Dodaj do ulubionych

Wrrrrrrrrrr

04.11.06, 15:07
Cudny dzionek...
Dzieci się leją od rana, co chwilę rozdzielam każde do innego pokoju - za moment znowu są razem i znowu draka.
Urwali zasłonę - będzie następna draka jak tatuś będzie musiał powiesić - ja nie sięgnę.
Małemu zepsuła się "wyciepa" i wyje za fotelem od 15 minut.
Odkurzane było dzisiaj trzy razy - znowu nakruszyli. Dobrze, że jeszcze ciasta nie znaleźli.
Musze zapalić w piecu, muszę pomyć podłogi, mam ochotę się wyprowadzić i nie podać adresu.
Niech się pozabijają bez mojego udziału.

Obserwuj wątek
    • maseba4 Re: Wrrrrrrrrrr 04.11.06, 15:14
      A mnie wkr mąz. Tez bym sie wyprowadziła i nieodala adresu ale nie oglabym zostawic synka.
    • anatemka Re: Wrrrrrrrrrr 04.11.06, 15:57
      po co będziesz myła podłogi??!!
      żeby za 5 minut były wysyfione? nie ma sensu.
      • andaba Re: Wrrrrrrrrrr 04.11.06, 16:12
        anatemka napisała:

> po co będziesz myła podłogi??!!
        > żeby za 5 minut były wysyfione? nie ma sensu.

Niby racja, ale wychodząc z tego założenia: po co gotować i piec - i tak zeżrą, po co sprzątać - i tak nasyfią.
        Hmm, a może to jakieś wyjście? Ale bym miała labę...
        Do momentu, w którym zaczęliby wszystkiego szukać - od chleba począwszy, na odzieniu skończywszy. Chyba jednak nic z tego.
        • shady27 anatemka 04.11.06, 17:00
          ja tak probowalam, efekt? #@$#@$ na kolkach, syf malaria i mieszkanie wygladajace jak speluna i to raptem po 2 dniach nie sprzatania. Strach pomyslec. co byloby dalej
    • shady27 hehe wiem cos o tym 04.11.06, 16:59
      mnie #$#@ trafia juz od dawna. Mam wrazenie, ze moje zycie to ciagle sprzatanie i wkurzanie sie. Tyle, ze mam ochote sie autentycznie powiesic albo cos. niech to wszsytko szlag trafi
      • andaba • Re: Wrrrrrrrrrr 04.11.06, 17:11
        Jeszcze żaby mi za dobrze nie było strąciłam sobie (sama!) dzbanek z wodą z okna. Babcia narobiła rabanu, że ktoś puka, wyglądnęłam przez okno, bo prościej tak niż przez sień - nie przewidziałam dzbanka. Ale przynajmniej mnie zmobilizował do umycia podłogi - nie dało się inaczej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka