Dodaj do ulubionych

Witam wszystkich !

IP: *.* 03.04.02, 22:16
Co prawda napisałam już kilka postów na forum, ale jestem dosyć nieśmiała, więc musiałam nieco odczekać aż się przedstawię. Na imię mi Basia, mieszkam w Lublinie wraz z mężem, dwójką dzieci : Łukaszem - 20 m-cy i Kaliną - 5 tygodni, oraz niestety z moimi rodzicami,którzy mają trudne charaktery.Sama też co prawda mam niełatwy, ale to już inna historia. Z zawodu jestem nauczycielką języka francuskiego.Bardzo polubiłam wizyty tutaj.Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.basia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alexia Re: Witam wszystkich ! IP: *.* 03.04.02, 22:36
      Witaj Basiu...:)
      • Gość: Paulinapaulina Prawdy oczywiste po urodzeniu dziecka IP: *.* 04.04.02, 20:47
        Poniższe prawdy pochodzą z internetu naszych wschodnich sąsiadów. Okazuje się, że dzieci są takie same na całym świecie, a my - ich rodzicielki mamy podobne zmartwienia. Postanowiłam te prawdy dla Was przetłumaczyć i rozpowszechnić. Miłej lektury! :)PaulinaPo urodzeniu dziecka, zrozumiałam następujące prawdy oczywiste:1. Głos wrzeszczącego trzyletniego dziecka jest trzy razy głośniejszy niż trzy głosy osób dorosłych.2. Wszystkie rzeczy przechowywane w miejscach niedostępnych dla dzieci, są przez nie odnajdywane w przeciągu 28 sekund.3. Pomadka do ust ma niezły smak, przy czym im jaskrawsza, tym jest smaczniejsza.4. Tubka pasty do zębów wystarcza na pomalowanie połowy ściany oraz drzwi.5. Od płukania w pralce chomikowi zbiera się na wymioty.6. Parasol nigdy nie może zastąpić spadochronu.7. Najważniejsze dokumenty rwą się najszybciej.8. W żołądku spokojnie zmieszczą się trzy największe porcje lodów, ale nigdy mały talerz zupy.9. Super klej skleja rzeczywiście wszystko.10. Straż pożarna przyjeżdża w ciągu 10 minut.
        • Gość: Paulinapaulina Re: Prawdy oczywiste po urodzeniu dziecka IP: *.* 04.04.02, 21:03
          Przepraszam, wrzuciłam mój post nie w tym miejscu, co potrzeba. Mam nadzieję, że wam się spodoba. Pozdrawiam Cię Basiu. Mamy coś ze sobą wspólnego - mieszkałam w Lublinie w czasie studiów.Paulina
    • Gość: 0107 Re: Witam wszystkich ! Miło mi Was poznać! IP: *.* 03.04.02, 22:55
      Z przykrością zauważyłam, że powtórzyłam tytuł Alexii, którą również witam serdecznie.
      • Gość: Alexia Re: Witam wszystkich ! Miło mi Was poznać! IP: *.* 03.04.02, 23:00
        uch.. i czym się tu przejmować :hello:
      • Gość: Hermiona Re: Witam wszystkich ! Miło mi Was poznać! IP: *.* 03.04.02, 23:02
        A ja też Cię witam, 0107 - jaki tajny pseudonim!Mam na imię Monika i jestem mamą prawie 10-letniej Oli i 3,5-letniego Jędrusia.Hej, hej!
    • Gość: wioleta Re: Witam wszystkich ! IP: *.* 03.04.02, 23:06
      Witamy serdecznie Basieńko . mam nadzieję, zę będzie Ci tu jak w domu :-)))wioleta z Kubusiem 5 lat i Krzysiem 7 mcy :-)
    • Gość: konstancja23 Re: Witam wszystkich ! IP: *.* 03.04.02, 23:30
      Wiatmy i również pozdrawiamy!!!@gata i Julka
    • Gość: ewamet Re: Witam wszystkich ! IP: *.* 03.04.02, 23:40
      Witam Cię również i ja,sama dopiero co się przedstawiałam.Myślę,że znajdziemy tu wiele ciekawych tematów.Pozdrawiam!Ewa-mama Dagmary,Pauli i Marka.
      • Gość: feratu Re: Witam wszystkich ! IP: *.* 04.04.02, 10:28
        Cześć Basia, ja również Ciebie witam wśród Nas „forumowiczów” :-) Życzę przewspaniałej zabawy i skorzystania z wielu mądrych rad – dziewczyny są wspaniałe.. Serdecznie pozdrawiam Ciebie oraz całą Twoją rodzinkę – Feratu :-)
    • Gość: eraser Re: Witam wszystkich ! IP: *.* 04.04.02, 20:29
      Cześć!Nazywam się Iza.Podobnie jak ty mam 20 miesięcznego dzidziusia - Huberta i także jestem nauczycielką, tyle że j. angielskiego.Myślę, że znalazłybyśmy sporo wspólnych tematów. Jeśli chcesz, skrobnij coś na priva.Pa!Do przeczytania,Iza.Basia napisała/ł:> Co prawda napisałam już kilka postów na forum, ale jestem dosyć nieśmiała, więc musiałam nieco odczekać aż się przedstawię. Na imię mi Basia, mieszkam w Lublinie wraz z mężem, dwójką dzieci : Łukaszem - 20 m-cy i Kaliną - 5 tygodni, oraz niestety z moimi rodzicami,którzy mają trudne charaktery.Sama też co prawda mam niełatwy, ale to już inna historia. Z zawodu jestem nauczycielką języka francuskiego.> Bardzo polubiłam wizyty tutaj.> Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.> basia.
    • Gość: AnetaLelonek Re: Witam wszystkich ! IP: *.* 04.04.02, 21:44
      Witaj ja jestem Aneta mieszkam na Ślasku- Mysłowice mam 22 lata meza Darka synka Kacperka (13 m-cy) i 17 tyg brzusioPa
      • Gość: paloma Re: Witam wszystkich ! IP: *.* 04.04.02, 22:34
        Witam Wszystkie dziewczyny!Ja też zupełnie niedawno znalazłam e -dziecko.....i już się uzależniłamsmile))Przy okazji i ja się przedstawię. Mam na imię Ania (Paloma - to z obsesji hiszpańskim i całą kulturą latynoamerykańską)Jestem mamą 1,5 rocznej Nataszki i mieszkam w Tarnowie. Pisałam już na innych postach, ale ...we wrześniu przeprowadzam się do Krakowa i szukam przyjaznych duszyczek z tego miasta :)))pozdrawiam, Paloma
        • Gość: giks Re: Witam wszystkich ! IP: *.* 05.04.02, 16:30
          Ja może wreszcie sie również zmobilizuję... Mam na imię Agnieszka i jestem mamą 16 tygodniowego Mateusza...Jakiś czas juz odwiedzam fora ale jakoś się nie ujawniałam :hello:
    • Gość: 888 Re: Witam wszystkich ! IP: *.* 05.04.02, 10:28
      Ja Ciebie Basiu także witam, choć myślę, że przedstawiać się sobie już nie musimy :) !:hello: Selina
      • Gość: 0107 Re: Witam wszystkich ! IP: *.* 05.04.02, 19:25
        Bez wątpienia droga Selino. Ja też Cię witam. Trochę Cię tutaj nie było.Dziękuję wszystkim za miłe powitanie.Pozdrawiam :hello: Basia.
    • Gość: Marlena Re: Witam wszystkich ! IP: *.* 05.04.02, 22:24
      Witaj Basiu! :) To forum to istne lekarstwo na wszystkie smutki i możliwość obcowania z wspaniałymi ludźmi bez wychodzenia z domu.Pisz jak najczęściej.Pozdrawiam - Marlena, "architektka" mama Marysi 3l i Kubusia 10m.
    • Gość: Dorota619 Re: Witam wszystkich ! IP: *.* 07.04.02, 16:44
      Ja też skorzystam z okazji i się przedstawię:Dorota, lat 32, dzieciaczki Matylda 3,5 roku i Bartek prawie 1rok. Mieszkamy w Krakowie.Mój mąż, który jest naprawdę super tatusiem (i super mężem rzecz jasna) mówi, że od kiedy odkryłam forum na e-dziecku to mi się coś w głowie przestawiło. Rzeczywiście, nie mogę się powstrzymać żeby nie sprawdzić wieczorem cotam słychać nowego...Już parę postów napisałam, ale dopiero Ty, Basiu, uświadomiłaś mi, że miło by było się przedstawić...Za przeoczenie przepraszam.pozdrawiamdorota
      • Gość: 0107 Re: Witam wszystkich ! IP: *.* 07.04.02, 20:07
        Cześć!Mam nadzieję, że czesto będziemy się spotykały na forach eDziecka, bo ja wpadłam jak śliwka w kompot.:hello: Basia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka