Dodaj do ulubionych

TRAGEDIA goni TRAGEDIĘ>.........

IP: *.* 07.02.03, 16:22
Wiceie co przeglądam forum od dawna i po prostu włos jeży mi się na głowie. Mówicie,że przerażają was tragedie dzieci bitych wyrzucanych na śmietnik i płaczecie to po co jeszcze to roztrząsacie. To zanczy że was to podnieca! Wystarzy właczyć jaką kolwiek stację tv czy radiową ale wam mało musi sie jeszcze tu roztrząsać te tragedię proponuje zatem aby administrator utworzył forum TRAGEDIE tam te co bedą chciały sobie pogadać o tragediach będą miały szansę. Kiedyś było tu fajnie spokojnie, a teraz ciągle afery, oszustwa, wyłudzanie opowiadanie o tragediach. Cóż nikt nikomu nie ufa, nie ufa się nowym bo to na pewno złodzieje i oszuścia z drugiej strony niby nie oceniacie ludzi po pierwszym spotkaniu. Żałuję,że nie ma drugiego forum tak dobrze rozwinętego gdzie nikt nikogo nie oskarza a pomoc niesiona jest z sercem. Z wielką radością was opuszczam i zapomnę o adresie www.edziecko.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: mariajolanta Re: TRAGEDIA goni TRAGEDIĘ>......... IP: *.* 07.02.03, 17:13
      Co nas podnieca???? Rozmowa o skatowanym dziecku ,o tym że jakaś wyrodna matka zabiła własne dziecko. Według mnie powinno się o tym mówić.Jak najwięcej,żeby nie było dzieci katowanych,molestowanych.Kiedyś się o tym nie mówiono i co? To było dobre? Jestem tutaj od niedawna,dopiero wszystko poznaję,ale wiem,że właśnie tutaj na forum edziecka będę mogła porozmawiać,wyżalić się. Trzeba pamiętać,że oprócz radości są właśnie i TRAGEDIE. I TO WCALE NIE JEST PODNIECAJACE Pozdrawiam bardzo serdecznie Mariola
    • Gość: Nexus Re: TRAGEDIA goni TRAGEDIĘ>......... IP: *.* 07.02.03, 18:28
      > tak dobrze rozwinętego gdzie nikt nikogo nie oskarza a pomoc niesiona jest z sercem. Z wielką radością was opuszczam i zapomnę o adresie www.edziecko.plA ja od siebie życzę Ci zawsze takiej wytrwałości w dążeniu do celu i spokojnego życia poza internetem.:hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka