Gość: guest IP: *.* 23.11.01, 12:56 Czy lubicie miłość francuską?Ja tak a żona nie i mamy problem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: INTYMNE PYTANIE DO WSZYSTKICH! IP: *.* 23.11.01, 13:07 Lubimy obydwoje,chociaż mąż chyba bardziej.Ja bardzo lubie zaspokajać go w ten sposób-zreszta przez całą zagrożoną ciążę tak sie kochaliśmy.Nie ukrywam jednak,że dla mnie najważniejszy jest normalny stosunek.Swoja drogą jeśli kobieta nie chce-nie zmuszaj.To musi być robione"z sercem"Powodzenia.P.S.A czy Ty dajesz jej w zamian to samo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: INTYMNE PYTANIE DO WSZYSTKICH! IP: *.* 23.11.01, 13:49 Uwielbiam, uwielbiam, ach ach We wszystkie strony i na wszystkie sposoby.Wolimy takie smakowanie, niż kochanie się Z doświadczenia wiem,że nie jest tak zawsze. Kilku moich partnerów nie akceptowało takiej formy okazywania uczuć więc byli krótko moimi partnerami Nie piszesz z czym macie problemy, czy żona nie lubi być tak pieszczona czy nie lubi pieścić ciebie. Temat bowiem jest "jest dwustronny" hi hiA wogóle to przykro mi że masz taki problem, i oboje tracicie dużo przyjemności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: INTYMNE PYTANIE DO WSZYSTKICH! IP: *.* 23.11.01, 14:53 Oboje lubimy, w obie strony, choć jakoś muszę przyznać, że po urodzeniu dziecka wolę normalnie, czy to normalne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: INTYMNE PYTANIE DO WSZYSTKICH! IP: *.* 24.11.01, 11:26 to masz szczęscie bo ja po urodzeniu dziecka wogóle nie mam ochoty na seks i niestety nie daje mi to żadnej przyjemności. mąż jakoś tego nie potrafi zrozumieć że można nie chciec i tak mamy poważny konflikt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: INTYMNE PYTANIE DO WSZYSTKICH! IP: *.* 24.11.01, 14:53 Mi też odeszła chęć na sekas po porodzie. I co gorsze, wcale nie chce wrócić! A do porodu namiętność ze mnie tryskała..... No i co tu zrobić? Buuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: INTYMNE PYTANIE DO WSZYSTKICH! IP: *.* 25.11.01, 01:48 odpowiedz jest prosta - do niczego sie nie zmuszac, nieudawac, a wszystko z czasem sie unormuje. Aha i duzorozmawiac o tym z facetem. Jak kocha - zrozumie. Mysle, zeto normalne, tez przez to przechodzilam. Przed porodemwulkan, a po...Teraz jestem 4 m-ce po porodzie i od jakiegos miesiacawidze/widzimy wyrazna poprawe. I jest coraz lepiej!Mysle, ze wazny jest tez odpoczynek i wyluzowanie, a pozatym spokoj. My sie kochamy zwykle ok. polnocy kiedy wiadomo,ze Malenka bedzie spac kamiennym snem jeszcze ladne paregodzin powodzenia!Aneea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: INTYMNE PYTANIE DO WSZYSTKICH! IP: *.* 25.11.01, 10:36 Lubimy oboje wzajemnie sie tak piescic, bardzo wspolczuje ci ze macie taki problem w waszym zwiazku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: INTYMNE PYTANIE DO WSZYSTKICH! IP: *.* 26.11.01, 11:08 Bert, a jak myslisz, na ile ta ankieta pomoże Ci rozwiązać Twój "problem"? Czy w rozmowie z żoną zamierzasz się podeprzeć statystykami? Co to zmieni, jesli setka osób napisze Ci, że to lubi?Ja w ogóle nie nazwałabym tego problemem. Najwyżej - rozbieżnością oczekiwań. Kochaj ją, akceptuj, staraj się osiągnąć maksimum bliskości psychicznej, to klucz do pozbycia się zahamowań. Wiem co mówię.Pozdrowienia Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś