Dodaj do ulubionych

Kubusiowy plecak

IP: *.* 04.03.03, 14:58
Dziewczyny wysyłałyście może etykiety z soczków Kubuśpo plecak?Dostałyście już plecak lub nagrode pocieszenia?Nie mam pojecia do kiedy trwa ta promocja?Na allegro kilka osób sprzedaje już takie plecaki wiec zaczęłam sie zastanawiać?Kubuś ma jakąś stronke internetową na której można to sprawdzić?pozdrawiam Kaśka
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia_M Re: Kubusiowy plecak IP: *.* 04.03.03, 17:10
      hmm ja jeszcze zbieram i mam zamiar lada dzień wysłać bo Marta napaliła się na plecak że hej,... tez jestem ciekawa czy to jeszcze realne dostać. A promocja trwa do 15 marca z tego co wiem. Po ile są te plecaczki na Allegro????
      • Gość: guest Re: Kubusiowy plecak IP: *.* 04.03.03, 17:13
        A ja właśnie wczoraj dostałam taki plecak. Jest śliczny, ma nawet kieszonkę na komóręsmile)Mój Kubus jest zachwycony!
      • Gość: guest Re: Kubusiowy plecak IP: *.* 04.03.03, 17:41
        Kasiu na allegro na jednej licytacji cena wynosi w tej chwili 22zł(ale pewnie licytują dalej)Na jakiejś innej chyba 30 zł.
    • Gość: guest Re: Kubusiowy plecak IP: *.* 05.03.03, 11:28
      Ja wysłałam chyba ze 4 zgłoszenia.Pierwsze zaraz po pierwszej reklamie w telewizji.Dzisiaj jest już 5.03 a listonosz z plecaczkiem chyba dał dyla.POZDRAWIAM OLKA
    • Gość: Agnieszka.Z Re: Kubusiowy plecak IP: *.* 05.03.03, 18:56
      ja też juz wysłałam i teraz czekamy co z tyego wyniknie...
      • Gość: guest Re: Kubusiowy plecak IP: *.* 18.03.03, 14:30
        WitajcieJuz przestaliśmy sie łudzić że dostaniemy plecaczek a tu dzisiaj listonosz zrobił nam niespodzianke i przyniósł przesyłke.Plecaczek ładniutki.Moje dziecko mimo że na dopiero 18 miesięcy zachwycone.Ciekawa jestem czy dostaniemy jeszcze jeden bo wysłaliśmy 2 zgłoszenia.
        • Gość: guest Re: Kubusiowy plecak IP: *.* 18.03.03, 14:41
          na chama kupila na allegro ;))niech sie dziecko cieszywink)a jak drugi dostane to sie dwoje dzieci bedzie cieszycwink)))
          • Gość: FASOL Re: Kubusiowy plecak IP: *.* 21.03.03, 12:58
            Ja dostałam plecaczek.Wysłałam 6 kuponów i jak się już poddałam to 1 dostałam.Promocja trwa do 31.03.2002PS.Kubuś ma stronkę ale bez wyników konkursu i jest to chyba...www.kubus.pl
            • Gość: FASOL adres KUBUSIA IP: *.* 21.03.03, 13:01
              ADRES STRONKI KUBUSIA...www.maspex.com.pl i tam trzeba wejść w akcje promocyjne
    • Gość: guest Re: Kubusiowy plecak IP: *.* 21.03.03, 20:16
      Kupiłam w Realu chyba 7 butelek Kubusia i plecak dostałam od ręki!Jest naprawdę ładny, solidny, dośc duży.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka