Dodaj do ulubionych

Zbastuj Wać Panna - do Sammy

IP: *.* 02.03.02, 20:16
Hm... przepraszam bardzo, czy sugerowanie aby ktoś się zalogował, czy też przytakiwanie komuś (choćby nawet ironiczne) ma coś wspólnego z pyskówką, czy obrzucaniem się błotem?Ja tu czegoś nie rozumiem...Czy tu jakaś psychoza już jest? Napisze jeden taki ... jakieś bzdurki na temat adminów i innych osób i zaraz takie reakcje. Czy Ty chcesz udowodnić, że rzeczony osobnik miał rację?Ludzie opanujcie się. Nie dajmy się zwariować.Co Ci przeszkadza, że podobny (czy rzeczywiście?) wątek jest na e-mamie?Może wytłumaczysz zamknięcie tego wątku LOGICZNIE. Bynajmniej nie widzę sensu rozmawiać z elthingiem co chyba dość jasno sygnalizowałem, co nie zmienia faktu, że protestuję przeciwko zamykaniu wątków bez sensownego wyjaśnienia.
Obserwuj wątek
    • Gość: MiGoTkA Re: Zbastuj Wać Panna - do Sammy IP: *.* 02.03.02, 20:40
      Rozumiem, że ostatnie słowo musi należeć do Ciebie - bez względu jak głupie ono będzie...
      • Gość: KvM Re: Zbastuj Wać Panna - do Sammy IP: *.* 02.03.02, 21:10
        Ciekawe co przez to rozumiesz...
    • Gość: Sammy Re: Zbastuj Wać Panna - do KvM i nie tylko IP: *.* 03.03.02, 07:15
      Tytuł postu napisanego przez Just brzmiał "a co to za forum?". Elthing na ten post odpowiedział i na tym dyskusja powinna się zakończyć. Wydaje mi się, że Just jest na tyle dorosła, że sama potrafi ocenić jakie jest dane forum i nie potrzebuje niczyich rad. A tym bardziej rad pisanych takim "tonem". Wydaję mi się, że dwa wątki na ten temat na emamie dokładnie wyczerpały ten temat I nie wydaje mi się zasadne obrażanie kogokolwiek tylko dlatego, że komuś nie podobają się czyjeś poglądy czy broni tego co według niego zasługuje na obronę.Moi drodzy jesteśmy w salonie a nie w spelunie.pozdrawiamsammy - moderator salonu
      • Gość: guest Re: Zbastuj Wać Panna - do KvM i nie tylko IP: *.* 03.03.02, 10:07
        rozumiem,ze postow elthinga nie czytasz ani tu ani na innych forach?lub ich charakter odpowiada Ci?a moze Twoje milczenie oznacza,ze wiesz o nim cos czego my nie wiemy?moze on jest pod specjalna ochrona?trzeba bylo tak od razu..woekszoc postow na tym forum to sa odopowiedzi na zadane pytanie, najczesciej opatrzone komentarzem, wlasna opinią, rozumiem, ze na "twoim" forum nie mozna komentowac.kobieto, gdzie Ty masz oczy???
        • Gość: MiGoTkA Re: Zbastuj Wać Panna - do KvM i nie tylko IP: *.* 03.03.02, 10:36
          ana napisała/ł:> kobieto, gdzie Ty masz oczy???Na szczescie nie tam gdzie Ty masz dobre wychowanie.MiG.
          • Gość: guest Re: Zbastuj Wać Panna - do KvM i nie tylko IP: *.* 03.03.02, 12:32
            po co sie odzywasz zamiast osob, do ktorych skierowana jest wypowiedz?
            • Gość: guest Re: Zbastuj Wać Panna - do KvM i nie tylko IP: *.* 03.03.02, 12:39
              Bo nie piszesz do tej osoby na priv - jesli chcesz zeby odpowiedziala ci tylko 1 osoba to pisz na priv...to takie proste...
              • Gość: guest Re: Zbastuj Wać Panna - do KvM i nie tylko IP: *.* 03.03.02, 13:45
                szefowo,nawet jesli ktos nie pisze na priv,a jest to wymiana zdan miedzy dwiema osobami, to nie musisz za kazdym razem wcinac sie ze swoim agresywnym tupaniem nozkato takie proste......smile :)
                • Gość: guest Re: Zbastuj Wać Panna - do KvM i nie tylko IP: *.* 03.03.02, 14:11
                  jak widze jestes niereformowalna... tak wiec to jest moj ostatni post w tej dyskusji... o ile oczywiscie nie obrazisz mnie nastepnym postem...MiG.ps. wodki z toba nie pilam wiec "szefowanie" odloz dla kogos innego...
                • Gość: guest Re: Zbastuj Wać Panna - do KvM i nie tylko IP: *.* 03.03.02, 16:55
                  przykro mi ale sekty mnie nie pociagaja. cenie sobie niezaleznosc myslenia. i dlatego nie wybieram sie tam.pozdrowka
                  • Gość: elthing Re: Zbastuj Wać Panna - do KvM i nie tylko IP: *.* 03.03.02, 17:16
                    hi,ale jaka jestesmy oryginalna "sekta"...siedzibe mamy w sklepie miesnym smile smile :)a tak powaznie. napisanie ze ktos prowadzi sekte topowazne oskarzenie... zastanow sie nad tym co piszesz.rozumiem ze mozna do kogos cos mniec... nie lubic danejstrony.. osoby... site"u... forum czy portalu...ale sa jakies granice.el..
                    • Gość: mamula Re: Zbastuj Wać Panna - do KvM i nie tylko IP: *.* 03.03.02, 22:04
                      czy mnie tu ktos straszy???????????ha, ha, ha,..............ale ja sie nie boje, niestety................
                    • Gość: mamula Re: Zbastuj Wać Panna - do KvM i nie tylko IP: *.* 03.03.02, 22:13
                      tak wlasnie ,sa GRANICE dla wszystkich takie sameps.prosze nie zapomniec zareklamowac w odp. swojego forumi obrzucenia blotem tutejszej redakcji
                      • Gość: guest Re: Zbastuj Wać Panna - do KvM i nie tylko IP: *.* 03.03.02, 22:46
                        hi,oczywiscie masz racje mamula.jesli masz jakies uwagi co do funkjonowania itp.forum rodzice to prosze wejsc na nie i zapostowac.nikomu tego nie bronimy... za wszelkie uwagi dotyczaceusprawnien w funkcjonowaniu czy bledow dziekujemy...i nie bedziesz dlugo czekac na zmiany.co do reklamy to nie ma zakazu podawania tutaj linkowdo innych stron... i nie ma zakazu dolaczania sygnaturekdo podpisow. jesli takie beda bede sie do nich stosowal.nie obrzucam blotem redakcji... wytykam im te same bledyktore ponad pol roku wytykalem nie tylko ja ale i inneosoby.. od tamtej pory nic sie nie zmienilo. :(uzywam tego forum tak samo jak ty i mam prawo do ocenypracy redakcji.. wytykania im bledow czy proszenia sieo jakies zmiany. wg mnie powinni byc wdzieczni za te uwagii powinni cos zmienic. to ze nie reaguja to naprawdenie moja wina.el..
        • Gość: Sammy Re: Zbastuj Wać Panna - do any IP: *.* 03.03.02, 11:26
          Jeszcze raz napiszę to co napisałam. Just zadała pytanie dotyczące adresu forum sakurki, elthing na to pytanie odpowiedział i koniec. Swój przesympatyczny komentarz trzeba było zostawić dla siebie.I tak jak napisałam we wcześniejszym poście, dwa wątki poruszone na emamie na ten temat to aż nadto.Więc dlaczego nie odpowiadasz na posty dotyczące tej sprawy na emamie tylko wprowadzasz nieprzyjemną atmosferę na kolejnym forum? pozdrawiamsammy - moderator salonu
          • Gość: guest Re: do sammy z głupia frant IP: *.* 03.03.02, 12:24
            na e-mamie są też dwa wątki o Kościele, a tu trzeci.
          • Gość: guest Re: Zbastuj Wać Panna - do any IP: *.* 03.03.02, 12:29
            czyli nie czytalas postow elthinga.........
            • Gość: Sammy Re: Zbastuj Wać Panna - do any i Miki_p IP: *.* 03.03.02, 13:58
              Tak się jednak składa, że czytałam dyskusje na emamie i jakbyś ją porządnie przeczytała zauważyłabyś, że nawet zbrałam w niej głos. Co wcale nie świadczy o tym, ze poziom tej dyskusji mi się podoba.Myślę więc, że dokładnie zaspokoiłam Twoją ciekawośćPoza tym dyskusja na emamie w dalszym ciagu jest otwarta, więc całkiem spokojnie możesz się tam wypowiedzieć . Miko, tu nie chodzi o ilośc wątków, ale o sposób prowadzeniadyskusji.pozdrawiamsammy - moderator salonu
              • Gość: guest Re: Zbastuj Wać Panna - do any i Miki_p IP: *.* 03.03.02, 16:34
                ja mam propozycję: przenieśmy całą dyskusję na "sakurę" - tam jest tak cicho, miło i spokojnie .... :)
      • Gość: guest Re: Zbastuj Wać Panna - do KvM i nie tylko IP: *.* 03.03.02, 18:12
        >Tytuł postu napisanego przez Just brzmiał "a co to za forum?". Elthing na ten post odpowiedział i na tym dyskusja powinna się zakończyć. Wydaje mi się, że Just jest na tyle dorosła, że sama potrafi ocenić jakie jest dane forum i nie potrzebuje niczyich rad. A tym bardziej rad pisanych takim "tonem". Po pierwsze praktycznie każdy wątek schodzi z zasadniczego tematu - powinnaś więc zamkąć wszystkie inne. To nie jest żadne wytłumaczenie! Po drugie wydaje mi się że pozostali czytelnicy tego forum są też na tyle dorośli aby samemu decydować czy mają ochotę słuchać czyichś rad, czy też nie. Tak samo mają prawo napisać swój kometarz.>Wydaję mi się, że dwa wątki na ten temat na emamie dokładnie wyczerpały ten temat Wybacz, ale obrażasz naszą inteligencję. Czy mogłabyś podać rzeczywisty powód zamknięcia tego wątku? Odnoszę wrażenie, że dałaś się zastraszyć.>I nie wydaje mi się zasadne obrażanie kogokolwiek tylko dlatego, że komuś nie podobają się czyjeś poglądy czy broni tego co według niego zasługuje na obronę.Jak czytam takie słowa, to mnie cholera bierze. To nie ana jako pierwsza zaczęła obrażać ludzi. Została sprowokowana zachowaniem osoby o której piszesz, że broni swoich poglądów. Guzik prawda ta osoba stara się rozwalić to forum w drobny mak. Co chwila bredzi o jakieś niekonkurencyjności. Czy Ty nie widzisz do czego on zmierza? Nie można przed kimś takim skulić ogona i modlić się aby wszystko dobrze się skończyło. Jego wypowiedź nawet w tym wątku jest na dokładnie takim samym poziomie jak any. Nie wspomniałaś o tym ani słowem w swoim wyjaśnieniu. Hitler narobil tyle zła dlatego, że początkowo nikt mu się nie przeciwstawiał! Wszyscy woleli siedzieć cicho. Do czasu...Pozostaje jeszcze kwestia wymienienia mojej osoby (w Twoim wyjaśnieniu) w charakterze osoby która uprawia pyskówkę itp. ( w tym wątku )Uważam to za niesprawiedliwe i żądam przeprosin. Ewentualnie wyjaśnieia dlaczego prośbę o zalogowanie oraz zdanie: "Tak elthing masz rację" uważasz za pyskówkę!
        • Gość: elthing Re: Zbastuj Wać Panna - do KvM i nie tylko IP: *.* 03.03.02, 19:43
          "Hitler narobil tyle zła dlatego, że początkowo nikt mu się nie przeciwstawiał! Wszyscy woleli siedzieć cicho. Do czasu..." czy redakcja dlugo ma zamiar tolerowac takie wypowiedzi?el..
          • Gość: KvM Re: Zbastuj Wać Panna - do KvM i nie tylko IP: *.* 03.03.02, 20:38
            tak elthing masz rację
    • Gość: bridgett Re: Zbastuj Wać Panna - do Sammy IP: *.* 03.03.02, 18:25
      Sammy, nie jesteś obiektywna, niestety. Pyskówki nie są oczywiście godne naśladowania, ale dałaś się podpuścić Elthingowi. W końcu jego nie krytykujesz, lecz anę i KvM, a to w końcu Elthing nas tutaj wszystkich poobrażał, łącznie z administracją i moderatorami. Chociaż Elthing zrobił taką antyreklamę forum Sakury, zajrzałam tam i nawet coś skrobnęłam. Nie podobały mi się z lekka uszczypliwe uwagi Elthinga i samej Sakury w odpowiedzi na post Gosi26 (zupełnie neutralny i nie na "gorący" temat). Ale cóż, to ich forum, dzięki pewnej cenzurze i blokowaniu wątków jest tam spokojnie i część osób takiego spokoju szuka. No i dobrze. Mi jednak wszelka cenzura kojarzy się z czasami komunizmu, gdy obowiązywała wyłącznie jedna jedynie słuszna racja a "kto nie był z nami był przeciwko nas". Ponieważ sama zdążyłam jeszcze łyknąć co nieco z owych strasznych czasów, więc jestem straszliwie uczulona na wszelkie zapędy kontrolowania myśli, w końcu mamy (chyba??) zagwarantowaną konstytucyjnie wolność słowa? Dlatego dobrze się czuję na tym forum. Uważam, że należy i trzeba reagować na to, co nam się nie podoba (to głównie do KvM i Any), w końcu nasza reakcja uczy też inne osoby, że czegoś nie tolerujemy, tylko ta forma i sposób!!! A jeśli krytyka nie poskutkuje, to milczeniem go, moi drodzy, milczeniem! Ale żeby od razu cenzura????? Sammy, przesadziłaś!MonikaS
      • Gość: elthing Re: Zbastuj Wać Panna - do Sammy IP: *.* 03.03.02, 20:04
        Monika powiedz mi gdzie ja wszystkich obrazilem???to wszystko wymknelo sie spod kontroli i niedlugobede odpowiadal za tajfun ktory szaleje niedaleko Kyoto.odpisalem Ani na post o pamietniku. kilku ludzi napisaloze przesadzilem i ona bardzo sie tym przejela. niechcialem jej obrazic... ot szyderczy post. nic wiecej.skrytykowalem adminow i redakcje za brak kontrolinad tym co sie dzieje na forum. czy ich obrazilem?nie sadze... zobacz co sie dzieje... zobacz jakbawi sie KvM i co za bzdury wypisuje! nie wiemjak daleko to zajdzie i co redakcja z tym zrobi.post Gosi? matko... czy kazdy musi miec takie samopoczucie humoru jak ona? nie. ale poczytaj watek...innym sie spodobalo. wiec w czym problem???cenzura? Monika na sakura rodzice NIE MA CENZURY...cenzura to jak zapewne wiesz nie przepuszczanieniewygodnych postow itd. u nas tego nie ma i nie bedzie.sa za to zasady ktore mowia ze nie mozna postowacchamskich postow... zero pyskowek... jesli ktos ma ochotekrytykowac jakis site/forum to niech to robi na tymwlasnie forum czy stronie.to jasne zasady a nie cenzura. chcielismy uniknac takich sytuacji jak tutaj... razbraku kontroli nad forum i zwyczajnym zasmiecaniu go... dwa podniesc poziom samego forum i stworzenia forumtematycznego a nie o wszystkim i o niczym.zobacz nawet po tym wszystkim co sie tutaj pisze u nasnie ma nic o edziecku... memberzy potrafia sie zachowac i za to jestesmy im wdzieczni. :)"kto nie był z nami był przeciwko nas" - nie! siedza u nasludzie z forum edziecka... bajbusa... z zachodnich list i forum i NIGDY nie bedziemy namawiac ich do ograniczania sietylko do jednego forum. nie mamy w tym zadnego celu!wg mnie jesli dyskutuja na innych forach i listach... maja wieksze doswiadczenie i wiedze.. i moga podzielic sienia takze na naszym forum i pomagac innym.el,http://www.sakurateam.com/rodzice.
        • Gość: YennaM Re: Zbastuj Wać Panna - do Sammy IP: *.* 03.03.02, 20:16
          elthing napisała/ł:> cenzura? Monika na sakura rodzice NIE MA CENZURY...> cenzura to jak zapewne wiesz nie przepuszczanie> niewygodnych postow itd. u nas tego nie ma i nie bedzie.> sa za to zasady ktore mowia ze nie mozna postowac> chamskich postow... zero pyskowek... (...) > chcielismy uniknac takich sytuacji jak tutaj... ojej, el, ale dlaczego nie chcesz (nie potrafisz?) uszanowac spokoju tego forum? Skoro wymagasz zachowania pewnego stylu u siebie - tutaj tez pokaz klase. Mnie juz zaczyna meczyc ta przypychanka. Nie podoba mi sie styl, w jakim dyskutujesz.PozdrawiamYennaMPS: A tak poza tym to robisz sakurze krecia robote. Szkoda. Naprawde szkoda. Wyglada na to, ze to sa dwa skonfliktowane fora. Czyzby nadszedl czas na osobiste deklaracje lojalnosci? Wiesz, wybacz, ale ciagle nie chce mi sie....PS2 - do Sammy - sammy, nie obraz sie, ale niestety, jestes stronnicza. Rozumiem, ze odzywaja sie sympatie z czata, ale obiektywnie patrzac na sprawe... Ech, odechciewa mi sie juz edziecka. I sakury tez. :(YM
          • Gość: guest Re: Zbastuj Wać Panna - do Sammy IP: *.* 03.03.02, 23:07
            hi,masz racje... ale to nie ja zaczalem te jalowa dyspute. nie mamw zwyczaju jak KvM bluzgac i latac jak zyd po pustym sklepiewalczac w "slusznej" sprawie...odpowiedzialem na posta... szyderczo.. zlosliwie. nie spodziewalem sieze mozna to tak odebrac... tymbardziej nie chcialem Ani zrobicprzykrosci... za co ja przepraszam. ot post jak post.... o lojalnosci nie ma mowy. NIGDY czegos takiego nie bedzie... sadze ze wszyscy w tej dyspucie przesadzili i to bardzo... wszyscy pozajednym cos co musialo przypelzac... ale to juz normalka i wiedza o tymdoskonale wszyscy na tym forum.na tym skoncze. nie wypowiem sie wiecej i poczekam co napiszeredakcja. bo na niektore posty musi zareagowac...el..
    • Gość: Agnieszka,mamaAniZosiJulki Re: Zbastuj Wać Panna - do Sammy IP: *.* 03.03.02, 21:16
      Ludzie, czy Wy już nic innego do roboty nie macie w niedzielny wieczór ? Poczytajcie coś dzieciakom, pogadajcie z żoną (mężem, parterką, partnerem - niepotrzebne skreślić), zajmijcie się czymś konstruktywnym zamiast bić tutaj pianę ! Uff, ulżyło mi, idę wyjąć dzieci z wanny.:hello: Agnieszka
    • Gość: Sammy Re: Zbastuj Wać Panna - do wszystkich IP: *.* 04.03.02, 07:34
      Nie muszę się tłumaczyć dlaczego podjęłam decyzję o zamknięciu tamtego wątku, ale ponieważ wszyscy domagacie się tego, wypunktuję je po kolei ucinając - mam nadzieję - raz na zawsze tą dyskusję.1. Zanim ktokolwiek stwierdzi, że dałam się omamić, proszę o przeczytanie mojego postu na emamie.2.Nie cenzuruję postów, o czym mógł przekonać się KvM. Posty na temat "Oto przyszłość tego narodu" do dziś dnia - mimo niecenzuralnych słów - są na forum. Również nie poprawiam błędów ortograficznych i literówek. A przecież mogłabym.3.To nie elthing rozpoczął pyskówke w salonie, ale zareagował na obraźliwe słowa any.4.Poza tym zamknęłam tą dyskusje nie dlatego, że jestem po tej czy innej stronie.Zamknęłam ją ponieważ jako moderator w pewien sposób czuję się odpowiedzialna za to, co dzieje sie na tymże forum. A jako uczestnik i moderator uważam, że dyskusja musi być prowadzona przynajmniej na minimalnym poziomie, a nie przypominać tonem i słownictwem towarzystwo z rynsztoku.5. Osobom, które zarzucają mi, że jestem stronnicza odpowiadam, niczyje sympatie nie przeważają. Rozmawiałam z elthingiem dość często w czasach gdy bywał w dzień na czacie, rozmawiałam z nim także i wczoraj. Nie oceniam ludzi na "naszych" i "obcych". Nie mam takiego zwyczaju.6. Jeszcze raz powtarzam, że zamknęłam wątek ze wzgledu na jego jakość. Mika_P zarzuciła mi, że dyskusje kościelne były prowadzone również na dwóch forach jednocześnie. Ale czy tam ktoś kogoś mieszał z błotem i obrzucał wyzwiskami?Dyskusja była prowadzona, były podane argumenty i kontrargumenty i nikt nie czuł się urażony.7. Od razu też zaznaczam, że jestem przeciwnikiem zagłaskiwaniu kota na śmierć. Ale jakoś też nie jestem fanką dawania przeciwnikowi w twarz na dzień dobry, ponieważ ma inne zdanie i inne poglądy.8.KvM zarzucił mi, że to ana została obrażona przez elthinga. Jeżeli uraził ją jakiś post na emamie mogła wypowiedziec się na tamtym forum albo na forum sakury. W salonie nikt jej nie obraził. Co do usiłowania zniszczenia forum przez elthinga czy kogoś innego. Forum jak sam wiesz przeżyło kilka tego typu "dyskusji" i jak na razie ma się dobrze i nie sądze, żeby kolejna pyskówka miała to forum rozłożyć na łopatki.I ostatnia rzecz, nie wiem czy zauważyłeś, że mój ostatni post jest z godziny 13.58 Ty zaś prztakiwałeś elthingowi o godzinie 20.38 na post z 19.48I tym optymistycznym akcentem kończę, mając nadzieję, że rozproszyłam wątpliwości każdego z Was.pozdrawiamsammy :)
    • Gość: guest Re: Zbastuj Wać Panna - do Sammy IP: *.* 04.03.02, 14:25
      Wiesz co KvM, nie lubie Cie. Nie lubie Cie tak samo jak innych zacietrzewionych w swojej złośliwości ludzi, dzieki którym wszystko wydaje sie brzydkie i bez sensu. Ludzi zapatrzonych w siebie i widzących tylko czubek wlasnego nosa. Potrafisz każdemu dowalić tylko po to żeby się pokazać ze swoją "oryginalnością", gdy tymczasem sam jeseś oburzony podobnym zachowaniem wobec Ciebie. Rzadko sie odzywam ale to musiałam powiedziećBez pozdrowieńannamae
      • Gość: guest Re: Zbastuj Wać Panna - do Sammy IP: *.* 05.03.02, 09:11
        annamae napisała/ł:> Rzadko sie odzywam ale to musiałam powiedziećSzkoda, że nie zdecydowałaś się uprzednio pomyśleć.ada
  • Gość: guest Re: Zbastuj Wać Panna - do wszystkich IP: *.* 03.03.02, 22:53
    do redakcji:cieszcie sie ze macie takiego moderatora jak Sammy!!!el.ps. nie znam Sammy i nie raz mi sie od niej dostalo... ale po tym jej poscie: respect. :).
  • Gość: mamula Re: Zbastuj Wać Panna - do wszystkich IP: *.* 03.03.02, 23:00
    przykro mi , ale zostane przy swoim zdaniu,ze nie zachowalas sie obiektywnie i z powodow mi nieznanych bardzo faworyzujesz w tej sytuacji elthinga. w swoim wyczerpujacym poscie pominelas bardzo istotna rzecz-ze to on wlasnie juz od dawna obraza zarowno to forum, jego redakcje jak i konkretne osoby.nie widzisz tego, lub nie chcesz-nie wiem-pomijasz to jak zwykle milczeniem.jego celem oczywistym jest zrobienie zamieszanie i przysporzenie zwolennikow swojego forum. nie trzeba czynic doglebnej analizy jego postow , aby to pojac.a co do bledow ortograficznych to istnieje w sieci zwyczaj nie poprawiania cudzych bledow ort. a juz na pewno nie przez admina.a z tym rynsztokiem, to solidnie przesadzilas. czy mozesz podac jedno slowo z rynsztoka??
    • Gość: guest Re: Zbastuj Wać Panna - do wszystkich IP: *.* 03.03.02, 23:24
      hi,mamula... oto jak od bardzo dawna "obrazam" redakcje.wymienie ci wszystko w punktach co wg mnie powinno byczrobione na tym forum i o czym od bardzo dawna mowie nietylko ja:- moderatorzy powinni miec prawo do kasowania watkow i nietolerowania wszelkiego rodzaju pyskowek. nie wazne czegoone dotycza... - w weekend powinien byc przynajmniej jeden moderator ktoryma prawo i dostep do wszystkich for i zwyczajnie zerknacco sie na nich dzieje. (i reagowac)- dzialania moderatorow nie moga spotykac sie z wysmiewaniemi tworzeniem nowych postow o podobnej tematyce. takieosoby powinny byc banowane.- redakcja powinna reagowac i to stanowczo na wszelkieposty o tematyce rasistowskiej... o biciu dzieci czy zlychmetodach wychowawczych.- na forum powinien znajdowac sie lekarz. chyba stacedziecko na jednego specjaliste ktory zadbalby o jakoscporad na tym forum.- redakcja powinna szanowac memberow wypowiadajacych siena tym forum i nie zamieszczac ich wypowiedzi w gazeciebez wczesniejszego uzgodnienia tego z nimi.to jest cale "obrazanie i mieszanie z blotem redakcji".tylko o to mi chodzi. nie sa to jakies kosmiczne metody...takie zasady obowiazuja na wielu zachodnich forach.to wszystko.el..
      • Gość: guest Re: Zbastuj Wać Panna - do wszystkich IP: *.* 04.03.02, 10:18
        zgadzam sie, lekarz by sie przydaltobiebo to jak widac postepujezdaje sie ze miales juz nie pisac......
      • Gość: 1999 Re: Zbastuj Wać Panna - do el IP: *.* 04.03.02, 14:03
        Dziwne to wszystko a najbardziej co tu robisz el skoro tak bardzo nas/tego forum nie lubisz? Nudzisz się na tym swoim forum? Acha już wiem wszyscy tam zdyscyplinowani są!
      • Gość: Gosia1 Re: Zbastuj Wać Panna - do wszystkich IP: *.* 04.03.02, 18:04
        I tu przyznam Ci rację. I - przynajmniej ja - czuję się o niebo milej po przeprosinach, jakie wystosowałeś do Ani. Chyba sam zobaczyłeś, że naprawdę brzydko Ją potraktowałeś na emamie. Nie dziw się więc reakcji wielu forumowiczek i forumowiczów. Pozdrawiam Gosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka