joar 18.12.03, 09:35 Czy ktoś może wie gdzie można kupić zabawkę Buzz Astral. A może ktoś może odsprzedać -podobno była seria z Toy Story w Mc Donaldzie. Mój 4 letni Kubuś szaleje za ta bajką. Pozdrawiam Mama Kubusia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnisiaz Re: Buzz Astral potrzebny 19.12.03, 11:18 witam wprawdzie mam do odsprzedania buzza ale jest to baz nie z mc donalda ale firmowy kosztował mnie 120 zł a wiec dużo a chce 50 zł ma ok 22 cm stan bdb- jest troszke zakurzony ma miekki tułów zdjecie moge wysłac na priv ale wiem że cena może być dla Pani bardzo wysoka z mc donalda mam tylko chudego i zurka wiecej informacji na azawada@sgh.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bitsan Re: Buzz Astral potrzebny 06.04.04, 19:44 Szanowna Pani! Ja też mam syna Kubę - 5 lat i też szukamy dla niego Bazz'a Astral'a. Orginalne zabawki są bardzo drogie ponad 260 zł i można znaleść w internecie (www.ems.com.pl/html/toystory.html). Może Pani znalazła gdzieś taniej, proszę o kontakt. Pozdrawiam Tato Kubusia bitsan@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
vojtask Re: Buzz Astral potrzebny 07.04.04, 14:03 Zajrzyjcie teraz do McDonalds. Jest seria zabawek z Toy Story PZDR Vojtask Odpowiedz Link Zgłoś
bitsan Re: Buzz Astral potrzebny 07.04.04, 22:38 Oczywiście w MD jest Buzz Astral, ale nie jest zbyt ładny i trochę naciągany. Odpowiedz Link Zgłoś
vojtask Re: Buzz Astral potrzebny 08.04.04, 09:21 Może troszkę naciągany, ale Buzz Artral! Odpowiedz Link Zgłoś
anetid Re: Buzz Astral potrzebny 26.04.04, 11:12 Witaj Spróbuj tutaj ale ostrzegam strasznie drogo disneysklep.pl/index.php?op=kategoria&k=5 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś