Dodaj do ulubionych

moja mama czyta forum edziecko :)

IP: *.* 27.11.02, 09:23
hej :)Od czasu kiedy poinformowałam swoja mamę o forum edziecko, jest jego wiernym bywalcem :) !!!JESTEM Z TEGO POWODU BARDZO SZCZĘŚLIWA :hap:Kiedyś tu na forum wspomniałam o bardzo trudnym porozumiewaniu się z moja mamą. Nie mogłam jej mówić wszystkiego - bo moje słowa odbierała jako coś co bardzo ją raniło, krzywdziło... pomimo tego ,że nie o to mi chodziło, chciałam z nią znaleźć wspólny język, chciałam aby mnie poznała, zrozumiała, aby wiedziała,że jestem szczęśliwa :)No i pomyślałam sobie,że forum może mi w tym pomóc. Wiedziałam, że czyta posty i zna mojego nicka.I wiecie co ??? podziałało!!! :bounce: :bounce: :bounce:Moja mama po bodajże po 10 latach zaczęła mnie na nowo doceniać !!! :hap:Rozmawiamy coraz częściej na GG i te rozmowy są szczere, a mi tak ciepło robi się na serduchu, kiedy mi mówi : "wiesz córeczko - dobrze robisz" :bounce:Zrozumiała. Rozmowy do niczego nie prowadziły, bo zawsze zostało coś niedopowiedziane, zawsze był żal o coś... a na forum czyta, czyta wszystko od początku do końca.Nie wiem czy przeczyta również ten post, ale jeżeli tak, to chciałabym abyś wiedziała mamo ,że BARDZO CIĘ KOCHAM I DZIEKUJĘ ZA TWOJĄ MIŁOŚĆ :love: lea :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: feratu Re: moja mama czyta forum edziecko :) IP: *.* 27.11.02, 13:55
      To wspaniale Lea.. :-) Cieszę się z Tobą tą radością :-)Na moje szczęście mam wspaniałe relacje z moją mamusią, a także z tatą, ale za to nie raz znalazłam się w sytuacji konfliktowych z innymi ludźmi. Wiem jak ciężko wtedy powiedzieć coś co się myśli tak by kogoś nie urazić.. a przy tym być po prostu szczerym! Rozmowa o sprawach bolesnych, a także o własnych uczuciach nie należy do najłatwiejszych spraw, szczególnie jeżeli drugi człowiek widzi daną sprawę zupełnie inaczej. W każdym razie gratuluję Ci, iż udało Ci się znaleźć jakiś pomost między Tobą, a Twoją Mamą :-) Cieszę się, że okazało się nim nasze Forum :-)Serdecznie pozdrawiam, Feratu :-)
    • Gość: mamjuz Re: moja mama czyta forum edziecko :) IP: *.* 27.11.02, 15:29
      lea!! Super :)) :))) !!!!Jak fajnie, że się uśmiechasz ! :)))Po takim poście, od razu lepiej się na tym Forum oddycha !Widzę, że to ma sens.Pozdrowienia dla Mamusi :)) Ściskam serdeczniemonik PS. Tylko sie nie kłoćcie ! :)))PS. A jaki jest nick Mamy ? :)))
      • Gość: lea Re: moja mama czyta forum edziecko :) - do mamjuz IP: *.* 27.11.02, 18:30
        hej Monik :)Mama narazie nie jest zalogowana ( tylko czyta , nie pisze ), więc jak narazie nie posiada żadnego nicka, natomiast była kilka razy na czacie i występowała jako "mama lei " ;) pozdrawiam serdecznie :hello: lea
    • Gość: Cytrynka Re: moja mama czyta forum edziecko :) IP: *.* 27.11.02, 18:47
      Lea, kochanaBardzo się cieszę :-) Bardzo, bardzo, bardzo!!!!Serdeczne pozdrowienia dla Ciebie i Twojej Mamy, no i oczywiście męża i dzieciątka.Cytrynka
    • Gość: agat_31 Re: moja mama czyta forum edziecko :) IP: *.* 27.11.02, 20:34
      Szanowna Mamo Lei!Gratuluję córki, niezwykle ciepłej i życzliwej wszystkim osoby.Pozdrawiam Aga
      • Gość: lea Re: moja mama czyta forum edziecko :) - do Agat IP: *.* 27.11.02, 21:22
        Kochana...nie wiem co powiedzieć - ogromnie Ci dziękuję :love:niezasłużyłam...pozdrawiam Ciebie bardzo, bardzo ciepło :hello: lea
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka