Dodaj do ulubionych

Wróżenie płci dziecka

IP: *.* 03.04.02, 12:05
Drogie mamy, już doświadczoneCzy któraś z was określała sobie płeć dziecka wieszając przed brzuchem wahadełko i czy się później sprawdziło.Właśnie w pracy starszy pan wyciągnął wahadełko i opowiadał jak to przed wojną nie było USG a płeć właśnie w ten sposob określali.Jestem ciekawa czy można w to wierzyć, bo szczerze mówiąc: to dzidziuś na USG zasłonił wszystko (24 tydzień) i nic nie pokazał a ja jestem ciekawska.Pozdrawiam gorąco
Obserwuj wątek
    • Gość: Siunia Re: Wróżenie płci dziecka IP: *.* 03.04.02, 13:57
      ech................U mnie było tak:1. ja sama czułam i byłam pewna na 200%, że bedzie chłopak,2. ponoć nawet wyglądałam "na chłopaka" - będąc w ciąży,3. kto się uparł by mi powróżyc, tez mówił, że to chłopakA zamiast Mikołajka urodziła sie kochaniutka Wiktoria :)I tak to jest .....Ale jeżeli jest to osoba, która faktycznie wróżyc umie i ma taki dar naprawde, to faktycznie Ci powie co nosisz w brzuszku.Po drugie; może trafic ze swoją przepowiedniaNie wiem sama. U mnie nic sie nie sprawdziło :)Wrózby wrózbami, ale, zę ja sama niby czułam, żę to synek, to dopiero porażka.Za to całą ciążę śniła mi sie moja Wika, że jest dziewczynka i, że nie wszystko jest wporzadku. Wtedy mnie te sny denerwowały, ale uspakajałam się tym, że sny sa niby odwrotnie. No i mam dziewczynke, troche problemów ze zdrówkiem, ale jestesmy na dobrej drodze :)A jak miała trzy miesiące to wyglądała dokładnie jak w moich snachsmile To dopiero numer, co?I teraz od kilku miesięcy wygląda znowu, jak w moich snach. Ale zaczyna się zmieniac ponownie :)Pozdrawiam- Siunia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka