Dodaj do ulubionych

no nie ...

IP: *.* 24.07.02, 16:29
Szukam i szukam mojego postu "przemęczenie" od południa. Nie wpadłam że wyląduje on w dziale forum zdrowie.A jak to się stało? Ja chciałam aby był w dziale emama bo tu sie mogę wyżalić (co zreszta pisze wyraźnie).Nie podoba mi się że ktoś bez mojej wiedzy wyrzuca mój post ot tak poprostu bez informacji zwrotnej.bajbus
Obserwuj wątek
    • Gość: KvM Re: no nie ... IP: *.* 24.07.02, 20:30
      Masz informację zwrotną w wątku "Przeniesione posty" Poza tym trochę szacunku dla Kasi, ma sporo tutaj pracy. Tyle osób nie wie, gdzie powinny się znaleźć ich posty (w tym moja żona), że czasem pewnie ma dylematy czy coś się nadaje na to forum, czy na inne. Część osób z premedytacją zamieszcza posty na forum popularniejszym. Uważam to za niekulturalne zachowanie.
      • Gość: BAJBUS Re: pełna szacunku dla Kasi:) IP: *.* 24.07.02, 22:51
        Jestem pełna szacunku dla Kasi pracy. Piszesz, że tyle osób ma problemy z włściwym umieszczeniem postu.Nie mam problemów z umieszczaniem swoich postów na odpowiednich forach.Przeciez nie napisałam postu typu sprzedam buciki dziecięce i nie umieściłam go na forum emama. Mój post dotyczył mojego nastroju i chciałam sie w nim wyżalić a nie poinformować o swojej chorobie i prosić o radę. A że dziewczyny są kochane i przejęły sie moją chorobą ? Za to cenię sobie forum - za te właśnie kochane babki - a nie wygląd i trafność umieszczania postów.Pozdrawiam bajbus
        • Gość: Fuga Re: pełna szacunku dla Kasi:) IP: *.* 25.07.02, 12:14
          Mamo trójkizgadzam się z Tobą w całej rozciągłościW sumie przemęczenie to nie choroba - po pierwsze - a po drugie to czasem posty lepiej sądzić po zawartości niż tytuleCo do kolegi KVM - to generalnie lubi robić afery - więc radzę czytać jego posty z dystansem jak Warszawy do Szczecina ;)pozdrawiamrównież przemęczonaGosia
          • Gość: juliiaa Re: pełna szacunku dla Kasi:) IP: *.* 25.07.02, 12:45
            chyba jak szczecina do szczecina?...:))))))pozdrawiamwink)
    • Gość: Kasia_M Re: no nie ... IP: *.* 25.07.02, 20:11
      tak jak słusznie zauważył KvM informacja ZAWSZE jest kiedy coś przenoszęfaktem jest także, że w obliczu setek postów które muszę przejrzeć nie zawsze się wczytuję w każdy - przeważnie klasyfikuję posty po tytułach - a jeśli tytuł jest (jakich przypadków wiele) nic nie znaczący - wtedy staram się czytać chociażby kawałek tekstu żeby wyczuć tematfaktem trzecim jest też moja obecna sytuacja - kiedy nie mam netu w pracy (do której wróciłam niedawno) i czas na edziecko mam ograniczony - co bezpośrednio oczywiście Bajbusa nie interesuje - ale mi utrudnia działanie na mojej kochanej stronieczwartą tezą jaką muszę wysnuć jest to, że każdy może się pomylić - ja także i nie wydaje mi się, że jest to powód to takiej złości z punktu widzenia osoby poszkodowanejJeśli Bajbusa to zadowoli - to uniżenie przepraszam za fatalną pomyłkę - postaram się w przyszłości czytać wszystkie posty, tyle że wtedy "czyszczenie" forum będzie raz na pół roku a nie raz w tygodniu.zawstydzona Kasia_M admin
    • Gość: Kasia_M Re: no nie ... IP: *.* 25.07.02, 20:15
      aha i jeszcze jedno - przenosząc twój post weszłam na niego i schwytałam wzrokiem "zapalenie oskrzeli" "od tygodnia jestem chora" i tym podobne stwierdzenia - więc widać to mnie popchnęło do przeniesienia postuK.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka