Gość: guest IP: *.* 20.05.02, 11:27 Gdzie w Warszawie można ostrzyc 1,5 dziewczynkę sprawnie i ładnie. Słyszałam o specjalnych krzesełkach dla małych dzieci. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania.K Re: Fryzjer dla dzieci IP: *.* 21.05.02, 13:16 Jeden taki fryzjer jest na Goclawiu, "Heder", ul. gen. Abrahama 18, tel. 6732569. Tam chodza moi znajomi ze swoim synkiem i sa zadowoleni. Ja z corcia bylam raz (miala niecale 2 lata) i dala sie ostrzyc, ale rezultatem nie bylam zachwycona calkowicie. Ale Asia ma proste, geste wlosy, wiec na 5 min. strzyzenia (bo tyle czasu Asia daje fryzjerce) to i tak niezle. Wzielam kasete z jej ulubionymi bajkami i rozne przekaski, polecam. Drugi fryzjer z krzeselkiem jest w Gal. Mokotow naprzeciwko supermarketu Hypernova. Ale nic wiecej o nim nie wiem, krzeselko widzialam przez szybke. My teraz chodzimy do "doroslego" fryzjera (Asia ma prawie 3 lata), potrzebne jest przekupstwo nowa przytulanka (pomaga zwalczyc straszek ). I jest OK, ale negocjacje przed wizyta u fryzjera sa dlugie... Ale dzieci sa rozne, corcia kolezanki jest od dawien dawna (tak odkad miala jakies 1.5 roku) strzyzona u "normalnego" fryzjera przy okazji strzyzenia mamy, ale ona jest bardzo spokojna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarka Re: Fryzjer dla dzieci IP: *.* 31.05.02, 21:46 W Hicie na Kabatach (jazda metrem dodatkowa atrakcja) w srodku jest fryzjer ktory ma specjalne krzeselko dla dzieci (kolorowe, male, obrotowe, ze specjalna pelerynka, nie myje wlosow tylko pryska na grzebien) ale glowna atrakcja polega na tym ze naprzeciwko nie ma lustra tylko stoi bardzo ozdobna szafa z telewizorem i dziecko ma puszczane bajki: Teletubisie, Bolo i Lolo, dla starszych Pokemony czy cos tam. Moja corka na widok Teletubisiow nieruchomiala na dluzsza chwile. Potem dziecko w nagrode dostaje lizaka. Jak trzeba poczekac to sa kredki do rysowania i rozne ukladanki. A przy wyjsciu z Hita stoja takie rozne helikopterki, lodzie, skutery policyjne za jedyne 50 gr. wiec my w nagrode zaliczamy wszystkie po kolei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Fryzjer dla dzieci IP: *.* 03.06.02, 07:46 Przepraszam że spytam jaka jest cena strzyżenia 1,5 rocznego dziecka. Czy ceny są jak dla dorosłego? Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Fryzjer dla dzieci IP: *.* 09.06.02, 16:51 W Hicie gdzie pisalam placi sie chyba ok. 20 zł ale nie pamietam dokladnie. Odpowiedz Link Zgłoś