Dodaj do ulubionych

***DOBRY DERMATOLOG W WARSZAWIE - PILNE!!!

IP: *.* 06.12.01, 09:56
Bardzo, bardzo, bardzo Was proszę o namiary na sprawdzonego dermatologa w Warszawie. Moje dziecko od moczu dostaje takiego uczulenia, że głowa mała. W wynikach moczu nic nie wychodzi, a moje dziecko nie może usiedzieć na pupie.Dziękuję bardzo.Ania (z Kasią)
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka,mamaAniZosiJulki Re: ***DOBRY DERMATOLOG W WARSZAWIE - PILNE!!! IP: *.* 06.12.01, 16:32
      Aniu, moje dziewczynki były pod opieką dr Małgorzaty Głowackiej, ktora przyjmowała w Poradni Alergologii Dzieciecej przy Szpitalu Dermatologicznym na Lesznie. Nie mam aktualnego telefonu do jej prywatnego gabinetu, ale jeśli jesteś zainteresowana, napisz na priva, to Ci go znajdę.Przy podobnych problemach u Ani kazała nam zdjąć pieluchę wogóle i smarować pupę smarowidłami, robionymi na receptę, ale przy mniejszych podrażnieniach skutkował Tormentiol. No i oczywiście dieta - pieluszkowe zapalenie skóry jest jedną z odmian AZS.Agnieszka
    • Gość: guest Re: ***DOBRY DERMATOLOG W WARSZAWIE - PILNE!!! IP: *.* 12.12.01, 12:28
      Agnieszko, dziękuję bardzo.
    • Gość: guest Re: ***DOBRY DERMATOLOG W WARSZAWIE - PILNE!!! IP: *.* 30.12.01, 19:54
      czy juz znalazlas tego dermatologa? a moze bylas u doktor Głowackiej?????
      • Gość: guest Dobry basen dla niemowlaków IP: *.* 07.01.02, 22:19
        Zapisaliśmy się z naszym półrocznym Krzysiem na basen przy Potockiej. Po trzech miesiącach kursu jesteśmy bardzo rozczarowani prowadzącą. Dlatego chcielibyśmy zmienić basen. Słyszeliśmy, że jest taki basen na Gocławiu i że w zajęciach tam mogą uczestniczyć oboje rodzice.Gdyby ktoś miał informacje na ten temat prosimy o namiary.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka