Dodaj do ulubionych

Rozwodnicy odezwijcie się

IP: *.* 13.08.01, 11:59
Szukam informacji dla mojej przyjaciółki która jest już w okolicach podjęcia decyzji o rozwodzie - chodzi o procedurę, dobrego (i taniego) prawnika, prawa ojca do dzieci przed i po rozwodzie, ograniczenie praw rodzicielskich ojcu dzieci i inne tego typu info. Bardzo będę wdzięczna za pomoc, dziewczyna jest w podbramkowej sytuacji. I nie życzę nikomu żeby coś wiezdiał na ten temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Rozwodnicy odezwijcie się IP: *.* 13.08.01, 13:19
      Hm. Jednak bez opisania sprawy trudno pewnie będzie odpowiedzieć tak abyć była zadowolona. Rozwodzili się swego czasu moi znajomi. Wiem, że wiele ułatwiło im np. zgodne oświadczenie, że chcą się rozstać, skłamali, że nie żyją ze soba od dawna itp. Sąd z tego co się zorientowałem stara się zawsze aby małżonkowie się nie rozwodzili, co wydłuża sprawę.
    • Gość: guest Re: Rozwodnicy odezwijcie się IP: *.* 16.08.01, 12:12
      to zależy od sądu. u nas to niestety poszło bardzo gładko - zanim się ocknęłam już było za późno na jakąkolwiek reakcję.jeśli nie ma orzekania o winie i orzeczenie małzonków jest zgodne, to idzie dość szybko. jak chcecie wiedziec wiecej, to napiszcie na priv.j.Inka napisała/ł:> Szukam informacji dla mojej przyjaciółki która jest już w okolicach podjęcia decyzji o rozwodzie - chodzi o procedurę, dobrego (i taniego) prawnika, prawa ojca do dzieci przed i po rozwodzie, ograniczenie praw rodzicielskich ojcu dzieci i inne tego typu info. Bardzo będę wdzięczna za pomoc, dziewczyna jest w podbramkowej sytuacji. I nie życzę nikomu żeby coś wiezdiał na ten temat.
      • Gość: guest Re: Rozwodnicy odezwijcie się IP: *.* 19.08.01, 21:33
        Joanno Moniko bardzo proszę o kontakt lub podanie twojego emaila bo na ten podany moja poczta nie mogła wysłać nic i zwróciła mi mojego maila. Mój tel. kom. 0-602-28-29-70Inka
        • Gość: guest Re: Rozwodnicy odezwijcie się IP: *.* 21.08.01, 19:24
          bede dzwonic, a poza tym podaje prawidlowy adres, bo oczywiscie sie pomylilam:joanna3@wa.onet.pllitery mi sie pomieszaly.j.Inka napisała/ł:> Joanno Moniko bardzo proszę o kontakt lub podanie twojego emaila bo na ten podany moja poczta nie mogła wysłać nic i zwróciła mi mojego maila. Mój tel. kom. 0-602-28-29-70> Inka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka