Dodaj do ulubionych

całkiem zgrabna nie?:)

22.06.05, 11:05
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2779897.html
Obserwuj wątek
    • trzydziecha1 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 11:09
      Kto?
    • trzydziecha1 aha, dopiero teraz 22.06.05, 11:09
      zdjecie mi się załadowało.
    • pierozek_monika Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 11:10
      tylko ma taki orli nos....
      • pierozek_monika Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 11:11
        niewyraźnie widać cholera - to jakiś wylk
      • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 11:22
        :) na twarzy ma worek to nie widać ale reszta nie kulawa:)
        • bajka228 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:16
          nie, bardzo niezgrabna - gruba wg. mnie.
          • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:51
            może monitor masz xle ustawiony?;)
            • bajka228 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 13:04
              moze Ty masz zle ustawiony? :)
              • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 13:05
                eeeeee nie nowiutki 19" lcd:)
                • bajka228 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 13:10
                  no dobra dobra. ale tak ogolnie to jakis niedzisiajszy jestes, bo takie
                  ksztalty to sie <<podobaly>> nie w tej epoce. teraz sa na topie sa szczuple
                  dziewczyny :)
                  • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 13:18
                    aż jeszcze raz sie popatrzyłem na zdjęcie, przesadzasz może uda ma trochę
                    przygrube ale góra jest o.k. :)
                    nie mam nic przeciwko szczupłym:)
                    • bajka228 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 13:23
                      no i widzisz, juz zauwayles , ze uda ma grubawe i ogolnie dolna czesc ciala
                      jest nieproporcjonalnie bardziej rozbudowana niz gorna. jeszcze troche sie z
                      Toba posprzeczam i moze wkrotce zmienisz zdanie, ze panna na zdjeciu ma super
                      figure ;)
                      • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 13:34
                        ma figurę ok, do rodzenia dzieci sie nadaje:)
                        ale myslę że skoro ja cos dostrzegłem i fotograf to jest ok:)
                        • bajka228 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 13:41
                          łeee... to ja sie nie nadaje w takim razie do rodzenia dzieci, mam waskie
                          biodra, jej udo jest jak moje 3 itd.
                          • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 13:47
                            jeżeli jej udo jest jak Twoje 3 to może masz powazny problem?:) nie chcę byc
                            złym prorokiem ale to może byc anoreksja
                            naprawde masz 3 uda?
                            • bajka228 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 13:53
                              nie no co ty, z moim zdrowiem wszystko ok. mam BMI ok.19, wiec mieszcze sie w
                              normie.
                              poprostu przy tej dziewczynie wygladam jak dziecinka ;)
                              • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 13:57
                                uff to całe szczęscie:) ale chyba norma jest od 20?
                                moze przez piersi?
                                • bajka228 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:03
                                  piersi to ja mam akurat troszke wieksze niz ta laska na krzyzu. tluszczu w
                                  sobie mam mniej niz norma przewiduje (2 razy mniej) ale to nic dziwnego, bylam
                                  sportowcem.
                                  co do BMI to u nas (tak mowie ogolnikowo - na AM) norma jest dla kobiet 18,5 -
                                  23 dla mezczyzn jest 20-25.
                                  ale nie gadajmy juz o moim wygladzie.
                                  • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:06
                                    a co uprawiałaś?
                                    to o czym pogadamy?;)
                                    • bajka228 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:10
                                      teraz nie moge pogadac, bo zaraz wychodze.
                                    • bajka228 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:10
                                      łyżwiarstwo figurowe.
                                      • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:13
                                        o proszę jak ładnie:)
                                        i czemu juz nie jeździsz?
                                        • bajka228 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:18
                                          bo mialam duzo kontuzji, poza tym wybralam szkole i nauke. na serio juz
                                          wychodze, wiec nie bede teraz odpowiadac, mozesz napisac maila przeciez.
                                          • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:22
                                            cześć:)
                                            na maila nie mogę bo to by pachniało flirtem albo jeszcze czyms innym:)))))
                                            • bajka228 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:26
                                              nie przesadzaj. jade do mojego faceta, wiec o zadnym flircie nawet nie ma
                                              mowy :)
                                              • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:28
                                                ale wiesz ludzie beda gadali, facet sie dowie jeszcze Ci cos zrobi? po
                                                co?;))))))
                                                • bajka228 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 23:04
                                                  hmm... moj facet wie. ja mowie serio, ze jesli chcesz jeszcze cokolwiek
                                                  wiedziec to napisz maila, bo ja nie lubie gadac w taki sposob na forum.
    • trzydziecha1 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 11:13
      trudno, żeby hostessy i modelki na promocjach (a to przecież forma "promocji")
      były niezgrabne. Ale dla mnie to syf taki koncert. Widac staroświecka baba
      jestem.
      • krysica Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 11:19
        dla mnie też to syf....staroświecka jestem...
      • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 11:23
        pies srał koncert o lasce mówimy nie?:)
        • trzydziecha1 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 11:25
          Laska na krzyżu to niesmaczny pomysł. A jako baba nie mam kwalifikacji oceniać
          fogury jakiejś laski :) de gustibus non disputandum est.
          • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 11:49
            to jest tło, chodzi na razie tylko o nia:)
            reszta mnie nie interesuje tzn. interesuje ale nie wypowiadam sie
            • trzydziecha1 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 11:58
              jako 13-latek powinieneś skromnie spuscić oczęta ;PP
              • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 11:59
                jakos nie mogę? interesuje mnie cos takiego:)
                • trzydziecha1 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:03
                  No to nie spuszczaj... oczu. ;)
                  • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:14
                    tapetę se zrobie:)
                    • trzydziecha1 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:24
                      Powiem tak: w tej pozycji większość nie za tłustych wyglądac będzie dobrze,
                      zwłaszcza z workiem na twarzy :DDDDD
                      • bajka228 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:34
                        zgadzam sie, panna jest tlusta.
                        • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:36
                          nieee to tylko jakas oliwka:)
                          • bajka228 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:37
                            no tak, tak to sobie tlumacz :)
                            • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:50
                              o.k. będę nieświadomy:)
                      • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:35
                        moze to szansa dla niedocenionych?????????z niewyjsciową twarza?
                        • bajka228 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:36
                          ona ma raczej wszystko niewyjsciowe. moze w ten sposob leczy swoje kompleksy...?
                          • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:52
                            ktos kto daje zrobić ze soba cos takiego chyba nie ma kompleksów?:)
                        • trzydziecha1 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:38
                          Oczywiście, znaleźć sie na tapecie ślicącego się trzynastolatka, to super
                          szansa :)))
                          Tyle, że na ulice trudno wyjsć z takim workiem na twarzy :DD
                          • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:53
                            zależy co kto lubi?:) a na starówce w takim worku to murzyn stoi:))))
                            • trzydziecha1 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 13:10
                              Powiem tak, na mnie babeczka nie robi wrażenia, bo mam to na codzień w lustrze,
                              wiec co za rewelacja?????
                              ale na murzyna bym se popatrzyła :PPPP
                              • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 13:21
                                ????? podobna do niej jesteś?:)
                                idx na starówke jest taka ekipa z toporem i pieńkiem łeb kładziesz a murzyn
                                bierze topór niby do odrabania fotke se pstrykasz:)
                                • trzydziecha1 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 13:26
                                  Chyba szczuplejsza wydaje mi się.
                                  Na starówce mówisz? Tylko łby odrąbują czy inne części ciała też? :))
                                  • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 13:35
                                    to gratuluję:)))))
                                    nie wiem co jeszcze a co bys chciała?:)
                                    • trzydziecha1 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 13:48
                                      Jeszcze nic :DDD
                                      Ale może wkrótce coś bedę chciała odrąbać, dobrze wiedzieć gdzie.
                                      • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 13:51
                                        przy barabakanie:)
                                        • trzydziecha1 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:07
                                          barabarabarabakanie? ;DDDDDDDDDDDDDDD
                                          • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:09
                                            nie zaczynaj:)
                                            • trzydziecha1 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:09
                                              ja nie zaczynam ! ;DDDD ja sie tylko jąkam !
                                              • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:14
                                                no własnie mówię, czemu zaczynasz sie jakać?:)
                                                • trzydziecha1 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:16
                                                  z głodu zapewne :DDD
                                                  • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:24
                                                    rybka była?:)
                                                    a Ty tak specjalnie sie głodzisz codziennie?
                                                  • trzydziecha1 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:30
                                                    nieeee nie specjalnie, tylko nie mam czasu porządnie zjeść.
                                                  • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:34
                                                    a co Ci przeszkadza????:)
                                                  • trzydziecha1 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:35
                                                    Robię tutaj pewną robotę ... no dobra idę, wysikać sie też nie mam czasu. na ra.
                                                  • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:36
                                                    to jak na kasie w supermarkecie moze?:)))))
                                                  • trzydziecha1 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:44
                                                    nie :))) moje poczucie obowiazku nie pozwala mi odejsc od biurka :)
                                                  • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:46
                                                    a poczucie wysikania sie nie jest silniejsze?
                                                  • trzydziecha1 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:48
                                                    jest, ozywiście wygfrywa z poczuciem obowiązku w pewnym momencie :))) dobrze,
                                                    ze do toalety nie jest strasznie daleko!
                                                  • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:52
                                                    a myslałem juz ze w pampersach siedzicie jak na kasie?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:55
                                                    nie nie mamy takie wiaderko pod biurkiem ;PPP
                                                  • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 15:00
                                                    i pewnie sikasz bez wstawania i bezgłosnie?:)))))))
                                                  • trzydziecha1 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 15:36
                                                    Nie oczywiście wszystkie sobie siadamy na wiaderkach i plotkujemy w rytm szumu
                                                    wodospadu.
                                                  • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 15:40
                                                    to jest kilka wiaderek?????? mówiłas ze jedno?;)
                                                    i jaki qrD rytm szumu???? wyjaśnij proszę:)
                                                  • trzydziecha1 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 15:50
                                                    no jak wszystkie się umawiamy na sikanie, każda siada na swoim i sikamy tworząc
                                                    muzykę wodospadu ;PP musze spadac.
                                                  • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 15:52
                                                    pytałem o rytm? spadasz z szumem wodospadu?:)))))
                                                  • trzydziecha1 Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 16:08
                                                    no spadam bezszelestnie tymczasem ...
    • six_a Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:07
      mogłaby leżeć krzyżem, a nie wisieć, byłaby łatwiejsza w obsłudze :)
      • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:14
        a to juz kwestia upodobań:)
        • six_a Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:15
          i majątku, musisz mieć drabinę albo stół i stołek :)
          • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:32
            albo banji?:)
            • six_a Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:34
              będziesz pikował na ten krzyż czy jak? ;))))
              • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:35
                góra - dół:)
                • six_a Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:38
                  żeby Ci tylko krzyż kołkiem nie stanął w gardle :)
                  • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:53
                    krzyż bedzie z drugiej strony:)
                    • six_a Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:56
                      zabierz kompas, bo się nie połapiesz. lecisz głową w dół, tak czy nie? to na
                      krzyż się możesz nadziać, tak czy nie? :)
                      • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 13:07
                        na cycki prędzej krzyż jest przy krzyżu nie?;)))))
                        no lecę ale zaczepiam sie od góry krzyza to jak?
                        • six_a Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 13:09
                          a w co celujesz? :) bo niektórzy to w horyzontalnej nie mogą, a Ty byś chciał w
                          pionie i jeszcze głową na dół - fantasy się naczytał no!
                          • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 13:19
                            jeszcze nie wiem, będe improwizował w co sie da:))))
    • margie Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:09
      calkiem:) tylko worek na ryj zalozyli, bo pewnie taki, ze dzieci moze
      straszyc:))
      • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:15
        a co tam ryj - biere we worku:)
        • uasiczka Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:17
          jak na "straszny film 2"
          • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:34
            nie widziałem?
            • uasiczka Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:54
              tam była taka sexi laska z paskudną zieloną, przegniłą mordą (duszyca) i
              wszyscy się bali poza jednym fajnym gościem, który ją bzykał własnie w torbie
              na główie
              • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 13:08
                na tym koncercie? ten fajny facet to nie ja:(
                • uasiczka Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:16
                  nie na koncercie tylko na filmie ;)
                  • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:35
                    aaaaaaaa to Ty takie filmy ogladasz? nie wstyd Ci?:)
        • margie Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:25
          ale ona jakas sliska sie wydaje, utrzymasz?
          • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:33
            na kropelke spróbuje:)
      • fe_male Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:16
        Jakie normalne dziecko w tej sytuacji na ryj by się spojrzało???;)
        • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 12:33
          niedowidzące:)
    • tropiacalala Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:36
      ticoqp napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2779897.html

no.
      • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 14:38
        :) a tyle "błota" juz na nia wyrzucili:))))))) ze gruba, ze nie proporcjonalana
        i takie tam
        • tropiacalala Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 15:12
          ticoqp napisał:

> :) a tyle "błota" juz na nia wyrzucili:))))))) ze gruba, ze nie
          proporcjonalana
          >
          > i takie tam

zazdrosniki jedne....masz dobry gust....
          • ticoqp Re: całkiem zgrabna nie?:) 22.06.05, 15:15
            o własnie dobre słowo - zazdrośniki:) dziekuje
    • rachela180 Ticuś, nie spodziewałam się :( 22.06.05, 20:51
      Błeeee
    • marta.uparta Re: całkiem zgrabna nie?:) 23.06.05, 00:15
      ladnie wydepilowana. No ale ostatecznie okazja byla:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka