Dodaj do ulubionych

Abonament CYFRA +

IP: *.* 13.08.02, 20:09
Mam pytanie do tych z Was, ktorzy maja Cyfre i niedawno zastali postawieni przed faktem dokonanym czyli przed podniesieniem abonamentu za usługi bez prawa pozostania przy dotychczasowej opcji. Co o tym sadzicie? Bo mnie mowiac delikatnie trafia szlag!!! Nie dosc ze oferta moim zdaniem oferta jest taka sobie to jeszcze mam za to placic wiecej...a konkurancji nie ma zadnej, no bo z calym szacunkiem POLSAT to nie konkurencja... Jestem klientem Canal + od początku jak jest w Polsce, a Cyfry od ponad trzech lat, zawsze wszystko płacę w terminie (zreszta mam polecenie zaplaty) a tu ostatnio dowiedziałem sie ze zalegam im z opłata 55 zł jeszcze z 1999 roku kiedy mialem dekoder analogowy, na co powiedzialem konsultantowi ze chyba zartuje i ze ciekawe dlaczego do tej pory nie wiedzieli o tym dajac mi liczne bilety do kina itd, a nagle okazuje sie ze nie zaplacilem. Powiedzialem ze mnie to nie interesuje i ze ja napewno zaplacilem, na co on ze jesli zaplacilem to niech im przefaksuje dowod wplaty, wiec mu powiedzialem ze "chyba sie macal z glupim przez sciane" (dokladnie tak :-) ) i ze chyba musialbym byc niepowazny zeby trzymac dowody wplaty z przed ponad trzech lat!!! I ze jak maja burdel to niech sobie dobrze sprawdza a mnie niech nie denerwuja i tyle. I jak do tej pory mam spokoj. Co wiecej ostatnio zadzwonilem po bilet do kina na "Wlamanie na sniadanie" i pani konsultantka powiedziala ze musi najpierw sprawdzic czy nie mam zaleglosci po czym dala mi dwa bilety bo stwierdzila ze nie mam (dziwne no nie? w ciagu kilku dni dlug z przed 3 lat zniknal). Poprsotu smiechu warte!!!A jakie sa Wasze doswiadczenia z CYFRA???
Obserwuj wątek
    • Gość: tatus Re: Abonament CYFRA + IP: *.* 13.08.02, 20:12
      Nie wiem dlaczego ale wyszlo dwa razy...
      • Gość: Gabii Re: Abonament CYFRA + IP: *.* 14.08.02, 07:15
        Ja byłam abonentem Wizji TV i po połączeniu się z Cyfra+ panuje tam jesnym słowem BAJZEL!!! Ostatnio nie przysyłali mi rachunków i po 2 mies wyłączyli dostęp. Zadzwoniłam i opierdzieliłam porządnie! Oczywiście za 15 minut mi włączyli ale po tygodniu przyszły od razu 3 rachunki!!!!! Nie zapłaciłam ich oczywiscie i nie zamierzam, o nieeeee. A poza tym oferta jest tak uboga i wcale nie mała (pakiet podstawowy za 56zł) i tak droga (pakiet platynowy 110zł) ze zakładam sobie kablówke - hiihihihi. Za 16 zł bede miala tyle samo kanałow (tzn nie ma reality tv ale jest TV4) co w pakiecie podstawowym, sportu nikt nie ogląda a filmy mam w wypozyczalni- takie jakie chce :) Moim zdaniem to dobra zamiana......
    • Gość: Miśk@ Re: Abonament CYFRA + IP: *.* 19.08.02, 21:53
      bałagan u nich to za mało powiedziane!tam jest sajgon i brak kompetencji i zorganizowania!!! A do tego tak zmienili umowę,że nie można zrezygnować po upływie pełnego roku :( bo co rok przedłużają bez pytania :( Po zmianie "darmowej" przekierowania satelity musiałam powtórnie sama wszystko przekierować i powpisywać prawidłowe namiary satelity,bo "spec" był niekompetentny.
      • Gość: guest ja zrezygnowałam z ich usług... IP: *.* 21.08.02, 05:02
        rezygnacja polega na tym, że zwyczajnie przestałam płacić. Chciałam zrezygnować, ale musze czekać rok, więc mam to w du.... Po dwóch miesiącach niepłacenia przysłali do mnie informacje, że wyłączą odbiór jeśli nie zapłacę. Ale mi właśnie o to chodzi - naiwni...Dominika
        • Gość: guest Re: ja zrezygnowałam z ich usług... IP: *.* 21.08.02, 05:55
          ja tak samo jak Dominika, a po roku roku polecony z informacja o wykupie dlugu przez firme windykacyjna z Łodzi i komornik itp i zaplacilam z nawiazka w dwa dni
          • Gość: guest Re: ja zrezygnowałam z ich usług... IP: *.* 21.08.02, 10:54
            o choroba !!! to muszę podjąć jakąś zasadniczą decyzję. Komornik to nie brzmi sympatycznie.dominika
            • Gość: guest Re: ja zrezygnowałam z ich usług... IP: *.* 21.08.02, 23:58
              A ja przeciwnie, miło się wypowiadam na temat Cyfry+. Mam ją od samego początku i miałam też Canal+. Płacę z opóźnieniem, ale jeszcze nigdy nie miałam przez to kłopotów. I od początku wiedziałam że Wizja długo nie pobędzie przy Cyfrze.Pozdrawiam i zycze miłego oglądania.Marta, zadowolona z usług Cyfry +, aczkolwiek niezbyt taniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka