IP: *.* 19.09.02, 08:09
Po lekturze wielu, wielu postów doszłam do smutnego wniosku. Jesteśmy manipulowani. Podjudzacze działają. Nie ma sensu podniecać się głupimi postami, które mają tylko na celu wzbudzenie niezdrowych emocji. Moja propozycja jest następująca: jako dorośli, myślący ludzie, żony mężom, matki dzieciom itd., itd. nie wchodźmy w jałowe dyskusje prowadzące tak na prawdę do niczego. Po prostu ignorujmy te wypowiedzi, które wydają się nam podejrzane, nieprzemyślane, podchwytliwe, czy jakiekolwiek wywołujące naszą podejrzliwość, czy litościwy uśmieszek. Być może takie nasze postępowanie doprowadzi do tego, że takim "dziwakom" ;) znudzi się podjudzanie i odejdą z forum z własnej woli, bez zadowolenia z wprowadzenia zamieszania.Pozdrawiam serdecznie Ptaszyna
Obserwuj wątek
    • Gość: agniesia1 Re: Głupoty IP: *.* 19.09.02, 08:53
      zgadzam się z tobą w 100% i dlatego nie zawsze odpisuję na posty gdyż niektóre są po prostu śmieszne albo nie zmierzają do celu dlatego szkoda mi klawiatury na takiePozdrawiam.
    • Gość: Lilly Re: Głupoty IP: *.* 19.09.02, 11:39
      Ptaszyna - nic dodać, nic ująć :lol:Kiedyś ręka tak mnie świerzbiła, że palce same śmigały po klawiaturze... Trudno mi było zachować obojętność i nie wtrącić swoich trzech groszy. Od pewnego jednak czasu dałam sobie spokój. Udzielam się (coraz rzadziej, muszę przyznać)tylko w tych wątkach, w których dyskusja jest jeszcze ciągle wymianą argumentów, a nie kłotnią na noże.To dobry pomysł ignorować tych, którzy za wszelką cenę usiłują wywołać tu burze i kolejne afery. Kiedy nie ma odzewu na podejrzany post, jego autor po jakimś czasie daje sobie spokój. To co, może wszyscy spróbujemy i zobaczymy co z tego wyniknie?pozdrawiam :hello:
    • Gość: Siunia Re: Głupoty IP: *.* 22.09.02, 03:51
      Ptaszyna..... ja właśnie dlatego długi czas milczałam na forum.Został mi pewien niesmak po aferach, a po drugie: po niektórych postach (jak np. Sajonary na temat logowania i haseł) doszłam do wniosku, ze wiele mam wręcz chce by je oszukiwać i dziwiłam się, że mądre kobiety a takie "nierozsądne" :) I najpierw było mi ich zal, że dają sie nabierac a teraz poprostu zaczyna mnie lekko śmieszyć.Mimo wszystko ostrzegać się wzajemnie należy, a podpuchy ignorowaćPozdrawiam- Siunia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka