Dodaj do ulubionych

Obroniłam się ............. uffff

IP: *.* 31.10.01, 07:24
Obroniłam sie na tego licencjatai jestem lekka jak mgiełka. Dostałam maskymalną ilość punktów za pracę (pójdzie do audytu, czy czegoś tam) i prawie max za obronę. Teraz magister mi zostaje. Pani pormotor mnie ściskała i na forum gratulowała, że z malutkim dzieckiem i pracując i takie tam osiagnęłam taki sukces. Że wszystkim innym łatwiej, bo mają tylko szkołę, a ja wszystko i jeszcze napisałam taką profesjonalną pracę. Matka Polka, no nie.Ale takie jesteśmy my wszystkie mamy zapracowane i wszystko naraz. Pozdrawiam serdecznie, dzięki za wsparcieKasia
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Obroniłam się ............. uffff IP: *.* 31.10.01, 07:38
      Kasiu Gratulacje!!! :bounce: :bounce:Ciesze sie razem z Toba i bardzo, bardzo Ci gratuluje.Masz powod do domy. Trzymaj sie i do napisania na forum.:hello:Suzann
    • Gość: guest Re: Obroniłam się ............. uffff IP: *.* 31.10.01, 07:55
      Gratulacje, gratulacje, gratulacje ... Matko Polko ...No teraz to już z górki i mgr w kieszeni. Tak trzymaj.
    • Gość: guest Re: Obroniłam się ............. uffff IP: *.* 31.10.01, 08:26
      Serdeczne gratulacje !!!! :hap: :hap: :hap:Zycze takich samych wynikow przy obronie pracy magisterskiej. :) Aldona
    • Gość: guest Re: Obroniłam się ............. uffff IP: *.* 31.10.01, 09:49
      G R A T U L A C J E !!!!!!!!! Hurra! matki polki wszystko potrafią... a z czego ten licencjat? - bardzo serdeczne pozdrowienia ! maria Mama Oli
      • Gość: guest Re: Obroniłam się ............. uffff IP: *.* 31.10.01, 10:41
        Licencjat z Zarządzania i Marketingu. Plus dyplom licencjata brytyjskiego czyli tzw. BBA - Business Bachelor Administration. To mnie kosztowało aż 3 poziomy angielskiego plus business english - ekonomia itd.
    • Gość: guest Re: Obroniłam się ............. uffff IP: *.* 31.10.01, 10:10
      Gratulacje ! Jestem pełna podziwu dla studiujących mam. Moja kuzynka urodziła synka jako nastolatka. Teraz jest nauczycielką angielskiego w liceum. Studiowała zaocznie. Wydaje mi się, że przeciwności hartują nas. Kruszynka
    • Gość: guest Re: Obroniłam się ............. uffff IP: *.* 31.10.01, 23:22
      Kasiu Gratulacje!!!!!A tak się martwiłaś,mówiłam ,ze dasz sobie radę.Cieszę się razem z Tobą.Całuski dla Maciusia.Pozdrawiam Dorota z Poznania
    • Gość: guest Re: Obroniłam się ............. uffff IP: *.* 01.11.01, 23:53
      hej gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ciesze sie calym sercem za ciebie.rob tak dalej a daleko zajdziesz.wierze ze twoje dzieciatko jest dumne z mamusi.pozdrowionka bea2
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka