Dodaj do ulubionych

Termin porodu 13 lipca

IP: *.* 12.07.01, 19:35
Może znajdą się jakieś przyszłe mamy z terminem na jutro,czyli na 13 lipca.Chętnie podzieliłabym się uwagami, dolegliwościami i odczuciami.Przyznam się,że bardzo bym chciała zobaczyć jutro moją małą Żabkę i utulić w ramionach.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Termin porodu 13 lipca IP: *.* 12.07.01, 20:55
      Witaj Ja mam termin na 13 lipca w piątek (ale nam wypadło) i nic nie wskazuje że moje maleństwo chce wychodzić.Jak nie urodzę do jutra to mam się zgłosić do mojej kliniki na KTG i sprawdzić czy wszystko OK.
      • Gość: Anuszka Re: Termin porodu 13 lipca IP: *.* 12.07.01, 22:52
        Życzę powodzenia.
    • Gość: Anuszka Re: Termin porodu 13 lipca IP: *.* 12.07.01, 22:52
      A może być 15 lipca? Jeżeli tak, to właśnie mój przypadek. Chętnie na priv pogadam jak było i jak będzie anwiswroc@box43.pl
    • Gość: guest Re: Termin porodu 13 lipca IP: *.* 13.07.01, 19:03
      hmmm....a 19ty obleci? ,-)Karo
    • Gość: guest Re: Termin porodu 13 lipca IP: *.* 14.07.01, 08:21
      eee...tego...a ja na 20-ty....ale z USG miał być 10-ty, wiec można było utargować i na 13-ty, nie? :hap:Nic się nie dzieje. Chyba będę musiała od nowa poprać ciuszki, bo się zakurzą ;)Jaga
    • Gość: Anuszka Re: Termin porodu 13 lipca IP: *.* 17.07.01, 23:15
      No i jak tam. U mnie minęły trzy dni po i nic....
      • Gość: guest Re: Termin porodu 13 lipca IP: *.* 18.07.01, 19:15
        AAAAAAAA ja mam na dzisiaj czyli 18 lipca i nicsad((((((((( czuje sie swietnie i mam juz dosyc najgorsze jest wstawanie w nocy do toalety lub przekrecanie sie z boku na bokJak sobie pomysle ze moge jeszcze 2 tygodni chodzic z moim dzieckiem w srodku to czuje sie lekko przygnebiona.Dzisiaj przezylam straszny niepokoj bo moj normalnie niesamowicie rozbrykany maluch siedzial przez caly dzien cicho,na nic byly moje zaczepki dopiero teraz jak siedze za komputerem to sie obudzil i protestuje,ma za malo miejsca .No i martwie sie ze upaly wroca jak sobie pomysle o tych dniach 32 stopnie to mi ciarki przechodza.
      • Gość: guest Re: Termin porodu 13 lipca IP: *.* 19.07.01, 12:08
        U ciebie 3 dni a u mnie 6.Idę jutro na kolejne KTG no i może jutro najpóźniej w poniedziałek pójdę do szpitala choc ciągle mam nadzieję że mojej myszce zachce się na ten świat.Pozdrawiam życzę powodzenia
    • Gość: guest Re: Termin porodu 13 lipca IP: *.* 21.07.01, 14:36
      Melduję, że urodziłam!Chłopak, 3550g, 54cm, bardzo grzeczny. Urodził się 15-go o 20:30 i zajęło mu to tylko 2 i pół godziny :hap:Życzę powodzenia wszystkim nadal czekającym!Jaga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka