czerwona_truskawka 15.07.05, 13:23 Jakie gazety czy też magazyny na poziomie jeszcze czytacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pani z biblioteki Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:47 Aga, nie mów tak brzydko. Chodzi o magazyny "na poziomie", czyli przeznaczone dla kretynek odmóżdżonych nie w 100, ale tylko 85%. Ale to, co Ty wymieniłaś, to straszny obciach - tam są same literki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani z biblioteki Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:51 Mało. I wciąż za mało głupie, żeby zrównoważyć te nieszczęsne "Zeszyty ..." Odpowiedz Link Zgłoś
aga_agusia Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 13:53 Czasami kupuję jeszcze "Tinę" (jak dodają film), w saloniku prasowym przeglądam "Życie na gorąco", a jako nastolatka zaczytywałam się w "Bravo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani z biblioteki Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:57 Jak to? To nie jesteś już nastolatką?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani z biblioteki Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:17 Czyli to musiał być kit z tym opalaniem na balkonie. Takich młodzieńców, o których pisałaś, stare rury już nie kręcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modrooka Re: Cosmo i ...? IP: *.idea.pl 15.07.05, 13:54 Najmondżejsze pizmo w sifiecie: "Bravo Girl" Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona_truskawka Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 13:58 No i weż tu człowieku zadaj konkretne pytanie na tym forum a od razu jakiś imbecyl walnie "inteligentny" post... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_agusia Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 14:07 Aaa... A z tymi "Zeszytami" żartowałam. Czytuję "Claudię", "Glamour" i "Olivię". Kiedyś jeden mój facet czytywał te "Zeszyty", raz zajrzałm i mi starczyło. Nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona_truskawka Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 14:20 aga dzięki za wypowiedz, widzę że jeszcze zdażają się normalni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ytirt Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:24 czytyłam shape ale zrezygnowałam tak samo jak z cosmo, teraz nie czytam już nic, z shape zrezygnowałam bo sie już powtarzały ćwiczenia i informacje a z cosmo bo już zaczął mi przeszkadzać ten natłok seksu w tym piśmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani z biblioteki Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:25 W twoim świecie może się zdaŻają. Za to w świecie normalnych ludzi zdaRZają. Ot, taki szczegół. Nic wielkiego. Tylko trochę słomy z butów wylazło. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_agusia Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 14:29 Ludzie, darujcie sobie poprawianie innych na każdym kroku, to wkurzające! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani z biblioteki Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:33 A co, słoma w butach to "tręd" lansowany przez magazyny "na poziomie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valpurgius Re: Cosmo i ...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:06 Ale z tym Cosmo, ze jest na poziomie, to niezly zart ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani z biblioteki Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:22 Tego, że żartowałaś, akurat nie musiałaś wyjaśniać. To widać. I tego, że to były facet, też nie. Aha, na śmierć zapomniałam - autorka jest przecież równie "wykształcona" jak awgee. To co innego. Takiej trzeba łopatą wyłożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona_truskawka Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 14:32 daj sobie spokój nieszczęśliwa kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani z biblioteki Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:34 Właaśnie tak, słoma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka1984 Re: Cosmo i ...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:40 URODA , GLAMOUR , SAMO ZDROWIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia76 Re: Cosmo i ...? IP: *.tvgawex.pl 15.07.05, 15:00 A co to jest Cosmo? Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 15:07 Przeczytawszy pytanie autorki byłam przekonana, że jest ono przewrotne, ale zagłebiając się w dalsze jej wypowiedzi, mam już pewne wątpliwości, że tak jest. Powiedzcie mi (bo może to ja jestem głupia)czy autorka uważa Cosmo za pismo na poziomie (i o jaki tu poziom chodzi) a Zeszyty literackie za tandetę? A może nie chwytam dowcipu. Proszę pomóżcie. Bo spać nie będę mogła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani z biblioteki Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:10 Też początkowo nie mogłam uwierzyć. Ale w międzyczasie okazało się jeszcze, że nie tylko autorka... Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona_truskawka Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 15:24 No dobra to był populizm tu się przyznam. Pomyliłam sie myśląc że skoro to jest forum Cosmo to że wszyscy je czytają, dlatego dodałam to "na poziomie", a tak naprawde to po prostu chodzi mi o jakąś alternatywe. Zasugerujecie coś czy nadal będziecie mi jeździc??? Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 15:31 Zasugerować nie potrafię bo nie znam, ale chętnie sobie po Tobie pojeżdżę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani z biblioteki Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:33 Na nią szkoda nawet dużego "T", to niepospolity tępak. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 15:40 Ale koleżanka aga_agusia też nie lepsza. Dobrze, że miała chłopaka czytającego Zeszyty. Przynajmniej dowiedziała się, że to nie są takie "książeczki" z samymi linijkami do zapełnienia ich literkami, na lekcji języka polskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona_truskawka Re: Cosmo i ...? 15.07.05, 15:40 Ciesz się że ty jesteś taka rozgarnięta, bo kulturą osobistą i wychowaniem to ty nie grzeszysz. Po prostu jestes "chamicą" i nie umiesz sie zachować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:40 na poczatku sama sie nabralam ze cosmo jest na "poziomie" dobre jestescie laseczki:)ale juz skonczcie z tymi wrzutami co?mądre z Was dziewczynki a znizacie sie do poziomu niektorych czytających to pismo na"poziomie"i po co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crystal Re: Cosmo i ...? IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 15.07.05, 16:12 Cosmo kupuję już tylko z przyzwyczajenia (ot, choćby dzisiaj kupiłam nowy numer), natomiast regularnie czytuję "Twój styl". Czasem zdarza mi się sięgnąć po "Marie Claire", "Urodę", "Elle" bądź "Pani". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !....! !!!!!!!! IP: *.exec.lublin.pl / 212.182.117.* 16.07.05, 20:50 Cosmopolitan zdecydowanie nie jest gazetą na poziomie (to moje zdanie!). Na poziome są gazety typu Twój Styl lub Elle...gdzie nie czytasz w kółko o seksie itp itd (jak rozpalić faceta, jak mieć 1500 orgazmów jednej nocy, co zrobić żeby mnie kochał do końca życia-litości Bravo Girl dla dorosłych) ale czytasz ciekawe porady, felietony i reportaże. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:21 Elle? Toż to obrazki z podpisami, nic więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Cosmo i ...? IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 16.07.05, 21:11 cosmo nie jest absolutnie magazynam na poziomie...jest to taki kobiecy ckm i tyle.jesli noeodpowoednie osoby go czytaja moga stac sie...dosc rozwiazle...zreszta jak czasem przegladam te gazete u mojej dziewczyny to sam jej sie dziwie.przecie ztam pisza listy prawie same puszczalskie delikatnie mowiac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Cosmo i ...? IP: *.eia.pl 16.07.05, 21:54 Zgadzam sie z przedmówcami. Cosmo to najbardziej prostacka gazeta na polskim rynku zaraz po Bravo Girl.Jedyny temat jaki w nim poruszaja to seks, orgazmy i nic wiecej.Ile mozna w kólko o tym czytac??!! Czy im sie nie nudzi pisac tak głupkowate artykuły typu: jak rozpalic go do czerwonosci albo co zrobic zeby facet przezyl nieziemski orgazm itp itd? Jednym słowem Cosmo bardzo sie popsuło i nigdy wiecej go nie kupie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anitchen Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:59 Uwazam ze Cosmo może prawdziwą kobietę wiele nauczyć. I nie piszą tu TYLKO o seksie, piszą tu o sprawach kariery zawodowej, o zdrowiu, o przyjaźni, miłości... Czytuje jeszcze Glamour, Avanti, czasem Vivę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modrooka Re: Cosmo i ...? IP: *.idea.pl 16.07.05, 22:52 A co jest w Avanti do czytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Cosmo i ...? IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 17.07.05, 09:20 .........a tak faktycznie pisza o sprawach zawodowych.mas zracje!kieds czytalem bardzo ciekawa rzecz:jak jedna kobieta cieeeezko pracowala na kanapie u swojego szefa!jesli tak wygladaja sprawy awodowe to ja dziekuje.przeciez tych wszystoch rzeczy ucz ateraz w liceach,wiem bo mam siore w liceum.maja wos i przedsiebiorczosc,maja elementy bankowosci,umieja w miare dobrze poslugiwac sie na rynku gieldowym,przynajmniej eoretycznie,sa w miare obeznani w sprawach ekonomicznych i politycznych.18latki a wy do takich bzdurek jak cv czy inne pierdoly np jak dostac awans potrzebujecie damskiego ckmu?myslalem z ekobiety s amadrzejsze...przecie ztakie rzeczy dzieci wiedza ze szkoly a wy w wiekszoscvi po studiach potrzebuejcie dfo takich rzeczy magazynu dl akobiet w ktorym prawie na kazdej stronei jest slowo sex?jakie uczelnie wypuszczaja takich absolwentow????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Cosmo i ...? IP: 217.153.84.* 17.07.05, 13:40 a ja czytam i cosmo i zeszyty l. i co???? interesuje sie literatura, historia i czytam tez cosmo i coo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 13:51 Charaktery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 16:23 to Cosmo jest na poziomie???<wow> Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: Cosmo i ...? 22.07.05, 21:36 A przepraszam bardzo jeśli nawet nie jest na poziomie to co, nie można sobie poczytać??? Wiadomo, że nie wszystko w życiu trzeba brać na serio. Poza tym mnie denerwują ludzie, którzy oczekują ode mnie żebym zawsze była wystarczająco na poziomie i wystarczająco z klasą. Klasę się ma albo nie i chyba nie trzeba jej na każdym kroku udowadniać.. Tak, czytam Cosmopolitan i dobrze mi z tym. A poza tym: od kiedy to na forum COSMOPOLITANA, specjalistki od seksu analnego i gorące zwolenniczki związków z żonatymi facetami (bo o tym tu głównie się dyskutuje:)) uważają, że czytanie o seksie i orgazmach jest tylko dla puszczalskich i w ogóle dno??? Haalo, HIPOKRYZJA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: Cosmo i ...? IP: *.tvkdiana.net.pl 23.07.05, 01:03 samo zdrowie i marie claire najczęsciej. Odpowiedz Link Zgłoś
bibi.mal Re: Cosmo i ...? 23.07.05, 15:34 Cosmo Glamour Auto moto i inne motoryzacyjne (zależy, w którym z miesięczników akurat jest coś, co mnie zainteresuje) ;) Newsweek - czaaasem Focus - od bardzo niedawna, ale strasznie interesujący jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Cosmo i ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:19 Ja czytam tylko cosmo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e17 Re: Cosmo i ...? IP: *.nwn.pl / 80.48.9.* 23.07.05, 20:30 ja tam sobie cosmo poczytam, a raczej przejrze, ale od kogos, bo nie kupuje. ale to wszystko tak z przymruzeniem oka Odpowiedz Link Zgłoś