Gość: iberia IP: *.* 18.02.02, 12:03 czesc,ja mam pytanie czy moze , ktoras z was dala sie skusic reklama TV shopu i zakupila ten specyfik?jesli tak to prosze o opinie czy on wogole pomaga schudnacdziekiiza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aluc Re: PREMIER REDUCE FAT FAST IP: *.* 18.02.02, 12:51 nie wiem, czy akurat ten pomaga, ale moje koleżanki zamawiały inne cuda i wszędzie na ulotce było napisane, że trzeba również stosować niskokaloryczną dietę i ćwiczenia fizyczne w celu uzyskania optymalnego efektu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamula Re: PREMIER REDUCE FAT FAST IP: *.* 18.02.02, 13:58 ojej, a ja już sie przestraszyłam,ze premier znowu coś zredukował!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: PREMIER REDUCE FAT FAST IP: *.* 18.02.02, 14:23 Dziewczyny , nie czarujmy sie. Nie ma zadnego specyfiku , ktory nas odchudzi, sam ot tak.To kosztuje troche samodyscypliny-cwiczenia , dieta, laczenie odpowiednich pokarmow. Nie ma ani herbatki cud ani innych takich rzeczy.Uwazam to tylko za dobry chwyt reklamowy, bo chyba o to chodzi tym firmom, bysmy uwierzyly w ciagu kilku tygodni stracimy ....iles tam kilogramow.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: PREMIER REDUCE FAT FAST IP: *.* 18.02.02, 15:46 Kiedyś kupiłam jakiś cudowny ponoć środek ziołowy ,chiński, naturalny, rewelacyjnie odchudzajacy. Piłam ziółka przez tydzień, po dwóch dniach biegałam do łazienki co pół godziny, a po tygodniu , schudnąwszy około 1-2kg zaniechałam używania cudownego środka,.... bo miałam bóle żóładka po prostu nie do wytrzymania, skęty żołądka, skurcze kiszek i ciągłe rozwolnienie. Tak to jest z "cudownymi środkami"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: PREMIER REDUCE FAT FAST IP: *.* 19.02.02, 10:51 Czescja nie wiem czy mam cudowny srodek, ale mi pomagl. Od lat walczylam z nadwaga, nie bylo to 20kg, ale zawsze te kilka. Zrzucalam je czasem podczas diety cud, ale rownie cudownie powracaly. Ostatnio mialam duzo stresow, bolal mnie kark i caly kregoslup i poszlam (za rada przyjaciol) do gabinetu mongolki, ktora jest ortopeda i ziolarka. Obejrzala moj kregoslup i powiedziala, ze lepiej nie bedzie poki nie schudne 5-6kg. Postawila mi chinskie banki i dala jakies ziolka do picia. Banki pomogly a ziola bralam bez wiekszego przekonania. Po tygodniu oczyscila mi sie cera, zaczelam sie czuc silniejsza. Uwazalam na to co jem, ale nie byla to dieta. Ziola sprawily ze w miejscach gdzie zwykle odkladal mi sie tluszcz i gdzie chudlam z najwieksza trudnosci - schudlam. Biore je od miesiaca - schudlam 3kg, ale bardzo widoczne trzy kilogramy. Jesli ktoras z Was chccialaby sprobowac to polecam (przesle adres na privet). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia1 Re: PREMIER REDUCE FAT FAST IP: *.* 19.02.02, 15:20 Agus ja bardzo proszę. Jeśli te zioła wzmacniają, oczyszczają cerę to przydadzą się mnie, a jeśli odchudzają - to bardzo potrzebuję ich dla męża. On tez ma problemy z kręgosłupem i przyda Mu sie zrzucić parę kilo. Z góry dziękuję. Pozdrawiam GosiaP.S. Jak chcesz napisz na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: PREMIER REDUCE FAT FAST IP: *.* 20.02.02, 09:11 bardzo przyzwoitym wspomagaczem likwidacji tluszczu jest l-karnityna ale oczywiscie pod warunkiem, ze sie cwiczy codziennie przynajmniej 30 minut. to taki srodek dla sportowcow tuz przed zawodami na pozbycie sie podskornego tluszczyku, nie da sie na tym chyba schudnac 20 kg ale te krytyczne 5 jak najbardziej - kiedys wyprobowalam - i jakos tak jesc sie po tym za bardzo nie chce. pozdro.j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest sprawdzona niania szuka pracy od marca...wwa IP: *.* 20.02.02, 09:27 no i w zasadzie to wszystko, oto namiary: 0600225097, Kasia.Moja Kasia moze za nia reczyc glowa. pozdro.j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: sprawdzona niania szuka pracy od marca...wwa IP: *.* 20.02.02, 13:27 Na kogo się powołać przy dzwonieniu? Bo potrzebuję niani dal mojej Emilki baaaardzo pilnie...Pozdrawiam,Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: sprawdzona niania szuka pracy od marca...wwa IP: *.* 20.02.02, 16:19 kochanie, co sie dzieje, czy juz nie mozna wyslac normalnie postu tylko zawsze sie bedzie czlowiek pod cos podlaczal? paranoja....jakbys w wolnej chwili mogla zrobic z tego oddzielny watek to bylabym wdzieczna dozgonnie, pozdro.j.aniu, powoluj sie na jojo mame maxa, u ktorej pracuje kasia (inna kasia). pozdro.j. Odpowiedz Link Zgłoś