Dodaj do ulubionych

a propos umowy dot. tematów

IP: *.* 08.02.02, 15:26
Była kiedyś takowa.... Ach jak było pięknie !Nikt nie zmieniał tematu głównego, jedynie dodawał swoja 2-ga część. I GDZIE TE CZASY !!?? MINĘŁY BEZPOWROTNIE !!!!!!?????Zrozpaczony monikap, kóry posługuje się opcja, "pokaz posty z ostatnich 12 godzin" i jest teraz kompletnie zagubionym monikapem.........
Obserwuj wątek
    • Gość: wiesia Re: a propos umowy dot. tematów IP: *.* 08.02.02, 15:39
      Ja się tej umowy trzymam.Ale chyba nowe forumowiczki nie mają pojęcia , że takowa istnieje - bo niby skąd?Dla wyjaśnienia więc- jeśli zmieniamy tytuł w wątku - to zastawiajmy przynajmniej jego początkową część, wtedy osoby dostające posty na skrzynkę wiedzą co do czego.
    • Gość: madzia22 Re: a propos umowy dot. tematów IP: *.* 08.02.02, 16:32
      ups, to ja przepraszam.Kilka razy zdarzylo mi sie zmienic temat, ale nie wiedzialam nic o umowie.macie racje, jeszcze raz przepraszamMadzia.
      • Gość: YennaM Re: a propos umowy dot. tematów IP: *.* 08.02.02, 16:34
        no wlasnie - a moze wartaloby umiescic regulaminowy zapis dotyczacy tytulowania postow w widocznym miejscu?YennaM, wyalienowana non grata ;)
        • Gość: wiesia Re: a propos umowy dot. tematów - do Yenny IP: *.* 11.02.02, 09:13
          Yenna :what: :what: jaka grata :what: i dlaczego :what:wyalienowana i zeschizofrenizowana wiesiaPS. w tytule nienjszego postu przykład jak należy tytuł postu zmieniać jedynie słuszny sposób :-)
      • Gość: Monika_W Re: a propos umowy dot. tematów - ????? IP: *.* 11.02.02, 09:22
        Moze do glupie, ale urzedujac od prawie 2 lat pierwsze slysze ....Bije sie wiec mocno w piersi, bo robilam to bardzo czesto (ba !! bardzo mi sie to podobalo :lol: ) ale coz ......skoro tak ..... :cry:przywolana do porzadku Monika_W PS. YennaM - oj grata grata, jak "dinozaurzyce" pochowaja sie po katach to zostanie tylko mlody, agresywny narybek - i coz nam wtedy pozostanie ? zalozyc nowe forum ?
        • Gość: YennaM Re: a propos umowy dot. tematów - ????? IP: *.* 11.02.02, 13:29
          Jak sie dinozaury pochwaja to moze edziecko dorobi sie mlodszej, preznie "dzialajacej" kadry? ;) Bo poki co - nowy potencjalny narybek nic ino czyta, ewentualnie sie uskarza, ze sie boi dyskutowac, coby po glowie argumentem nie dostac ;) YM
          • Gość: monikap Re: a propos umowy dot. tematów - ????? IP: *.* 11.02.02, 13:47
            Yenna - czemu persona i czy ja młoda (staz ponad 1 rok) czy stara ?:)monikap (Monika P)
            • Gość: wiesia Re: a propos umowy dot. tematów - ????? do monikapa IP: *.* 11.02.02, 13:53
              non= przeczeniegrata =stara (od stary grat)czyli non grata= nie stara =młoda :-)A resztę wywnioskuj sobie sama. wiesia- grata ;-)PS. Tyttuł poniższzego postu nie przykładem jedynie słusznego sposobu zmiany tematu :lol:
            • Gość: YennaM Re: a propos umowy dot. tematów - do monikapa i wiesi IP: *.* 11.02.02, 14:21
              hehe!monikapie! toz ja przy Tobie dzierlatka jestem, hie hie ;)YennaM, narybek non grata ;) (oczywiscie tlumaczenie wiesi - w koncu profesjonalistki - jest jedyne, sluszne i powszechnie obowiazujace) :)PS: tytul postu swiadczy o tym, ze dzis nauczylam sie, jak prawidlowo "naglowkowac" swoje wypowiedzi
              • Gość: monikap Re: a propos umowy dot. tematów - do monikapa i wiesi - no wicie co ! IP: *.* 11.02.02, 15:08
                To ja juz nic nie pojmuje !Kompletnie skołowany monikap., który takze stosuje SŁUSZNĄ metode, która uwielbia !
          • Gość: wiesia Re: a propos umowy dot. tematów - ????? - off topic IP: *.* 11.02.02, 13:49
            Yenna, argumentem dostać po łbie to nie wtyd tylko szlachetna :bic: nauka, ale dostawać (albo przykładać) brakiem argumentu (=ogólnikiem, który odnosi się do wszystkich oprócz czytających) to jest klops... :p:nadal zeschzofrenizowana wiesia :crazy:PS. Tytuł niniejszego postu jest kolejnym przykładem jedynie słusznego sposobu zmiany tematu :benetton:
            • Gość: Gosia1 Re: a propos umowy dot. tematów - ????? - skołowana Gosia do zeschizofrenizowanej Wiesi... IP: *.* 11.02.02, 16:11
              No to w końcu kto ja jestem???? Persona grata, persona non, czy non grata persona czy...... o rany, pokiełbasiło mi się już zupełnie! Yenno, czy ja młódka czy dinozaurzyca - sama nie wiem co by mi bardziej odpowiadało, hi hi hi. A narybek po głowach proszę bardzo, a raczej po oczach.... :-)Gosia, która ślicznie dopisała do głównego tematu
              • Gość: YennaM Re: a propos umowy dot. tematów - ????? - do skołowanej Gosi IP: *.* 11.02.02, 16:45
                Ech, a co to - chlop jestem, zeby oceniac, czy grata, czy nie grata? ;) :crazy:Ale ile masz lat? ;)Podobno po 16 to sie jest stara d...., oj, przepraszam, szacowna emerytka ;)Tak u nas w telewizji mowili ;) :crazy:YMOd Redakcji: autorka przeprasza za tresc swojej wypowiedzi. Ale w chwili obecnej jest w stanie wylaczajacym swiadome wyrazanie swoich przekonan ;) Bosze, zabierzcie ode mnie te glupawke ;)
    • Gość: Adzia Re: a propos umowy dot. tematów IP: *.* 11.02.02, 09:27
      To dlatego, że nowe użytkowniczki po prostu o tej umowie nie wiedzą. Więc może by przy rejestracji dodać informacje o powyższym?PS. Yenna, nie kokietuj ;-) Jak dla mnie grata ;-)
    • Gość: Monika_W uwolnic tematy !!!! /samozwancze kolo anarchistyczne/ IP: *.* 11.02.02, 17:06
      :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka