syla113 Re: dzialka budowlana.... 16.11.06, 13:52 za szybko sluchajcie od czego zaczac poszukiwanie dzialki , gdzie jej szukac na pewno wiele z was ma to za soba podzielcie sie doswiadczeniami , chodzi mi o teren kolo warszawy , gdzie sa ladne dzilaki wsrod zieleni ale jakos nie za daleko od centrum Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: dzialka budowlana.... 16.11.06, 13:58 skonkretyzować obszar poszukiwań - odległość od miasta, strona Wisły, infrastruktura (wieś/miasteczko/podwarszawka) skonkretyzować mniej więcej wielkość pojeździć i pooglądać wybrane okolice sprawdzać ceny (np. w tradzerze albo gratce) pojeździć i pooglądać wybrane okolice, sprawdzając ceny pojeździć i pooglądać wybrane okolice, sprawdzając ceny zacząć szukać większego mieszkania w Warszawie ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
syla113 aluc 16.11.06, 14:05 ha ha ha ha dzieki wielkie , pewnie tak sie skonczy, co innego dom w malym miescie a co innego pod warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: dzialka budowlana.... 16.11.06, 14:03 Zdecyduj najpierw w jakiej okolicy (mniej więcej) chcialabys miec tę działkę, jaką orientacyjną miałaby mieć powierzchnię. Mozesz zlozyc zlecenie w agencji nieruchomosci lub szukac na wlasna rękę. To oznacza, ze mozesz sobie pojezdzic po okolicy i poszukac kawalka ziemi, ktory ewentualnie jest na sprzedaz. Określ też, ile za nią możesz maksymalnie zapłacić. Jak już znajdziesz, posprawdzaj plany zagospodarowania przestrzennego okolicy - żeby się później nie okazało, że będziesz miała pod nosem ubojnię drobiu tudzież supermarket Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: dzialka budowlana.... 16.11.06, 18:59 wez jakiegos dobrego posrednika bo inaczej to bagno kupisz... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0802 Re: dzialka budowlana.... 16.11.06, 14:01 koleżanka kupiła koło Radzymina i przeklina, natomiast, podobno Pruszków i tamte strony sa atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_wojtusia2 Re: dzialka budowlana.... 16.11.06, 14:56 Pruskzów i jego okolice sa atraktycje, ale cenowo powalają. Mieszkam w Pruszkowie a działke kupuję w Piastowie (rzut beretem). Jak interesują cię te okolice to moge się poudzielać Odpowiedz Link Zgłoś
syla113 Re: dzialka budowlana.... 16.11.06, 17:47 najbardziej przeraza mnie to ze ja chce miec ladna dzialeczke a jest ich tyle ze nie dam rady wszystkich obejrzec , przeraza mnie ogrom pracy przy budowie domu , nie wiem czy zdolam ........a jakie sa ceny w piasecznie ( kurcze jakto daleko ode mnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: dzialka budowlana.... 16.11.06, 19:00 patrz na dojazd, dojazd i jeszcze raz dojazd... Odpowiedz Link Zgłoś
mamakajtka Re: dzialka budowlana.... 16.11.06, 19:08 Kogo ja tu widzę? Nie wiedziałam ze chcecie kupować działkę. Uściskaj Michałka ode mnie. Powodzenia w poszukiwaniach Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 do Mamawojtusia 16.11.06, 19:34 a mogłabym prosić na priv gdzie kupujesz i jakie ceny ) Odpowiedz Link Zgłoś