mil_ka25 03.12.06, 22:54 Potrzebne mi do pracy na WOS cztery czynniki integrujące społeczność lokalną. Pomoże mi ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ibulka Re: Pomożecie? WOS 04.12.06, 00:00 Napisałabym petycję do Ministra o usunięcie nauczyciela od WOS-u z gimnazjum Piętnastolatki z mojej rodziny. Przywrócić panią Dorotkę, o! Ghrr, co to za zadanie wogle jest? Inteligentny nauczyciel(ka) podał(a) źródło, gdzie odpowiedź na pytanie powyższe można znaleźć? Ewentualnie? Odpowiedz Link Zgłoś
arnikaarnika Re: Pomożecie? WOS 04.12.06, 07:58 Bardzo proszę : 1. SEX 2. Zazdrość 3. Papierosy ,alkochol ,narkotyki 4. Konsumpcja Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Pomożecie? WOS 04.12.06, 11:14 a nie lepiej wyjrzeć przez okno i ruszyć głową..niedługo to nawet bez spojrzenia w google nie będzie wiadomo jak kartofle obrać Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Pomożecie? WOS 04.12.06, 11:26 Nie żartuj kobieto. To jest w każdym podręczniku do KOSS i WOS. Odpowiedz Link Zgłoś
gorgolka Re: Pomożecie? WOS 04.12.06, 11:07 1. teren na którym zamieszkują 2. udział z w wspólnych lokalnych przedsiewzięciach (rocznicowych, kulturalnych, historycznych) 3. Wybór władzy samorządowej 4. nie wiem co jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Pomożecie? WOS 04.12.06, 11:25 - miejsce zamieszkania - wspólne doświadczenie historyczne - lokalne tradycje, obyczaje, święta, uroczystości - lokalna opinia publiczna - więzi międzyludzkie - udział we władzy publicznej lub często osobista znajomość przedstawicieli tejże władzy - poczucie świadomości przynalezności do społeczności lokalnej, taka lokalna tożsamość Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Pomożecie? WOS 04.12.06, 11:46 nie, zbój jednak nie integruje, bo przecież zbójem może okazać się sąsiad, więc na wszelki wypadek lepiej się z nim nie integrować. Odpowiedz Link Zgłoś