Dodaj do ulubionych

jak Wy to robicie

IP: *.* 19.12.01, 20:47
Jak Wy to robicie kochane emamy, ze macie czas na czytanie i odpowiadanie na posty. Ja mam Kubusia ktory ma 4 m-ce i sie ciesze jak raz na dwa dni usiade przy kompie. Czy jest jakis sposob aby czytac wszystkie posty bez przegladania ich ? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: jak Wy to robicie IP: *.* 19.12.01, 21:13
      HejJa najczęściej siedze przy kompie wieczorem jak Madzia (2,5 m-ca) śpi a Kuba (6 latek) leży już w swoim łózku (i albo śpi albo się bawi). A w ciągu dnia to często Madzia "wisi" mi przy cycu a ja stukam jedną reką w klawiaturę. :-)))Aga
      • Gość: guest Re: jak Wy to robicie IP: *.* 20.12.01, 16:57
        no właśnie ... ja tak samo, stąd tyle w moich postach literówek :- :-)Teraz właśnie mały Krzysio 3 m-ce papusia cycusia, a Kuba 5 lat siedzi mi pod stołem :-)
    • Gość: IVONA Re: jak Wy to robicie IP: *.* 19.12.01, 21:52
      Ja oddaję się tej rozrywce kiedy Agatka śpi w ciągu dnia. Przez to czasami leży kupa prasowania czy zmywania ale w końcu mi też się coś należy :Dpozdrawiam IVONA
    • Gość: guest Re: jak Wy to robicie IP: *.* 20.12.01, 08:31
      Albo trzeba pójść do dobrej pracy tzn. takiej z dostępem do internetu i chwilowymi luzami, które pozwalaja tam zaglądać.
      • Gość: guest Re: jak Wy to robicie IP: *.* 20.12.01, 09:11
        hihi ATA, dokładnie!!!!!!!
        • Gość: guest Re: jak Wy to robicie IP: *.* 20.12.01, 09:20
          co do tego prasowania to właśnie nazbierała mi sie wielka kupa i nijak nie chce mi się do niej zabrać. a poważnie to też nauczyłam sie karmić i jedna ręką stukać po klawiaturze, a po za tym do opieki nad oliwia wykorzystuje jej starsze rodzeństwo ( 4 i 2 latka), które zreszta uwielbia się nią zajmować i wtedy zasiadam na chwilkę przy komputerze. czasu jest niewiele, ale w końcu mi sie też należy. ostatnio Oliwia nauczyła się raczkować i wstawać, więc po krótkiej zabawie z braćmi wybiera się na przeszukanie mieszkania i jak mnie juz znajdzie to łapie za nogawke spodni i muszę ją brać na ręce, dlatego np. nauczyłam sie zmywać naczynia jedną ręką.Życzę znalezienia odrobiny czasu dla siębie, porządki nie zając nie uciekną.
      • Gość: guest Re: jak Wy to robicie -w robocie.... IP: *.* 20.12.01, 11:23
        Oj właśnie tak!!!! ja też siedzę w necie w pracy! nie zawsze, ale ... - maria
    • Gość: guest Re: jak Wy to robicie IP: *.* 20.12.01, 11:41
      Powiem krótko, jestem netomanką, a edzieckomanką to już 100%w zlewie piętrzy się cała kupa garów i reszta obowiązków domowych czeka cierpliwie aż przeczytam i odpowiem na posty z ostatniej chwili. Alex siedzi sobie spokojnie u moich stóp z grzechotką w rączce a ja co chwila zmieniam mu zabaweczki żeby się nie znudził, a potem ...... z prędkością światła sprzątam szybciutko, wiedząc że rodzinka zaraz zapuka do drzwui i jak by nigdy nic udaję że krzątam się tak od rana Edyta mam Alexa
    • Gość: guest Re: jak Wy to robicie IP: *.* 20.12.01, 12:34
      Jak lubię tu przesiadywać, czasem się nawet udzielę w jakiejs dyskusji, ale są takie dni, kiedy z braku czasu w ogóle tu nie zaglądam. Mam to szczescie, że w pracy raz jestem przywalona robotą, raz mam czas na wytchnienie i wtedy prosto surfuję do edziecka. Kiedy byłam jeszcze na urlopie macierzyńskim to szybko sciągałam sobie fora i czytałam je w wolnej chwili. Naprawdę podziwiam emamy, które są tu tak bardzo aktywne. Ja nie mogłam się nijak zorganizować w domu. A poza tym mój mąż zainstalował mi na domowym kompie taki programik "Bankrut", który bezlitosnie informował mnie ile starciłam pieniedzy na net. Same przyznacie, że o żadna przyjemnosc pisać, kiedy w rogu tyka złotówkowy zegar. Teraz w pracy jest o niebo lepiej - nielimitowany dostęp do internetu (kocham te swiatłowody!)...
    • Gość: guest Re: jak Wy to robicie IP: *.* 20.12.01, 13:39
      Często w pracy, w domu nie mam czasu, po południu zabawy z Olinką prawie 2 letnią dziewczynką.Wieczorem usypiam z nią potem czasem koło północy, a w pracy rano przy kawie, jak jest trochę luźniej oczywiście.
    • Gość: guest Re: jak Wy to robicie IP: *.* 20.12.01, 18:17
      Alicjo, mam dokładnie ten sam problem. Moja Ola również ma 4 m-ce. Moje chwile z kompem to jakieś 1/2 godzinki na dzień, czasami na dwa dni. NIE MAM CZASU !!!! Czekam tylko aż Ola wreszcie sama będzie siedzieć. Może wtedy zajmie się trochę zabawą, a ja postami. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka