Gość: Katrin IP: *.* 19.04.02, 21:56 28 lat temu....dokładnie o 20:45 19.04.1974r i też był piątek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zużka Re: Urodziłam................................................się :) IP: *.* 19.04.02, 22:26 gratulacje,gratulacje i najserdeczniejsze życzenia samych uśmiechniętych lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmA Re: Urodziłam................................................się :) IP: *.* 20.04.02, 06:32 Wszystkiego co najpiękniejsze, spełnienia najbardziej ukrytych marzeń, wielu dni szczęścia i dumy ze swojego synka....Edyta mama Alexa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikasia Re: Urodziłam................................................się :) IP: *.* 20.04.02, 10:08 Stooooo laaaaat , stoooooo laaaaaaat ..... ( sorry , nie znam nut ) Wszystkiego najjjjjj ...... moja prawie rówieśniczko !!!!! Dużo słoneczka każdego dnia i jeszcze więcej uśmiechów na twarzyczce !!!Pozdrowienia ikasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaart Re: Urodziłam................................................się :) IP: *.* 20.04.02, 14:30 Najlepsze życzenia od urodzonej tego samego dnia tylko dwa lata później!!! Po raz pierwszy znalazłam kogoś takiego! Ciekawe czy mamy jakieś wsplne cechy charakteru???Całuski od Oli (upartego baranka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katrin Re: Urodziłam................................................się :) IP: *.* 20.04.02, 14:56 Aloha Dziewczyny dziękuję serdecznie za życzenia!Zużka: za to, że byłaś pierwsza EmA : całuski dla imiennika mojego synka ikasia: "prawie rówieśniczko" ? to kiedy mam złożyć Tobie ?olaart : zodiakalna siostro też jestem uparta jak rogacizna pozdrawiam,Katrin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikasia Re: Urodziłam................................................się :) IP: *.* 20.04.02, 15:19 No coż , nie pozostaje Ci nic innego , jak tylko złożyć mi życzenia spóźnione ale szczere...Chyba , że poczekamy do stycznia Ale z góry dziękuję ( buuuuuu jestem starsza od Ciebie buuuuuuu ) ikasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrys Re: Urodziłam................................................się :) IP: *.* 20.04.02, 16:30 Najlepsze życzenia urodzinowe, Kasiu Też Kasia, mama Michasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: Urodziłam................................................się :) IP: *.* 20.04.02, 22:45 Spóźninoe,/byłam w szpitalu/,ale szczere życznia urodzinowe!Spełnienia marzeń!Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aari Re: Urodziłam................................................się :) IP: *.* 21.04.02, 18:09 wszystkiego najlepszego wioleta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: humbak Re: Urodziłam................................................się :) IP: *.* 21.04.02, 20:07 I wszystkiego najlepszego z tej okazji!!!! I obys z kolejnych "narodzin" tez sie tak cieszyla!!!!Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janeczka Re: Urodziłam................................................się :) IP: *.* 23.04.02, 18:45 Spóżnione, ale najlepsze zyczenia! Odpowiedz Link Zgłoś