Dodaj do ulubionych

Urodziłam................................................się :)

IP: *.* 19.04.02, 21:56
28 lat temu....dokładnie o 20:45 19.04.1974r i też był piątek :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Zużka Re: Urodziłam................................................się :) IP: *.* 19.04.02, 22:26
      :bic:gratulacje,gratulacje i najserdeczniejsze życzenia samych uśmiechniętych lat :benetton:
    • Gość: EmA Re: Urodziłam................................................się :) IP: *.* 20.04.02, 06:32
      Wszystkiego co najpiękniejsze, spełnienia najbardziej ukrytych marzeń, wielu dni szczęścia i dumy ze swojego synka....Edyta mama Alexa
    • Gość: ikasia Re: Urodziłam................................................się :) IP: *.* 20.04.02, 10:08
      Stooooo laaaaat , stoooooo laaaaaaat ..... ( sorry , nie znam nut ) :)Wszystkiego najjjjjj ...... moja prawie rówieśniczko !!!!! Dużo słoneczka każdego dnia i jeszcze więcej uśmiechów na twarzyczce !!!Pozdrowienia :hello: ikasia
    • Gość: olaart Re: Urodziłam................................................się :) IP: *.* 20.04.02, 14:30
      Najlepsze życzenia od urodzonej tego samego dnia tylko dwa lata później!!! Po raz pierwszy znalazłam kogoś takiego! Ciekawe czy mamy jakieś wsplne cechy charakteru???Całuski od Oli (upartego baranka)
    • Gość: Katrin Re: Urodziłam................................................się :) IP: *.* 20.04.02, 14:56
      Aloha :)Dziewczyny dziękuję serdecznie za życzenia!Zużka: za to, że byłaś pierwsza :)EmA : całuski dla imiennika mojego synka :benetton:ikasia: "prawie rówieśniczko" ? to kiedy mam złożyć Tobie ?olaart : zodiakalna siostro też jestem uparta jak rogacizna :lol:pozdrawiam,Katrin
      • Gość: ikasia Re: Urodziłam................................................się :) IP: *.* 20.04.02, 15:19
        No coż , nie pozostaje Ci nic innego , jak tylko złożyć mi życzenia spóźnione ale szczere...Chyba , że poczekamy do stycznia :) Ale z góry dziękuję :) ( buuuuuu jestem starsza od Ciebie buuuuuuu ) :(ikasia :hello:
    • Gość: tygrys Re: Urodziłam................................................się :) IP: *.* 20.04.02, 16:30
      Najlepsze życzenia urodzinowe, Kasiu :bounce:Też Kasia, mama Michasia :)
    • Gość: mysia Re: Urodziłam................................................się :) IP: *.* 20.04.02, 22:45
      Spóźninoe,/byłam w szpitalu/,ale szczere życznia urodzinowe!Spełnienia marzeń!Dorota
    • Gość: Aari Re: Urodziłam................................................się :) IP: *.* 21.04.02, 18:09
      wszystkiego najlepszego :-):bic:wioleta
    • Gość: humbak Re: Urodziłam................................................się :) IP: *.* 21.04.02, 20:07
      I wszystkiego najlepszego z tej okazji!!!! :)I obys z kolejnych "narodzin" tez sie tak cieszyla!!!!:hello:Aga
    • Gość: janeczka Re: Urodziłam................................................się :) IP: *.* 23.04.02, 18:45
      Spóżnione, ale najlepsze zyczenia!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka