Dodaj do ulubionych

Cosmo i ...?

15.07.05, 13:23
Jakie gazety czy też magazyny na poziomie jeszcze czytacie?
Obserwuj wątek
    • aga_agusia Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 13:43
      Zeszyty Literackie
      • Gość: pani z biblioteki Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:47
        Aga, nie mów tak brzydko. Chodzi o magazyny "na poziomie", czyli przeznaczone
        dla kretynek odmóżdżonych nie w 100, ale tylko 85%.
        Ale to, co Ty wymieniłaś, to straszny obciach - tam są same literki!
        • aga_agusia Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 13:49
          To ja jeszcze dorzucę "Naj".
          • Gość: pani z biblioteki Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:51
            Mało. I wciąż za mało głupie, żeby zrównoważyć te nieszczęsne "Zeszyty ..."
            • aga_agusia Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 13:53
              Czasami kupuję jeszcze "Tinę" (jak dodają film), w saloniku prasowym
              przeglądam "Życie na gorąco", a jako nastolatka zaczytywałam się w "Bravo".
              • Gość: pani z biblioteki Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:57
                Jak to? To nie jesteś już nastolatką?!
                • aga_agusia Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 14:01
                  Nie
                  • Gość: pani z biblioteki Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:17
                    Czyli to musiał być kit z tym opalaniem na balkonie.
                    Takich młodzieńców, o których pisałaś, stare rury już nie kręcą.
            • Gość: modrooka Re: Cosmo i ...? IP: *.idea.pl 15.07.05, 13:54
              Najmondżejsze pizmo w sifiecie: "Bravo Girl"
        • czerwona_truskawka Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 13:58
          No i weż tu człowieku zadaj konkretne pytanie na tym forum a od razu jakiś
          imbecyl walnie "inteligentny" post...
          • aga_agusia Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 14:01
            To było do mnie?
            • czerwona_truskawka Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 14:04
              Nie! do bibliotekarki
              • aga_agusia Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 14:07
                Aaa... A z tymi "Zeszytami" żartowałam. Czytuję "Claudię", "Glamour"
                i "Olivię". Kiedyś jeden mój facet czytywał te "Zeszyty", raz zajrzałm i mi
                starczyło. Nie dla mnie.
                • czerwona_truskawka Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 14:20
                  aga dzięki za wypowiedz, widzę że jeszcze zdażają się normalni ludzie
                  • Gość: ytirt Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:24
                    czytyłam shape ale zrezygnowałam tak samo jak z cosmo, teraz nie czytam już nic,
                    z shape zrezygnowałam bo sie już powtarzały ćwiczenia i informacje a z cosmo bo
                    już zaczął mi przeszkadzać ten natłok seksu w tym piśmie
                  • Gość: pani z biblioteki Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:25
                    W twoim świecie może się zdaŻają.
                    Za to w świecie normalnych ludzi zdaRZają.

Ot, taki szczegół. Nic wielkiego. Tylko trochę słomy z butów wylazło.

• aga_agusia Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 14:29
                      Ludzie, darujcie sobie poprawianie innych na każdym kroku, to wkurzające!
                      • Gość: pani z biblioteki Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:33
                        A co, słoma w butach to "tręd" lansowany przez magazyny "na poziomie"?
                  • Gość: valpurgius Re: Cosmo i ...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:06
                    Ale z tym Cosmo, ze jest na poziomie, to niezly zart ;)
                • Gość: pani z biblioteki Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:22
                  Tego, że żartowałaś, akurat nie musiałaś wyjaśniać. To widać.
                  I tego, że to były facet, też nie.
                  Aha, na śmierć zapomniałam - autorka jest przecież równie "wykształcona" jak
                  awgee. To co innego. Takiej trzeba łopatą wyłożyć.
                  • czerwona_truskawka Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 14:32
                    daj sobie spokój nieszczęśliwa kobieto
                    • Gość: pani z biblioteki Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:34
                      Właaśnie tak, słoma.
      • Gość: aneczka1984 Re: Cosmo i ...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:40
        URODA , GLAMOUR , SAMO ZDROWIE

:)
    • Gość: Zofia76 Re: Cosmo i ...? IP: *.tvgawex.pl 15.07.05, 15:00
      A co to jest Cosmo?
    • modrooka Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 15:07
      Przeczytawszy pytanie autorki byłam przekonana, że jest ono przewrotne, ale
      zagłebiając się w dalsze jej wypowiedzi, mam już pewne wątpliwości, że tak
      jest. Powiedzcie mi (bo może to ja jestem głupia)czy autorka uważa Cosmo za
      pismo na poziomie (i o jaki tu poziom chodzi) a Zeszyty literackie za tandetę?
      A może nie chwytam dowcipu. Proszę pomóżcie. Bo spać nie będę mogła.

• Gość: pani z biblioteki Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:10
        Też początkowo nie mogłam uwierzyć.
        Ale w międzyczasie okazało się jeszcze, że nie tylko autorka...
        • czerwona_truskawka Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 15:24
          No dobra to był populizm tu się przyznam. Pomyliłam sie myśląc że skoro to jest
          forum Cosmo to że wszyscy je czytają, dlatego dodałam to "na poziomie", a tak
          naprawde to po prostu chodzi mi o jakąś alternatywe. Zasugerujecie coś czy
          nadal będziecie mi jeździc???
          • modrooka Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 15:31
            Zasugerować nie potrafię bo nie znam, ale chętnie sobie po Tobie pojeżdżę.
            • Gość: pani z biblioteki Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:33
              Na nią szkoda nawet dużego "T", to niepospolity tępak.
              • modrooka Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 15:40
                Ale koleżanka aga_agusia też nie lepsza. Dobrze, że miała chłopaka czytającego
                Zeszyty. Przynajmniej dowiedziała się, że to nie są takie "książeczki" z samymi
                linijkami do zapełnienia ich literkami, na lekcji języka polskiego ;)
              • czerwona_truskawka Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 15:40
                Ciesz się że ty jesteś taka rozgarnięta, bo kulturą osobistą i wychowaniem to
                ty nie grzeszysz. Po prostu jestes "chamicą" i nie umiesz sie zachować.
                • Gość: jedna Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:40
                  na poczatku sama sie nabralam ze cosmo jest na "poziomie" dobre jestescie
                  laseczki:)ale juz skonczcie z tymi wrzutami co?mądre z Was dziewczynki a
                  znizacie sie do poziomu niektorych czytających to pismo na"poziomie"i po co!
    • Gość: crystal Re: Cosmo i ...? IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 15.07.05, 16:12
      Cosmo kupuję już tylko z przyzwyczajenia (ot, choćby dzisiaj kupiłam nowy
      numer), natomiast regularnie czytuję "Twój styl". Czasem zdarza mi się sięgnąć
      po "Marie Claire", "Urodę", "Elle" bądź "Pani".
    • Gość: !....! !!!!!!!! IP: *.exec.lublin.pl / 212.182.117.* 16.07.05, 20:50
      Cosmopolitan zdecydowanie nie jest gazetą na poziomie (to moje zdanie!). Na poziome są gazety typu Twój Styl lub Elle...gdzie nie czytasz w kółko o seksie itp itd (jak rozpalić faceta, jak mieć 1500 orgazmów jednej nocy, co zrobić żeby mnie kochał do końca życia-litości Bravo Girl dla dorosłych) ale czytasz ciekawe porady, felietony i reportaże. Pozdrawiam
      • Gość: lidka Re: !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:21
        Elle? Toż to obrazki z podpisami, nic więcej!
    • Gość: adam Re: Cosmo i ...? IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 16.07.05, 21:11
      cosmo nie jest absolutnie magazynam na poziomie...jest to taki kobiecy ckm i
      tyle.jesli noeodpowoednie osoby go czytaja moga stac sie...dosc
      rozwiazle...zreszta jak czasem przegladam te gazete u mojej dziewczyny to sam
      jej sie dziwie.przecie ztam pisza listy prawie same puszczalskie delikatnie
      mowiac...
    • Gość: Aneta Re: Cosmo i ...? IP: *.eia.pl 16.07.05, 21:54
      Zgadzam sie z przedmówcami. Cosmo to najbardziej prostacka gazeta na polskim
      rynku zaraz po Bravo Girl.Jedyny temat jaki w nim poruszaja to seks, orgazmy i
      nic wiecej.Ile mozna w kólko o tym czytac??!! Czy im sie nie nudzi pisac tak
      głupkowate artykuły typu: jak rozpalic go do czerwonosci albo co zrobic zeby
      facet przezyl nieziemski orgazm itp itd? Jednym słowem Cosmo bardzo sie popsuło
      i nigdy wiecej go nie kupie!
      • Gość: Anitchen Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:59
        Uwazam ze Cosmo może prawdziwą kobietę wiele nauczyć. I nie piszą tu TYLKO o
        seksie, piszą tu o sprawach kariery zawodowej, o zdrowiu, o przyjaźni,
        miłości... Czytuje jeszcze Glamour, Avanti, czasem Vivę
        • Gość: modrooka Re: Cosmo i ...? IP: *.idea.pl 16.07.05, 22:52
          A co jest w Avanti do czytania?
        • Gość: adam Re: Cosmo i ...? IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 17.07.05, 09:20
          .........a tak faktycznie pisza o sprawach zawodowych.mas zracje!kieds czytalem
          bardzo ciekawa rzecz:jak jedna kobieta cieeeezko pracowala na kanapie u swojego
          szefa!jesli tak wygladaja sprawy awodowe to ja dziekuje.przeciez tych wszystoch
          rzeczy ucz ateraz w liceach,wiem bo mam siore w liceum.maja wos i
          przedsiebiorczosc,maja elementy bankowosci,umieja w miare dobrze poslugiwac sie
          na rynku gieldowym,przynajmniej eoretycznie,sa w miare obeznani w sprawach
          ekonomicznych i politycznych.18latki a wy do takich bzdurek jak cv czy inne
          pierdoly np jak dostac awans potrzebujecie damskiego ckmu?myslalem z ekobiety s
          amadrzejsze...przecie ztakie rzeczy dzieci wiedza ze szkoly a wy w wiekszoscvi
          po studiach potrzebuejcie dfo takich rzeczy magazynu dl akobiet w ktorym prawie
          na kazdej stronei jest slowo sex?jakie uczelnie wypuszczaja takich
          absolwentow????!!!!
    • Gość: Renia Re: Cosmo i ...? IP: *.eia.pl 17.07.05, 08:56
      lubie Glamour i Elle.
      • Gość: ja Re: Cosmo i ...? IP: 217.153.84.* 17.07.05, 13:40
        a ja czytam i cosmo i zeszyty l. i co???? interesuje sie literatura, historia i
        czytam tez cosmo i coo???
        • aryjeczka Re: Cosmo i ...? 17.07.05, 16:11
          i nic
    • Gość: K. Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 13:51
      Charaktery
    • Gość: amelka Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 16:23
      to Cosmo jest na poziomie???<wow>
    • elamodela Re: Cosmo i ...? 22.07.05, 21:36
      A przepraszam bardzo jeśli nawet nie jest na poziomie to co, nie można sobie
      poczytać??? Wiadomo, że nie wszystko w życiu trzeba brać na serio. Poza tym
      mnie denerwują ludzie, którzy oczekują ode mnie żebym zawsze była wystarczająco
      na poziomie i wystarczająco z klasą. Klasę się ma albo nie i chyba nie trzeba
      jej na każdym kroku udowadniać.. Tak, czytam Cosmopolitan i dobrze mi z tym. A
      poza tym: od kiedy to na forum COSMOPOLITANA, specjalistki od seksu analnego i
      gorące zwolenniczki związków z żonatymi facetami (bo o tym tu głównie się
      dyskutuje:)) uważają, że czytanie o seksie i orgazmach jest tylko dla
      puszczalskich i w ogóle dno??? Haalo, HIPOKRYZJA:)
    • Gość: biedronka Re: Cosmo i ...? IP: *.tvkdiana.net.pl 23.07.05, 01:03
      samo zdrowie i marie claire najczęsciej.
    • bibi.mal Re: Cosmo i ...? 23.07.05, 15:34
      Cosmo
      Glamour
      Auto moto i inne motoryzacyjne (zależy, w którym z miesięczników akurat jest
      coś, co mnie zainteresuje) ;)
      Newsweek - czaaasem
      Focus - od bardzo niedawna, ale strasznie interesujący jest!
    • Gość: Ula Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:19
      Ja czytam tylko cosmo:-)
      • Gość: e17 Re: Cosmo i ...? IP: *.nwn.pl / 80.48.9.* 23.07.05, 20:30
        ja tam sobie cosmo poczytam, a raczej przejrze, ale od kogos, bo nie kupuje. ale
        to wszystko tak z przymruzeniem oka
    • Gość: . Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 13:59
      twist :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka