Gość: Ania_M. IP: *.* 07.02.02, 14:01 Mam krótkie pytanko. Czy któraś z eMam bywa czasami na IRCu? Może miło by było spotkać się czasem w wirtualnej przestrzeni? Co Wy na to?Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MariaMamaOli Re: eMama na IRCu IP: *.* 07.02.02, 14:48 A co to jest????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <Jagna> Re: eMama na IRCu IP: *.* 07.02.02, 15:24 Próbowałam sobie ostatnio zainstalować mIRCa w domu (przedtem miałam w pracy), ale jakoś mi się nie udało i zapomniałam. Boję się, że jak jeszcze będę miała IRCa to już kompletnie nie będę wstawała od komputera...Ale może jeszcze się skuszę...Pozdrawiam klikającą mamęJagna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika_P Re: eMama na IRCu IP: *.* 07.02.02, 20:55 Ja bywam Szukaj albo nicka Mika_P, albo podobnego, np. Mika_Pik, lub Mika_Plum. Z tym, że nick Mika_P może nie odpowiadać z dwóch powodów:- albo jest to moja zostawiona na screenie sesja- albo sesja jest pod innym nickiem, a Mika_P to mój Fin. Tzn, taki chłopaczek z Finlandii, który mi czasem zajmuje nicka, ale on rzadko się pojawia. Niemniej, zalecam zrobienie /whois Mika_P dla sprawdzenia, czy to ja (host jest wtedy polski, a nie finski) no i idle.Aha, czasem uzywam nicka LuluBejbe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia,mamaJuli Re: eMama na IRCu IP: *.* 07.02.02, 21:08 Bywam i to często, ale głównie po 22:00, jak moja niunia już uśnie. Szukaj nicka ELFI-PIT.Pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YennaM Re: eMama na IRCu IP: *.* 07.02.02, 21:14 Jesli jestem (na ircu, na icq, na gadu-gadu, na roznych czatach, forach itp.) to sie loguje po prostu jako... YennaM Odpowiedz Link Zgłoś