Dodaj do ulubionych

Wróciłam!!!!!!!!!!!!!

IP: *.* 03.09.01, 08:00
Wróciłam z urlopu!!!!!!!!Nic by w tym nie było radosnego, gdyby nie fakt, że wreszcie znów moge się z Wami spotkać!Było super. Bylismy na Węgrzech i zakochałam się w tym kraju. Polecam, bo niedrogo, blisko (od nas 500 km)i mozna odpocząć za wszystkie czasy jesli ktoś lubi pływac i moczyc sie do upadłego - ja uwielbiam. Byliśmy w Mezokovesd (jakoś podobnie sie pisze, ale chyba nie tak), w Miszkolc-Tapolca, Bogaczu i Egerze.aha, jesli ktos lubi chodzic po górach, to sa Bukowe, ja dostałam choroby lokomocyjnej po zjeździe 50 km serpentynami (mąż jechał na skróty, wiadomo - dalej ale ciekawiej. Jeszcze nie zdążyłam zobaczyć, co się tu działo(na forum)od kiedy mnie nie było. Jeszcze raz witam Was serdecznie, tęskniłam za Wami.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Wróciłam!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 03.09.01, 08:03
      Czy mnie jeszcze pamiętasz...Witam Cię, Urszulooooooooo!!!!!!OJ, duzo się działo, jak zwykle.. edyta-ebe
    • Gość: tyska2 Re: Wróciłam!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 03.09.01, 08:07
      No!!! Wreszcie się zjawiłaś:-) Jak tam brokuły? Bardzo ucierpiał podczas Twojego urlopusmile?Wpadnij na czata ok. południa.Papatki :hello:Tyska
    • Gość: guest Re: Wróciłam!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 03.09.01, 08:34
      Oj ,stęskniłyśmy się, nawet było poszukiwanie Ciebie po sieci. :hello:
      • Gość: usia Re: Wróciłam!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 03.09.01, 08:36
        Wzruszyłam się do łez. Kto mnie szukał i w jakim celu?Ja tez za Wami tęskniłam....
        • Gość: guest Re: Wróciłam!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 03.09.01, 08:45
          Ja na przykład. Zastanawiałam się czemu tak długo cię nie było. Nawet w piątek w Ebe rozmawiałyśmy o Twoim dłuuugim urlopie.
    • Gość: AnetaDr Re: Wróciłam!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 03.09.01, 09:06
      Witaj Urszulko! Ja też się cieszę, że wróciłaś. Do zobaczenia na chacie.PozdrawiamAneta
    • Gość: guest Re: Wróciłam!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 03.09.01, 09:11
      Hurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaa !!!!!
      • Gość: usia Re: Wróciłam!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 04.09.01, 09:45
        Cześć Atuś!Chciałam napisać na priva, ale oczywiście coś mi siadło w tym sprzęcie. Napisz koniecznie co u Ciebie nowego.A tak na marginesie, to dreczy mnie jedno pytanie. Czy z powodu Twojej wiary rzeczywiście nie zgodziłabyś sie na transfuzję czy inny przeszczep u dziecka? Odpowiedz mi na priva jesli wolisz. Acha, chyba jednak pojadę do tej Krynicy!!!!!!!
        • Gość: guest Re: Wróciłam!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 04.09.01, 14:36
          Ula, napisałam Ci na priva z adresem mojej nowej skrzynki.A do Krynicy koniecznie jedź, tylko potem szybciutko wracaj.PaATA
          • Gość: usia Re: Wróciłam!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 05.09.01, 07:27
            AQtka, kiedy pisałaś na priva? Bo jak wczoraj albo dziś, to nic nie mam!Kurka!
            • Gość: guest Re: Wróciłam!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 05.09.01, 09:30
              Uluś, pisałam wczoraj, no to chyba poszło w piguły. Napisze jeszcze raz. Daj znać, jeśli nie dojdzie.
              • Gość: usia Re: Wróciłam!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 05.09.01, 11:06
                Nic nie dostałam. Cholercia.
    • Gość: guest Re: Wróciłam!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 03.09.01, 10:23
      Witaj Urszulko!Ja też byłam w Mesokovesd /na campingu z basenem, nie w miasteczku/ i polecam innym mamom to miejsce. No i Miskolc-Tapolca :D . Też się cieszę z Twojego powrotu, brakowało nam Twojego poczucia humoru :) .Pozdrawiam :hello:
    • Gość: usia Re: Wróciłam!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 03.09.01, 10:32
      Kochane, czuje sie dopieszczona i dowartościowana. Właśnie przed chwilą mój ukochany mąż zadzwonił z cudna wieścią, że chyba uda man sie wyjazd do Krynicy na tzw. krzywy ryj aż na 5 dni, w przyszłym tygodniu!Ale to na razie jest palcem na wodzie pisane, choć byłoby super. Tylko znów musiałabym się z Wami rozstać...
    • Gość: guest Re: Wróciłam!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 04.09.01, 16:30
      Hej Urszulko,koniecznie jedzcie do Krynicy,jest cudowna,bylam tam kiedys i milo wspominam.Nami sie nie przejmuj,gdyz z internetu nie uciekamy,a lato...no wlasnie powoli sie konczy.Ciesze sie,ze jestescie zadowoleni z wyprawy na Wegry,a jak tam dzieciaczek - tez zadowolony?Nasz Mateuszek uwielbial pluskac sie w cieplych basenach,nie mozna go bylo wyciagnac z wody.Oj, pojechalabym chociazby dzisiaj na Wegry!!!Fajnie,ze zagladneliscie do Miskolc-Tapolca,a groty zwiedziliscie?Umieram z ciekawosci?!Napisz cos wiecej,a moze jakas fotke z wakacji podeslesz!pozdrawienia zza oceanu, malgosia z mateuszkiem.
      • Gość: usia Re: Wróciłam!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 05.09.01, 07:26
        Małgosiu, zwiedziliśmy, Małą musiałam stamtąd wołem wyciągać, bo chciała do końca świata skakać z murku do ciepłej wody. A tak w ogóle to rewelacja. Strasznie spodobał mi sie ten kraj. Aż nieprzyzwoite, że ludzie tyle zrobili, żeby sobie dogodzić i byczyć sie do upadłego.A park w Misckolc-Tapolca-rewelacja.Ale bardziej podobały mi sie baseny w Mezokovesd, bo był tam olimpijski z prawdziwego zdarzenia i mogłam do woli pływać, a potem moczyc sie w termalnym z wodą 38 stopni....I zakwasów dzieki temu nie miałam..Łza się w oku kręci.W tej chwili pojechałabym z powrotem.Pozdrawiam serdecznie. Acha, zdjecia wyszły takie sobie, film lepszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka