Dodaj do ulubionych

Ubrania ciazowe

IP: *.* 11.06.01, 11:42
Witajcieczy przyszle mamy-Warszawianki tez maja takie problemy jak ja ze znalezieniem sklepow z przyzwoitymi ubraniami ciazowymi? To, co udalo mi sie znalezc w ostatnich dniach wyglada jak habit zakonny i to mocno zgrzebny... czy naprawde nigdzie nie ma porzadnych, takze krotkich, sukieniek? nogi mi nie przytyly i moge kawalek ich pokazac... Czy ktoras z Was zna jakies dobre i godne polecenia adresy takich sklepow?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Ubrania ciazowe IP: *.* 22.06.01, 10:20
      Cześc ,ten temat już wałkowałyśy.Sa 2 sklepy Motherscare w Wawie a i Kappahle sprzedaja linię MotherLine.Te rzeczy nie wygladają jak worki :))PozdrawiamMagda mama Zuzi
    • Gość: guest Re: Ubrania ciazowe IP: *.* 22.06.01, 10:41
      Joanno, ja nie jestem z Warszawy, ale najfajniejszą sukienkę ciążową kupiłam właśnie tam. Ulica Żelazna, sklep indyjski. Pozdrowienia.
    • Gość: guest Re: Ubrania ciazowe IP: *.* 22.06.01, 13:48
      Mam za soba prawie dwie a najlepsze rzeczy kupilam w sklepach z uzywanymi ciuchami. to wprost niewiarygodne jakie swietne rzeczy produkuja dla przyszlych mam w ciazy na zachodzie niestety. a druga wazna rada:nie warto kupowac nowych,drogich"ciazowych", po po 3-4 wyjsciach nie chce sie na nie patrzec, a wisza w szafie jak wyrzut sumienia(mam taka jedna za 120zlotych-sni mi sie do dzis).jezeli jestes z wroclawia- sluze konkretnymi adresami
      • Gość: guest Re: Ubrania ciazowe IP: *.* 23.06.01, 00:13
        Jezeli potrafisz sama szyc, lub masz w poblizu kogos obdarzonego taka umiejetnoscia polecam wykroje z Burdy ,zachecam tez do wejscia na strone www.bloomingmarvelous.co.ukTam mozna zamowic katalog i przynajmniej poogladac sobie,jak slicznie mozna sie ubierac w ciazy: pelny zestaw strojow sportowych, wieczorowych, wizytowych, bielizna, etc.
        • Gość: guest Re: Ubrania ciazowe IP: *.* 23.06.01, 00:14
          korekta do poprzedniego postu:www.bloomingmarvellous.co.uk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka