Gość: Monika_A/P. IP: *.* 06.02.02, 11:54 Macie może jakiś fajny pomysł na prezent Walentynkowy dla swojego Lubego? - podzielcie się pozdrawiam,Monika A/P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Walentynki. IP: *.* 06.02.02, 12:10 Ja już kiedyś pisałem - najlepsze są dwie blondyny, tudzież brunetki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika_A/P. Re: Walentynki - do KvM IP: *.* 06.02.02, 18:01 Trochę drogi ten prezent - dwie blondyny rozumiem jedną.......pozdrawiam,Monika A/P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Walentynki - do KvM IP: *.* 06.02.02, 21:11 hmm. no jak ma być prezent to muszą być dwie! Gwarantuję osobiście, że się ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika_A/P. Re: Walentynki - do KvM IP: *.* 06.02.02, 21:34 No dobra, zamówię jedną blondynę a ta druga to ja, z tym, że brunetka......... będzie kolorowo pozdrawiam, Monika A/P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Walentynki - do KvM IP: *.* 06.02.02, 21:37 Miejmy nadzieję, że mąż się nie speszy... Twoją obecnością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika_A/P. Re: Walentynki - do KvM IP: *.* 07.02.02, 00:13 No co Ty? Twardy jest.Mam nadzieję, że wytrzyma Monika A/P. Odpowiedz Link Zgłoś