.06, 01:35 a na odp. ile trza czekać? Bo ja chce pisać! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Wpraszam sie! No,chyba,ze nie jestem kolezank 28.10.06, 01:35 łożesz jaką? ps. ja tez mam misje ,zrobic z alex zboka Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: Wpraszam sie! No,chyba,ze nie jestem kolezank 28.10.06, 01:38 a dajżesz spokój, nie musisz. Cicha woda... A misja... Może polsatu? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: Wpraszam sie! No,chyba,ze nie jestem kolezank 28.10.06, 01:38 > A misja... > Może polsatu? a nieee, to paszport był Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Wpraszam sie! No,chyba,ze nie jestem kolezank 28.10.06, 01:40 chyba mam coś z czachą ale nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka44 Re: Sowo! 28.10.06, 01:45 No, wciąż mi wyskakuje żę "zgłaszam chęć udziału", A zglosiłam juz dawno, i odp. też dostałam, a nadal nie mogę pisać. A tak chciałam sobie pozbokować Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Sowo! 28.10.06, 01:46 cholera nie wiem co jest grane be.em sie wpisała... Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka44 Re: Sowo! 28.10.06, 01:49 nio właśnie, a ja ni chu_chu, a raczej hu_hu Idę spać,a jutro jak dowalę skumulowane zboćki, to będzie się działo, oj będzie! To pa, i dzięki. Mam nadzieję że jutro będzie ok. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: Wpraszam sie! No,chyba,ze nie jestem kolezank 28.10.06, 01:47 sowa, o 2 w nocy nie ma obowiązku kumać. Ja sama ledwo wiem, co piszę Paszport polsatu, nie pamiętasz? Daaawno temu, taka giga akcja promocyjna, ludzie w skrzynkach toto dostawali, mieli sprawdzać numerki czy coś i wygrywać, nie ważne. W każdym razie hasło: "paszport polsatu" funkconuje u mnie w domu jako coś głupiego, typu - niby ekskluziw, a badziewie I wyżej misja z paszportem mi się pomerdały, mówię przecież, że późno jest i czwarte piwo... Ojjj, reputacja na łeb idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Wpraszam sie! No,chyba,ze nie jestem kolezank 28.10.06, 01:49 aaaa teraz to kumam o tej porze to do mnie trzeba dużymi literami Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: Wpraszam sie! No,chyba,ze nie jestem kolezank 28.10.06, 01:53 o tej porze to ja w ogóle nie wiem, co tu jeszcze robię Dobrej nocy, chociaż sowy się chyba dopiero rozkręcają )) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Wpraszam sie! No,chyba,ze nie jestem kolezank 28.10.06, 01:54 ale ja lewa jestem ,z próbówki (jezusss jak sie to pisze???) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: Wpraszam sie! No,chyba,ze nie jestem kolezank 28.10.06, 01:57 z probówki? nie ważne! (jak to się pisze?) )) Sowa, odpadam, bo jutro od rana smętarze i inne smętki, a ja kwadratowa wstanę )) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Wpraszam sie! No,chyba,ze nie jestem kolezank 28.10.06, 01:59 no to ja też hu huuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: Wpraszam sie! No,chyba,ze nie jestem kolezank 28.10.06, 02:00 huhuuuuu, kurka, wyłączam ten komputer bo jutro osiwieję. Odświeżam i odświeżam )) Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: Wpraszam sie! No,chyba,ze nie jestem kolezank 29.10.06, 17:37 sowa_hu_hu napisała: > ty zboku , sprawdź poczte > > im wiecej zboków tym lepej > > hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek no fiesz sowa... 29.10.06, 16:00 ofszem, zaproszenie mam, ale drzwi do forum i tak zamkniete...o so chosi? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: no fiesz sowa... 29.10.06, 16:16 mija no przciez ci wysłałam zaproszenie wproś sie co nie to cie przyjme! Ostatnio też była tu jedna pani (a może nawet dwie!!!), co pod zwierzęcymi nikami tropiły pewną ptaszynę-jakieś takie pacynki czy coś ledzeppelin3 Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: no fiesz sowa... 29.10.06, 16:50 sowa_hu_hu napisała: > > mija no przciez ci wysłałam zaproszenie wproś sie co nie to cie przyjme! > > no juszzzzz.... > Ostatnio też była tu jedna pani (a może nawet dwie!!!), co pod zwierzęcymi > nikami tropiły pewną ptaszynę-jakieś takie pacynki czy coś > ledzeppelin3 Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: Sowa :-) 29.10.06, 17:14 Czy ja mogę się przyłączyć?Nie piszę często,ale regularnie Was czytam i czasem coś dopisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: Sowa :-) 29.10.06, 18:24 Sowa, ja nie wiem o co chodzi, ale jestem zboczona, bardzo, bardzo, buachchacha. Odpowiedz Link Zgłoś
endzi11 Re: moje wszystkie forumowe koleżanki proszone są 30.10.06, 13:17 A czy ja jestem koleżanką?? A czy jestem zboczona?? Myśle ze jestem tylko tak publicznie nieraz nie umiem sie przyznac)odwagi brakale moge spróbować! Chcecie sie przekonać??? Więc,moge sie przyłączyc? Odpowiedz Link Zgłoś
scott123 Hej Sówko!!! 30.10.06, 16:08 Hej kochana co u Ciebie słychac ,nawet na gg Cię nie ma!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Hej Sówko!!! 30.10.06, 16:27 hej zmieniłam nr gg wysyłam ci zaproszenie na moje nowe forum mój obecny nr 7642496 Odpowiedz Link Zgłoś
scott123 Re: Hej Sówko!!! 01.11.06, 16:08 Dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Odezwę się do Ciebie na gygy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paulina_83 Re: moje wszystkie forumowe koleżanki proszone są 30.10.06, 17:26 Ja też się wpraszam Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: moje wszystkie forumowe koleżanki proszone są 30.10.06, 17:30 też chcę, bo ciekawość mnie zabije! Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: red ciebie od razu bo cie od zawsze na zielon 30.10.06, 19:45 juz lecę na pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: moje wszystkie forumowe koleżanki proszone są 30.10.06, 18:05 a mnie nikt nie lubi...( na poczcie....kicha.. Odpowiedz Link Zgłoś
ada9611 Re: moje wszystkie forumowe koleżanki proszone są 30.10.06, 18:12 co macie dobrego?tam??ja na poczcie nic nie mam-to tak miedzychodem....ale ja dopiero od niedawna Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu bea 30.10.06, 18:45 nie nudź mi tu masz juz zaproszenie , mam cie na zielono więc to była tylko kwestia czasu żebym cie dziabnęła do nas Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu forum "Matki NIEcnotki" przyjmuje tylko... 30.10.06, 18:48 a raczej w pierwszej kolejności osoby znane moderatorkom oczywiście jesli ktoś bardzo chce prosze napisać do nas coś konkretnego co nas przekona same rozumiecie - szpiedzy są na każdym kroku... Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: forum "Matki NIEcnotki" przyjmuje tylko... 31.10.06, 08:26 tak, jak napisała Sowa. więc prosze się nie obrażać Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Sowo 31.10.06, 11:25 Nie wiem na jaki ja jestem kolor u Ciebie ale chetnie sie czegos naucze Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Sowo 31.10.06, 19:43 Coś mi nie hula...loguje sie i nic.Kaze wpisac komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu do dziewczyn które nie moga sie zalogowac! 31.10.06, 20:23 przyslijcie jeszcze raz zgłoszenie. Kilka lasek tak miało że nie mogły wejśc , nawet i po drugim zgłoszeniu wiec musiscie być cierpliwe , nie wiem co sie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 a gdzie to forum??? 01.11.06, 17:51 bom chciała się wprosić a znależć nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu beata985 :) 01.11.06, 18:30 wysyłam ci zaproszenie Ostatnio też była tu jedna pani (a może nawet dwie!!!), co pod zwierzęcymi nikami tropiły pewną ptaszynę-jakieś takie pacynki czy coś ledzeppelin3 Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: beata985 :) 01.11.06, 19:00 sowa_hu_hu napisała: > > wysyłam ci zaproszenie thank you very much > > > Ostatnio też była tu jedna pani (a może nawet dwie!!!), co pod zwierzęcymi > nikami tropiły pewną ptaszynę-jakieś takie pacynki czy coś > ledzeppelin3 Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: do dziewczyn które nie moga sie zalogowac! 01.11.06, 17:53 ja mam to samo. Z innymi forami czasem trzeba się za pierwszym razem wylogować a potem zalogować jeszcze raz, ale na forum Sowy nie udało się. Odpowiedz Link Zgłoś
ada9611 Re: do dziewczyn które nie moga sie zalogowac! 01.11.06, 18:00 czy mozna sie na wprosic? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu jagienkaa 01.11.06, 18:31 to wyslij jeszcze raz zgłoszenie - kuźwa nie wiem o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: jagienkaa 01.11.06, 19:51 zrobię tak tylko nie wiem czy ja jestem zbyt świętoszkowata dla was)) Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Kochane 01.11.06, 22:59 W opisie pisze, że przyjmujemy tylko znane nam osoby. Bardzo prosze o wyrozumiałość. Ale nie przyjmujemy osób, których nicki nic Nam nie mówią. Odpowiedz Link Zgłoś