Gość: guest IP: *.* 13.11.01, 21:35 Drogie eMamy, pomóżcie. Właśnie siedzi obok mnie moja siostra i prosi o napisanie takiego podania, a ja nie wiem co napisać. Nigdy nie pisałam tego typu podań.PozdrawiamIza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Podanie o separację IP: *.* 13.11.01, 23:44 w sądach są dyżury adwokatów - separacja to nowość i najlepiej zapytać; choc myslę, że po prostu nalezy wszystko opisać: kto (dane małżonków) dlaczego i o co wnosi do sądu; wydział rodzinny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Podanie o separację IP: *.* 14.11.01, 08:57 Jak długo trwa załatwianie separacji w wersji "polubownej" tj. jeśli małżonkowie nie utrudniają sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Podanie o separację IP: *.* 14.11.01, 09:11 Zainteresowane osoby niech napiszą do mnie mossor@lexmedia.com.pl podając w skrócie przyczynę separacji, napiszę wam wtedy, czy można w takiej sytuacji orzec separację oraz pismo w tej sprawie (to jest wniosek)ruda kasia Odpowiedz Link Zgłoś