Dodaj do ulubionych

Bolace nogi

IP: *.* 06.05.01, 05:21
Hej! Jestem w czwartym miesiacu ciazy i ostatnio w nocy potwornie bola mnie lydki. Bol jest tak olbrzymi, ze budze sie i nie moge spac. Czy to ma cos wspolnego z ciaza? Czy ktos moze wie co mozna na to poradzic?Pozdrawiam wszystkie mamusie, tatusiow oraz tych co jak my jeszcze czekaja :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Justyna Re: Bolace nogi IP: *.* 06.05.01, 06:49
      Witajsmile Ja również jestem w czwartym miesiącu, ale nie dokuczają mi bolące nogi. Może brakuje Ci magnezu? Podpytaj lekarza i zerknij na swoje badania biochemiczne krwi. Jeśli rzeczywiście tak jest to przyda się MagneB6. Pozdrawiam
    • Gość: Wronka Re: Bolace nogi IP: *.* 06.05.01, 20:38
      Witaj.Ja już jestem w dziewiątym miesiącu i też przez to przechodziłam. Polecam również Magne B6 to na skurcze, które zapewne ci dokuczają. A ponadto trzymaj jak najczęściej nogi w górze i odpoczywaj. Możesz też spróbować Hematoven do smarowania.
    • Gość: Marta, mama Marysi Re: Bolace nogi IP: *.* 07.05.01, 12:55
      Ciążę co prawda mam już za sobą dość dawno, ale bolące nogi nadal pamiętam. Oprócz magnezu oczywiście polecam Ci żel Tantum Verde. Mnie w każdym razie pomógł. Poza tym sypiałam ze złożonym kocem pod stopami, by trochę nogi unieść do góry. Pozdrowienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka