miirabelka 16.11.06, 16:12 Wiem, że takie gry to pewnie żadna nowośc, ale każda taka informacja mnie przeraża(( serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,3738809.html ♥♥ • ♥♥ • ♥♥ • ♥♥ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dida82 Re: Nowa gra komputerowa... 16.11.06, 16:30 Mnie to również przeraża!!! Czy Ci, którzy na to pozwalają, żeby taka gra była ogólnie dostępna, nie powinni się przypadkiem wybrać do najlepszych psychiatrów???????? Rozumiem, że dostali za to niezłą kasę, że im do usra... śmierci wystarczy! Tylko dlaczego kosztem dzieci, pewnie nierzadko ich własnych...????? Tak, retoryczne pytania. Tu niby Giertych chciał dla trudnych dzieciaków szkołę specjalną z rygorem zakładać, zamiast się najpierw za takich bezmózgowców wziąć. Cóż, my tu sobie możemy się tylko powkurzać, a zawsze znajdzie się ktoś, kogo przekupią i jak tak dalej pójdzie wszyscy dostaną pozwolenie na broń i będą się zabijać w trakcie zakupów w supermarkecie. Boże, gdzie jesteś??? Zrób coś!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melmire Re: Nowa gra komputerowa... 16.11.06, 19:21 Ktos wam kaze te gre kupowac? Nie wiem dlaczego w Polsce sie zaklada ze gry komputerowe i filmy animowane sa zawsze DLA DZIECI. Przy okazji zauwazam ze gry w druga wojne swiatowa, gdzie bylo nie bylo tez zabija sie ludzi, histerii wsrod rodzicow nie powoduja.Ciekawe dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś