Gość: pyzia IP: *.* 27.10.02, 20:51 Dziewczyny, czy znacie faceta, który śpi w koszuli nocnej?Bo ja tak, ale nie wiem, czy cos takiego można jeszcze kupić w sklepach. Może wiecie coś na ten temat?pyzia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ljoanna Re: koszula nocna dla .... IP: *.* 27.10.02, 21:06 Widziałam kiedyś takie cudo w sklepie z bielizną ( w Przemyślu), miała kolor niebieski, długość - na oko- poza kolano i do kompletu szlafmyca z kutasikiem (dokładnie tak jak, to Prus w "Lalce" opisywał). A Ty znasz jakiegos faceta , który śpi w koszulach? Jotl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyzia Re: koszula nocna dla .... IP: *.* 28.10.02, 20:41 Znam. To taki mój kolega, który zabiera koszule swojej dziewczynie. Ona z resztą nie protestuje. On twierdzi, że mu wygodniej i nie ukrywa tego faktu przed innymi.Mój mąż też sypia w długiej podkoszulce, więc pomyślałam, że z okazji urodzin może taką koszulkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyzia Re: koszula nocna dla .... IP: *.* 28.10.02, 20:41 Znam. To taki mój kolega, który zabiera koszule swojej dziewczynie. Ona z resztą nie protestuje. On twierdzi, że mu wygodniej i nie ukrywa tego faktu przed innymi.Mój mąż też sypia w długiej podkoszulce, więc pomyślałam, że z okazji urodzin może taką koszulkę... Odpowiedz Link Zgłoś